«Η επόμενη κρίση θα είναι μεγαλύτερη από του COVID» (Ελληνικοί υπότιτλοι)
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προειδοποιεί για μια νέα κρίση που θα έχει «ακόμη πιο σημαντικές οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις από τον COVID19». Ποια απειλή θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει μεγαλύτερες επιπτώσεις; Ο Christian αναλύει την επιτραπέζια άσκηση «Cyber ​​Polygon» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, τους συμμετέχοντες και τον προγνωστικό προγραμματισμό γύρω από μια επικείμενη κυβερνοεπίθεση μεγάλης κλίμακας σε σημαντικές υποδομές που θα εξαπολύσουν έναν Σκοτεινό Χειμώνα και θα προωθήσουν το Great Reset.


Σχόλια

 1. ΟΚ, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει, τι ακριβώς; Πιθανά σενάρια, δηλαδή. Κάνουν οικονομικό ρισέτ και εκδίδουν καινούριο νόμισμα - χάνονται καταθέσεις - τι επιπτώσεις θα μπορούσαν να υπάρξουν; Χρειάζεται σίγουρα έρευνα. Υποτίθεται καθόμαστε σπίτι, δεν πάμε πουθενά, και πάλι χρόνος δεν μένει για να ερευνήσει κανείς για όλα. Τα γεγονότα τρέχουν, πραγματικά με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ευχαριστούμε, πάντα, για τον κόπο και το δικό σας, και όλων.
  ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμενα μου φαίνεται ότι υπάρχει σχέση με την ψηφιακή ταυτότητα. Θέλουν να την δώσουν σε όλους οπότε με ένα χακάρισμα πχ που θα χαθούν χρήματα θα την προωθήσουν ως ασφαλή λύση αντι για κωδικούς κλπ.
   Όσον αφορά το ηλεκτρικό δίκτυο θα δημιουργηθει φόβος, πανικός και θα είναι επίσης άλλη μια καλή ευκαιρία προώθησης της ψηφιακής ταυτότητας, αφού οι υπάλληλοι θα συνδέονται με αυτή παντού και σε όλα.
   Λογικά θα υπάρχουν κι άλλοι λόγοι αλλά το μυαλό μου δεν είναι τόσο σατανικό να τους διακρίνω.
   Τα lockdowns πέραν του ότι καταστρέφουν την οικονομία και δημιουργουν κατάθλιψη, φέρνουν μαλθακοτητα και ατονία και κοινωνική απομόνωση. Όπως το βλέπω ο διάβολος θέλει να δυσκολέψει τους ανθρώπους να φύγουν στις ερημιες όταν έρθει η ώρα. Ξέρει τι μας είπε ο Κύριος να κάνουμε. Οπότε με απαγόρευση κυκλοφορίας και κοινωνική απομόνωση βάζει εμπόδια.

   Διαγραφή
 2. Σίγουρα κάποια πράγματα από αυτά που λές είναι σωστά - και σίγουρα, πού να φανταστούμε τι παγίδες μας έχουν στήσει. Εγρήγορση και προσευχή, ίσως μας γλυτώσουν, χωρίς αυτά είμαστε χαμένοι. "η ψυχή ημών ως στρουθίον ερρύσθη εκ της παγίδος των θηρευόντων. Η παγίς συνετρίβη και ημείς ερρύσθημεν. Η βοήθεια ημών εν ονόματι Κυρίου του ποιήσαντος τον ουρανόν και την γήν". Ας ευχόμαστε για όλους, για τα νέα παιδιά, ν αντέξουν τις στερήσεις και τους αποκλεισμούς που θα ακολουθήσουν. Εύχεσθε, αδελφοί, εύχεσθε με όλη σας την ψυχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου