Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Ιχνηλάτηση επαφών: Οι κυβερνήτες σας, είτε Δημοκρατικοί είτε Ρεπουμπλικάνοι, θα σας κυνηγήσουν


Του Leo Hohmann

Ο Leo Hohmann είναι ανεξάρτητος δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Stealth Invasion» .


Οι ρεπουμπλικάνοι κυβερνήτες απειλούν τους πολίτες με σύλληψη εάν δεν συμμορφώνονται με τους ερευνητές- ιχνηλάτες επαφών - έως και με έξι μήνες φυλακή στο Τέξας!

Ήταν αργά το πρωί της Τρίτης, 26 Μαΐου, όταν ο Τζέιμς Ντάγκετ άκουσε ένα χτύπημα στην πόρτα του σπιτιού του στο Cedar Park του Τέξας, περίπου 20 μίλια βόρεια του Ώστιν.

Όταν άνοιξε, δύο ένστολοι αξιωματικοί που φέραν σήματα και φορούσαν μάσκες προσώπου ήταν στημένοι και τον κοιτούσαν.

Ο ένας αξιωματικός φαινόταν να είναι αναπληρωτής σερίφης και είχε ένα όπλο στην πλαϊνή θήκη . Ο άλλος φορούσε λευκή στολή.

Είπαν ότι είχαν ένα σημαντικό έγγραφο να παραδώσουν που απαιτούσε την άμεση προσοχή του.

Ο άντρας με τη λευκή στολή του έδωσε έναν φάκελο που περιείχε μια επιστολή από το υγειονομικό τμήμα της κομητείας Williamson, απαιτώντας να την διαβάσει προσεκτικά και να ακολουθήσει τις προσταγές της. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα πλήθος ερωτήσεων σχετικά με την υγεία του, πόσοι άλλοι ζούσαν στο σπίτι του, που ταξίδεψε πρόσφατα.

Καθώς ο 35χρονος Daggett, άνοιξε το φάκελο και άρχισε να διαβάζει την επιστολή, οι δύο άντρες εξαφανίστηκαν από το κατώφλι του όσο γρήγορα είχαν φτάσει.
Ο Τζείμς Ντάγκετ ζει στο πάρκο των Κέδρων, βορεία της πόλης Ώστιν του Τέξας.

Αυτοί ήταν μόνο δύο από τους πεζούς στρατιώτες ενός στρατου 4.000 «ιχνηλατών επαφών» που προσλήφθηκαν από τον Ρεπουμπλικάνο Κυβερνήτη Greg Abbott, σύμφωνα με τη Houston Chronicle , ο οποίος υπέγραψε σύμβαση 295 εκατομμυρίων δολαρίων με την Albany, MTX Group Inc. με έδρα τη Νέα Υόρκη , η οποία συνεργάζεται με την Google και τη SalesForce για να εξορυγνύουν δεδομένα του κοινού και να τα αποθηκεύουν για πάντα στο Google Cloud.

Η δουλειά των ερευνητών-ανιχνευτών επαφών είναι να δημιουργήσουν έναν ιστό, στο κέντρο του οποίου είναι άνθρωποι όπως ο James Daggett, που μόλις έτυχε να βγει θετικός σε τεστ του COVID-19.

Αυτός ο ιστός πλέκεται με σημείο αναφοράς τον Τζέιμς - τα μέλη της οικογένειας του Τζέιμς, φίλους, τον τύπο που μπορεί να κάθισε δίπλα σε ένα αεροπλάνο ή στο τοπικό εστιατόριο χθες βράδυ, ή στο διπλανό θάλαμο στη δουλειά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσετε 10 ή 15 λεπτά καθισμένοι ή όρθιοι σε απόσταση έξι μέτρων από έναν άλλο άνθρωπο που μολύνθηκε. Όλοι αυτοί είναι δυνητικά μολυσμένοι άνθρωποι που πρέπει να εντοπιστούν και να σταλούν σε καραντίνα και μετά να τους πάρουν συνέντευξη για να ληφθεί μια λίστα με τις επαφές τους.

Στο τέλος, μια περίπτωση όπως αυτή του Τζέιμς Ντάγκετ μπορεί να παγιδεύσει εκατοντάδες υγιείς, αθώους Αμερικανούς και να τους κλειδαμπαρώσει σε καραντίνα, απλώς και μόνο επειδή έτυχε να αναπνεύσουν τον ίδιο αέρα που ανέπνευσε ο Τζέιμς ή στάθηκαν δίπλα σε κάποιον που ανέπνευσε τον ίδιο αέρα με αυτόν.

Οι ιχνηλάτες επαφών εκπαιδεύονται για να επιβεβαιώσουν ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, υγιείς ή όχι, θα μπουν σε πλήρη απομόνωση, μακριά από τα παιδιά τους, τους συζύγους και άλλα μέλη της οικογένειας τους, ενώ θα παρακολουθούνται για τουλάχιστον 14 ημέρες.

Η ημερομηνία απελευθέρωσής τους είναι στη διακριτική ευχέρεια των αρχών δημόσιας υγείας. Η πιθανότητα κατάχρησης εξουσίας είναι μεγάλη και θα μπορούσε να οδηγήσει σε συνεχόμενα lockdowns σε ολόκληρη τη χώρα για μήνες ή και χρόνια. Είναι αυτή η πιθανότητα που έχει σε εγρήγορση όσους παρακολούθουν άγρυπνα την κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της συγγραφής του παρόντος, όλες οι πολιτείες σχεδιάζουν να αυξήσουν εκθετικά τους ανιχνευτές επαφής.

Η επιστολή που παραδόθηκε στον Ντάγκετ από τους δύο αξιωματικούς ήταν πολύ σαφής και γραμμένη σε απειλητικό τόνο.

«Σύμφωνα με την Ενότητα 81.083 του Κώδικα Υγείας και Ασφάλειας του Τέξας», η διευθύντρια της υγειονομικής αρχής της κομητείας τον διέταξε να παραμείνει κλειδωμένος στο σπίτι του και να απομονωθεί από όλους τους ανθρώπους μέχρι περαιτέρω ειδοποίησης. Η επιστολή ανέφερε ότι η διευθύντρια είχε λάβει πληροφορίες που την οδήγησαν να έχει « εύλογη αιτιολογία να πιστέψει " ότι ο Τζέιμς είχε προσβληθεί από τον κοροναϊό COVID-19.

Ο Τζέιμς ενημερώθηκε ότι πρέπει να παραδώσει όλο το ζητούμενο προσωπικό του υγειονομικό ιστορικό, καθώς και τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τους αριθμούς τηλεφώνου κάθε ατόμου με το οποίο είχε επικοινωνήσει, τα μέρη που είχε επισκεφτεί, για αρκετές ημέρες μέχρι τη μόλυνσή του.

Εάν αρνούνταν να συμμορφωθεί με τις οκτώ εντολές που αναφέρονταν στην επιστολή, θα αντιμετώπιζε ποινικές κατηγορίες με ποινή φυλάκισης έως 180 ημέρες, πρόστιμο $ 2.000 ή και τα δύο.

Αυτή η επίσκεψη από αξιωματούχους της κομητείας πραγματοποιήθηκε μία εβδομάδα αφότου ο Ντάγκετ είχε αποφασίσει οικειοθελώς να κάνει το τεστ σε ένα drive through κέντρο εξέτασης, επειδή ένιωθε κουρασμένος, είχε χαμηλό πυρετό και ξηρό βήχα. Την επόμενη μέρα έμαθε τα θετικά αποτελέσματα για τον COVID-19. Δύο ημέρες αργότερα είπε ότι τα ήπια συμπτώματά του είχαν υποχωρήσει και την τρίτη μέρα ένιωσε εκατό τοις εκατό υγιής.

«Ρώτησαν πώς νιώθω και απάντησα ότι νιώθω πολύ καλά εδώ και αρκετές μέρες . Έβγαλα την επιστολή από το φάκελο και καθώς άρχισα να τη διαβάζω, έφυγαν », μου είπε ο Ντάγκετ σε τηλεφωνική συνέντευξη την Πέμπτη 28 Μαΐου, δύο ημέρες μετά τη συνάντησή του με τους κυβερνητικούς ερευνητές.

Δύο μέρες πριν από αυτήν τη συνάντηση στο μπροστινό κατώφλι του, στις 24 Μαΐου, ο Ντάγκετ έλαβε ένα e-mail από έναν κρατικό επιδημιολόγο, ο οποίος τον διέταξε να μην εγκαταλείψει το σπίτι του για 10 ημέρες από την ημέρα του τεστ.

«Το email έλεγε ότι θα ειδοποιηθώ γραπτώς όταν οι 10 μέρες μου ολοκληρωθούν. Δεν είμαι παιδί. Δεν χρειάζεται. Μπορώ να τις υπολογίσω μόνος μου », είπε.

Όμως, η επιστολή που παραδόθηκε στις 26 Μαΐου στο διαμέρισμά του η οποία υπογραφόταν από την ιατρική διευθύντρια της κομητείας Williamson Lori Palazzo, είναι πολύ πιο απειλητική από το προηγούμενο email. (Δείτε το αντίγραφο της επιστολής παρακάτω).Επίσης, δεν δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία ή αριθμό ημερών που πρέπει να παραμείνει κλειδαμπαρωμένος.



Ο Daggett έστειλε ένα email στην Palazzo, η οποία αυτοσυστήθηκε στην επιστολή της ως «τοπική υγειονομική αρχή» της κομητείας Williamson του Τέξας.

Ο Daggett είπε ότι : “η απάντησή μου μέσω email στην Palazzo δεν ήταν καθόλου ασεβής, αλλά ήταν έντονα διατυπωμένη, βασικά ενημερώνοντας την ότι εγώ είμαι η δική μου υγειονομική αρχή και έθεσα επίσης το βάρος της απόδειξης σε αυτούς, να αποδείξουν ότι αποτελώ ακόμα απειλή προς οποιονδήποτε. "

Είπε ότι ήταν αναστατωμένος με τις τακτικές εκφοβισμού που χρησιμοποιήθηκαν κατά την παράδοση της επιστολής και επίσης ότι φάνηκε ότι τα αποτελέσματα του τεστ του εστάλησαν σε αξιωματούχους επιβολής του νόμου της κομητείας, πριν ακόμη παραδοθούν σε αυτόν.

«Μου φάνηκε λάθος», δήλωσε ο Ντάγκετ, ο οποίος εργάζεται ως τεχνικός σε κατασκευαστικές υπηρεσίες. «Όλες οι άλλες πληροφορίες που απαιτούν, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών αρχείων, πρέπει να παραδοθούν όπως προστάζει η φαντασιοπληξία τους. Και τι προστατευτικά μέτρα παρέχουν; Προφανώς κανένα. "

«Εγώ έχω την εξουσία επί της υγείας μου και εγώ θα αποφασίσω πότε είμαι καλά», μου είπε. «Και επομένως, λόγω της έλλειψης συμπτωμάτων, επιστρέφω στις κανονικές μου δραστηριότητες και το αναθέτω σε αυτούς να αποδείξουν διαφορετικά».

Είπε ότι σκοπεύει να επιστρέψει στη δουλειά τη Δευτέρα, μετά το πέρας των 10 ημερών από τα αποτελέσματα του τεστ. Αρνήθηκε να παραδώσει στους ανιχνευτές επαφών τα ονόματα των προσωπικών του επαφών. Αντ 'αυτού, τους έλεγχε τακτικά για να βεβαιωθεί ότι είναι ακόμα υγιείς. «Και μέχρι στιγμής όλοι είναι καλά», είπε.

Bye Bye Τέταρτη Τροποποίηση του Συντάγματος

Ο Τζον Γουάιτχεντ, ο οποίος είναι συνταγματολόγος και ιδρυτής του Ινστιτούτου Rutherford , δήλωσε ότι δεν απαιτείται γενικά από τους πολίτες να μιλήσουν σε έναν αξιωματικό για οτιδήποτε, πολύ λιγότερο δε για την προσωπική τους υγεία.

«Αλλά αν έχουν εύλογη υποψία ότι έχει διαπραχθεί έγκλημα, μπορούν να κρατήσουν κάποιον για ανάκριση», είπε. "Είναι απλώς μια τακτική εκφοβισμού."

Ο Γουάιτχεντ είπε ότι τα δικαιώματα ιδιωτικότητας έχουν χαθεί στη σημερινή Αμερική, καθώς η τέταρτη τροπολογία «κουρελιάζεται ξανά και ξανά» από την 9/11. Η τέταρτη τροπολογία εγγυάται τα δικαιώματα των Αμερικανών έναντι παράλογης έρευνας των αρχών και κατασχέσεων των προσωπικών τους αντικειμένων και εγγράφων.

«Το θέμα είναι, ποιος είναι πίσω από όλα αυτά; Είναι η Google και αυτές οι μεγάλες εταιρείες », δήλωσε ο Whitehead. «Θέλουν να βγάλουν λεφτά από αυτό. Το επικίνδυνο πράγμα για το οποίο προειδοποιώ τους ανθρώπους σε όλο αυτό είναι να πάρουν το DNA σας. "

Είπε ότι η Amazon, η οποία δημιούργησε το cloud πληροφοριών και για τις 17 υπηρεσίες πληροφοριών, «παραδίδει τώρα τις βιομετρικές πληροφορίες σας, το DNA σας, τα δακτυλικά σας αποτυπώματα. Δεν υπάρχει απόρρητο τώρα. Μπορούν να πάρουν ό, τι θέλουν. Και αν το έχουν, είτε από αστυνομικά αρχεία ή υποθέσεις είτε από το Ancestry.com, το FBI έχει πρόσβαση σε αυτό. Πολλά από αυτά θα εξαχθούν από αυτό το τεστ, όπου θα πάρουν το DNA σας. "

Αυτό που εξαφανίζεται στη σημερινή Αμερική, είπε, είναι η νομική αρχή της «σωματικής ακεραιότητας».

Μόλις το κράτος έχει τα δεδομένα σας και τα παραδώσει σε εταιρείες, θα είστε ευάλωτοι να σας στοχεύσουν για διάφορες ιατρικές θεραπείες (εμβόλιο κανείς;), καθώς και ευάλωτοι σε πιθανές διακρίσεις από τον εργοδότη σας.

«Εδώ είναι το κλειδί και οι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν», είπε ο Whitehead. «Η πρόσβαση σε υγειονομικά δεδομένα από μεγάλες εταιρείες θα τους επιτρέψει να δημιουργήσουν ένα προφίλ για τις ασθένειες των ανθρώπων και να τους στοχεύσουν σε καμπάνιες μάρκετινγκ. Θα δώσουν αυτές τις πληροφορίες στους εργοδότες και θα μπορούσατε έτσι να έχετε δυσμενή μεταχείριση από τον εργοδότη σας. Οι σπιτονοικοκύρηδες θα μπορούσαν να σας ζητήσουν να φύγετε από το διαμέρισμα τους. Και θα μπορούσαν επίσης να παραδώσουν αυτές τις πληροφορίες στην αστυνομία. Η αστυνομία θα έχει πρόσβαση στις περισσότερες από αυτές τις πληροφορίες ούτως ή άλλως επειδή οι περισσότεροι αρχηγοί της αστυνομίας σε όλη τη χώρα εκπαιδεύονται από το FBI. "

Περαιτέρω ενίσχυση της κρατικής παρακολούθησης

Οι Αμερικανοί πρέπει τώρα να αντισταθούν ή να αποχαιρετήσουν τις πολιτικές τους ελευθερίες.

«Αυτό που έχει καταφέρει αυτή η πανδημία είναι να δίδονται περισσότερες πληροφορίες στο κράτος επιτήρησης, με κάμερες θερμικής απεικόνισης να έρχονται στα αεροδρόμια, και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, και αυτά τα νέα drones που χρησιμοποιεί η αστυνομία - κατασκευάζονται στην Κίνα παρεμπιπτόντως - τα οποία από τα 300 πόδια στον αέρα μπορούν να μετρήσουν τη θερμοκρασία σας », είπε ο Whitehead. «Είμαστε κανά δύο χρόνια πριν από τον πλήρη έλεγχο. Αυτό που συνέβη είναι ότι τώρα όλοι είναι ύποπτοι και όλοι θα είναι ανήσυχοι. "

Οι κυβερνήτες και των δύο πολιτικών κομμάτων έχουν χάψει αυτά τα σχέδια ιχνηλάτησης επαφών, τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, όπως αναφέρθηκε στο παρελθόν από το LeoHohmann.com , και προωθήθηκαν από την Εθνική Ένωση των Κυβερνητών. Το Τζονς Χόπκινς ζήτησε ένα στρατό 100.000 ανιχνευτών επαφών σε εθνικό επίπεδο. Άλλοι εμπειρογνώμονες υγείας έχουν προβλέψει ότι αυτός ο στρατός υγειονομικών κατασκόπων θα μπορούσε να αυξηθεί έως και 300.000.

Ο Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι βάζει τον πρώην υπεύθυνο του CDC (Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών) επί Ομπάμα, ο οποίος επιδοκίμασε ανοιχτά την ανταπόκριση της Κίνας στον κοροναϊό , υπεύθυνο ενός περιφερειακού προγράμματος ανίχνευσης επαφών για τη Νέα Υόρκη, το Νιου Τζέρσεϋ και το Κονέκτικατ.

Μια άλλη ρεπουμπλικάνικη πολιτεία υιοθετεί την ιχνηλάτηση επαφών, απειλώντας με συλλήψεις

Στη πολιτεία της Τζόρτζια, ο κυβερνήτης GOP Brian Kemp προσέλαβε 1.000 ιχνηλάτες επαφών. Έδωσε στο πρόγραμμα ιχνηλάτησης επαφών ένα νέο οργουελιανό όνομα, " The Healthy Georgia Collaborative ." (Συνεργασία για μια υγιή Τζόρτζια)

Σε ένα ρεπορτάζ του Fox 5 Atlanta , η υγειονομική δημοσιογράφος Beth Galvin δήλωσε ότι είχε λάβει τις πληροφορίες της σχετικά με τους ιχνηλάτες επαφών της Τζόρτζια από την Υγειονομική Περιφέρεια της Βόρειας Τζόρτζια. Δείτε πώς η Γκάλβιν σύνταξε την αναφορά της στις 28 Μαΐου:

"Εάν βρίσκεστε σε καραντίνα και υποτίθεται ότι θα κάνετε check in κάθε μέρα και δεν το κάνετε, η υγειονομική περιφέρεια σας θα σας ελέγχει και εάν εξακολουθείτε να μην συμμορφώνεστε, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε κατηγορίες πταίσματος."

Ωστόσο, ένα δελτίο τύπου στον ιστότοπο του Τμήματος Δημόσιας Υγείας της Τζόρτζια , υπονοεί ότι η συνεργασία με τους ιχνηλάτες επαφών είναι «εθελοντική».

"Όλες οι πληροφορίες που συλλέγονται παρέχονται εθελοντικά και θα παραμείνουν εμπιστευτικές σύμφωνα με τα πρότυπα HIPAA", σύμφωνα με το δελτίο τύπου της πολιτείας.

Σε μια προσπάθεια αποσαφήνισης της θέσης του πολιτείας, κάλεσα την Τζένιφερ Κινγκ, την υπεύθυνη τύπου της Υγειονομικής Περιφέρειας της Βόρειας Τζόρτζια, η οποία έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Όλα τα άτομα που αναγνωρίζονται ως μολυσματικά πρέπει να συμμορφώνονται με την καραντίνα που έχει ορίσει η πολιτεία (ανατρέξτε στη συνημμένη ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ). Απαιτείται να κάνουν check in καθημερινά κατά τη διάρκεια της καραντίνας με έναν από τους ακόλουθους τρεις τρόπους: Είτε θα επιλέξουν να τους τηλεφωνίσουμε για έλεγχο, είτε θα επιλέξουν να ελεγθούν μέσω της εφαρμογής στην κινητή τους συσκευή smartphone, ή θα τηλεφωνούν στο Κέντρο Ελέγχου Δηλητηριάσεων της Τζόρτζια. Πληροφορίες εκτός τις άνωθεν απαιτητές, μπορεί να παρέχονται εθελοντικά και θα διατηρούνται εμπιστευτικές σύμφωνα με το HIPAA. "

Η συνημμένη εντολή την οποία παρείχε η King τονίζει με έντονα γράμματα: «ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ότι η μη συμμόρφωση με αυτήν την Εντολή Καραντίνας αποτελεί πλημμέλημα σύμφωνα με την OCGA 31-5-8."

Κυβερνήτες όπως ο Kemp στη Τζόρτζια και ο Jay Inslee στην Ουάσιγκτον δηλώνουν δημόσια ότι η συμμόρφωση με τους ιχνηλάτες επαφών - κατασκόπους θα είναι «εθελοντική».

Αλλά το να πούμε ότι το πρόγραμμα είναι «εθελοντικό» είναι ένα εξώφθαλμα ανέντιμο γλωσσικό τρικ. Θυμάστε πώς, στις πρώτες μέρες των lockdowns μας είπαν ότι τα δρακόντεια μέτρα ήταν απλώς «προσωρινά

Οι πολιτικοί και οι γραφειοκράτες είπαν ψέματα για την «προσωρινότητα», γνωρίζοντας ότι αργότερα θα μετατραπεί στη «νέα κανονικότητα», κάνοντας την «κοινωνική απόσταση» και το «όχι πια χειραψία» μονιμότητα, σε μια αναδιοργανωμένη κοινωνία.

Το “εθελοντικό” είναι το νέο “προσωρινό”. Είναι εθελοντικό έως ότου πουν ότι δεν είναι.

Το σενάριο λειτουργεί κάπως έτσι: Οι πολίτες θα κληθούν να μπουν σε καραντίνα εθελοντικά και να αναφέρουν καθημερινά στις τοπικές υγειονομικές αρχές. Εάν ο πολίτης δεν τηρήσει την καραντίνα ή δεν κάνει check in καθημερινά, η περίπτωση του καθίσταται υποχρεωτική.

Σε αυτό το σημείο, τα δικαιώματα σας για ιατρικό απόρρητο βάσει του νόμου HIPAA δεν ισχύουν πλέον. Έχετε γίνει εχθρός του κράτους.

«Οι πληροφορίες μπορούν να δοθούν σε μια υπηρεσία δημόσιας υγείας εάν η κυβέρνηση πει ότι αυτό απαιτείται για να αποτραπεί μια επικείμενη απειλή για τη δημόσια ασφάλεια», δήλωσε ο Whitehead. «Και μαντέψτε ποιος μπορεί να καθορίσει μια επικείμενη απειλή; Ο δημόσιος αξιωματούχος που κάθεται κάπου μακριά σε ένα γραφείο με κουρτίνες και λουλούδια στο γραφείο του για τα οποία πληρώνουμε εμείς. "

Η νέα κανονικότητα: Η υποδούλωση στο κράτος

Με την ιχνηλάτηση επαφών ως μέρος της «νέας κανονικότητας», πολύ λίγοι κυβερνήτες είναι πιθανό να επιστρέψουν σε μαζικά lockdowns όπως έκαναν στα τέλη Μαρτίου και στις αρχές Απριλίου. Απλώς θα εφαρμόσουν τα lockdowns σε μεμονωμένα άτομα μέσω ιχνηλάτησης επαφών.

Παρακολουθήστε το ανησυχητικό βίντεο παρακάτω από μια γυναίκα στην Καλιφόρνια που πέρασε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της πολιτείας για ιχνηλάτες επαφών .



Θα είναι πραγματικά πιθανό υγιείς άνθρωποι να εισέρχονται και να εξέρχονται συνεχώς από 14ημερες καραντίνες, ανάλογα με το ποιούς τυχαίνει να έρχονται σε επαφή κατά την εργασία τους , σε εστιατόρια ή σε άλλα μέρη όπου μαζεύονται άνθρωποι.
Φανταστείτε έναν κουρέα που έρχεται σε στενή επαφή με δεκάδες πελάτες την ημέρα. Εάν κάποιος από αυτούς βρεθεί θετικός, αυτός ο κουρέας θα εξωστρακιστεί και θα κλειδαμπαρωθεί σε καραντίνα.

Ο μόνος τρόπος να ξεφύγει κανείς από αυτόν τον φαύλο κύκλο είναι να δεχτεί το εμβόλιο που προωθείται από τον Μπιλ Γκέιτς και σύμφωνα με τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης «δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό έως ότου ολόκληρος ο κόσμος εμβολιαστεί μαζικά».

Ο Γουάιτχεντ είπε ότι η πιο τρομακτική πτυχή της ανίχνευσης επαφών είναι ότι μετατρέπει τους ανθρώπους σε ρουφιάνους των κυβερνήσεων, χρησιμοποιώντας φόβητρα για να δημιουργηθεί τέτοια νοοτροπία στους ανθρώπους ώστε να στρέφονται εναντίων των γειτόνων τους.

Αυτή είναι η νοοτροπία που υπήρχε σε όλες τις ολοκληρωτικές κοινωνίες σε όλη την ιστορία, από τη ναζιστική Γερμανία έως τη σοβιετική Ρωσία και την κομμουνιστική Κίνα. Αφού τα κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δημιουργούν ένα κλιμα φόβου, οι άνθρωποι θα καθοδηγούνται εύκολα και θα στραφούν ο ένας εναντίον του άλλου εάν πιστεύουν ότι θα προστατεύσουν έτσι τον εαυτό τους ή την οικογένειά τους.

«Ο φόβος χτίζει τα τείχη της φυλακής», είπε ο Whitehead. «Όλοι θεωρούνται ύποπτοι και αυτή τη φορά χρησιμοποιούμε τη λέξη «lockdown». Αυτή είναι ορολογία της φυλακής. Είμαστε κρατούμενοι στα σπίτια μας τώρα. Μπορεί ένας γείτονας μας να μας καταδώσει εάν βήξουμε , εάν δεν φοραμε μάσκα. "

Πώς κατέληξαν οι άνθρωποι στα ναζιστικά στρατόπεδα; Ο Whitehead είπε ότι ήταν περίεργος, οπότε μελέτησε την ιστορία για να μάθει.

«Σχεδόν το 85 τοις εκατό των ανθρώπων που κατέληξαν στα στρατόπεδα καταδόθηκαν από τους γείτονές τους», είπε. «Εκεί πηγαίνουμε. Ακολουθούμε το ίδιο μοντέλο. Όλοι θα είναι νευρικοί. Θα φοβάστε να μιλήσετε. Τα δικαιώματα που δίνει η πρώτη τροποποίηση του Συντάγματος μειώνονται. Όποιος λέει την αλήθεια σήμερα θα μοιάζει με επαναστάτη ή ριζοσπάστη ».

Γι 'αυτό η τέταρτη τροπολογία γράφτηκε, είπε, για την προστασία των Αμερικανών από τέτοιες καταχρήσεις. Όμως οι σημερινοί πολιτικοί και οι δικαστές ελάχιστα τη σέβονται.

«Όλη η έρευνα και η μελέτη μου δείχνουν ότι ακολουθούμε μια κακή πορεία και φοβάμαι ότι οι άνθρωποι θα υποχωρήσουν», δήλωσε ο Whitehead. «Επανασχεδιαζόμαστε ψυχολογικά για να δεχτούμε τον πολύ αυστηρό έλεγχο των κινήσεών μας, του τρόπου σκέψης μας και του τρόπου με τον οποίο σχετιζόμαστε με άλλα ανθρώπινα όντα».

Τι πρέπει να κάνετε αν σας καλέσει ένας ιχνηλάτης επαφών;

«Αν κάποιος θέλει να επικαλεστεί την Τέταρτη Τροποποίηση, δεν χρειάζεται να παραδώσει πληροφορίες, το όνομά του ή οτιδήποτε άλλο όταν του ζητηθεί. Δεν απαιτείται. Ένα ερώτημα που θα έθετα είναι: «Με κατηγορείτε για έγκλημα; Γιατί θα θέλατε να επικοινωνήσετε μαζί μου; Εάν εμφανιστούν στην πόρτα σας, μπορείτε να πείτε το ίδιο πράγμα.

«Τώρα, το θέμα είναι ότι θα μπορούσατε να συλληφθείτε, αλλά το μόνο που πρόκειται να αλλάξει αυτή την κατάσταση είναι οι άνθρωποι να αντισταθούν και να πουν « δεν το ανέχομαι », ...ή να το ανεχθούν. Εάν το ανεχθείτε, θα χειροτερέψει. Φοβάμαι όμως, και αυτό είναι που βλέπω γενικά, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι βλέπουν στα mainstream media. Πρόκειται να την πατήσουν "

Ένας άντρας που αποφάσισε να μην το "ανεχθεί" είναι ο Τζέιμς Ντάγκετ στο Τέξας.

«Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι έτσι πρέπει να το χειριστούν», είπε ο Daggett. «Είναι πολύ βαρύ… Σε αυτό βασίζονται οι τύραννοι. Οι άνθρωποι να δειλιάσουν εκείνη τη στιγμή. Εάν εμποδίστώ με οποιονδήποτε τρόπο να συνεχίσω την κανονική μου ζωή, τότε θα επικοινωνήσω με έναν δικηγόρο. "

Οι Αμερικανοί πρέπει να γνωρίζουν ότι οι προειδοποιήσεις που δίδονται για την ιχνηλάτηση επαφών δεν είναι αόριστες θεωρίες συνωμοσίας.

«Είναι πραγματικότητα», είπε ο Ντάγκετ. «Ήρθαν τύποι με όπλα στην πόρτα μου.»

Όπως λέει ο Whitehead, ο μόνος τρόπος να γυρίσει η ζυγαριά και να απομακρυνθεί η τυραννία είναι η αντίσταση και η άρνηση συνεργασίας με τον αυξανόμενο στρατό των υγειονομικών κατασκόπων.

Η ώρα για αντίσταση είναι τώρα.






Σχόλια