Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Νομοθεσία του Κολοράντο απαιτεί "επανεκπαίδευση" των γονέων που θα αρνηθούν το εμβόλιο του COVID-19 και το νομοσχέδιο έκτακτης ανάγκης της Δανίας

ΗΠΑ - Lifenews.com

Μόλις ψηφίστηκε ένα νομοσχέδιο από ακραίους, μέσω μιας επιτροπής στο Κολοράντο (20-14), για τη μείωση των εξαιρέσεων των εμβολιασμών, παιδιών σχολικής ηλικίας. Αυτό το νομοσχέδιο προσφέρει «ηλεκτρονικές ενότητες εκπαίδευσης» για γονείς που θέλουν ένα διαφορετικό πρόγραμμα εμβολιασμού από αυτό που απαιτεί η πολιτεία. Το «πιστοποιητικού ολοκλήρωσης» των μαθημάτων επανεκπαίδευσης είναι ένας τρόπος για να εγκριθεί η κρατική απαλλαγή για κάποιο εμβόλιο.


Επιπλέον, το νομοσχέδιο αναγκάζει όλους τους γιατρούς και το ιατρικό προσωπικό να κάνουν εμβολιασμούς χωρίς εξαιρέσεις, ακόμη και αν πιστεύουν ότι δεν θα ήταν προς το συμφέρον του παιδιού. Η τρέχουσα έκδοση του νομοσχεδίου, ωστόσο, δεν περιλαμβάνει κυρώσεις ή ποινές για το ιατρικό προσωπικό που θα αρνείται.


Το νομοσχέδιο απαιτεί από τα σχολεία να αναφέρουν δημοσίως τι ποσοστό των μαθητών τους εμβολιάζονται ή εξαιρούνται και δίνει στα σχολεία σαφείς στόχους για επίτευξη - στόχους που ορίζουν ότι το μέγιστο ποσοστό των μαθητών που πρέπει να εξαιρούνται είναι πέντε τοις εκατό.


Επί του παρόντος, η Νέα Υόρκη, η Καλιφόρνια, ο Μισισιπής, η Δυτική Βιρτζίνια και το Μέιν αρνούνται να εξαιρούν εμβόλια βάσει θρησκευτικών πεποιθήσεων. Οι νομοθέτες στο Ιλινόις προωθούν επίσης ένα νομοσχέδιο για την εξάλειψη όλων των θρησκευτικών εξαιρέσεων.


Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να εμβολιαστείτε - ή εάν έχετε σοβαρές ανησυχίες σχετικά με αυτό - οι πατριώτες που αγαπούν την ελευθερία πρέπει να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους για την προστασία της ελεύθερης επιλογής όσων απορρίπτουν τα υποχρεωτικά εμβόλια.


Το να γίνουν τα εμβόλια υποχρεωτικά είναι μια άμεση επίθεση στη θρησκευτική ελευθερία που μας έχει δοθεί από τον Θεό και προστατεύεται από το Σύνταγμα. Και αυτή η επίθεση εξαπλώνεται σε όλο το έθνος μας πολύ πιο γρήγορα από τον κορονοϊό!


Οι ακραίοι υποστηρίζουν δημόσια τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Ένας αναγνώστης σχολίασε σχετικά με το νομοσχέδιο του Κολοράντο, «… εάν η δικαιολογία τους είναι ανόητη , είτε θρησκευτική, είτε αλλού είδους , θα πρέπει να αποκλειστούν από τα σχολεία, από την αγορά εργασίας, να τους απαγορεύσουν την ασφάλιση ή να πληρώσουν οποιονδήποτε άλλο πρόστιμο».


Ένα άλλο άτομο έγραψε: «Τα κεφάλια τους θα εκραγούν όταν αναπτυχθεί ένα πραγματικό εμβόλιο για τον COVID και το οποίο θα απαιτείται για επιστροφή στο σχολείο / τη δουλειά».


Οι ακραίοι απαιτούν να εμβολιάσουν τα παιδιά και τα εγγόνια σας με οτιδήποτε οι δοκιμές των εταιρειών θεωρίσουν «εγκεκριμένο» .


Αυτοί οι ακραίοι ασκούν σκληρές πιέσεις στις αίθουσες του Κογκρέσου και στα πολιτειακά νομοθετικά σώματα σε ολόκληρη την Αμερική.


Οι εθελοντικοί εμβολιασμοί είναι μια χαρά, αλλά οι αναγκαστικοί εμβολιασμοί που προωθούνται από τις μεγάλες φαρμακευτικές που καθιστούν εσάς, τους φορολογούμενους, νομικά υπεύθυνους για οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες ενέργειες, είναι καταστροφικοί.


Οι ακραίοι δεν είναι οι μόνοι που θέλουν να επιβάλουν εμβολιασμούς σε άλλους. Σημαντικοί διεθνείς ηγέτες επίσης τους υποστηρίζουν. Στις Φιλιππίνες, απαγορεύεται στους μαθητές να επιστρέψουν στο σχολείο χωρίς εμβόλιο κορνοϊού.


Για πολλούς φτωχούς ανθρώπους χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο ή στην τηλεόραση, αυτό είναι ένα τεράστιο πλήγμα. «Ας μην αποφοιτήσει κανείς», δήλωσε ο Πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε στο Channel News Asia.


Πίσω στην Αμερική, ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew Cuomo χρειάστηκε ελάχιστα λεπτά για να υπογράψει ένα νομοσχέδιο που πέρασε στο νομοθετικό σώμα πέρυσι, αφαιρώντας όλες τις θρησκευτικές εξαιρέσεις από εμβολιασμούς στην πολιτεία του. «Ενώ καταλαβαίνω και σέβομαι τη θρησκευτική ελευθερία, η πρώτη μας δουλειά είναι να προστατεύουμε τη δημόσια υγεία», είπε με έμφαση!


Ήρθε η ώρα να υπενθυμίσουμε στους κυβερνήτες και τους νομοθέτες μας ότι ο Νόμος Πολιτικών Δικαιωμάτων δεν λέει τίποτα για τη «δημόσια υγεία», αλλά λέει πολλά για την ελευθερία την οποία ο κυβερνήτης Κουόμο τόσο γρήγορα απορρίπτει.



Δανία- The Local DK


Το κοινοβούλιο της Δανίας το Μάρτιο του 2020 ψήφισε ομόφωνα νομοσχέδιο έκτακτης ανάγκης για τον κορονοϊό, το οποίο δίνει στις υγειονομικές αρχές εξουσία να υποχρεώνουν τους πολίτες να υποβάλλονται σε τεστ, σε θεραπεία και καραντίνα, με την υποστήριξη της αστυνομίας


Το παρόν έκτακτο νομοσχέδιο θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι τον Μάρτιο του 2021.


Οι Δανοί πολίτες μπορεί να αντιμετωπίσουν δίωξη βάσει του νέου νόμου εάν αρνηθούν να συμμορφωθούν με τα αιτήματα των υγειονομικών αρχών. "Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να καταδικασθείτε ποινικά εάν, για παράδειγμα, αρνηθείτε το τεστ", είπε η Trine Maria Ilsøe .


Εκτός από την επιβολή μέτρων καραντίνας, ο νόμος επιτρέπει επίσης στις αρχές να υποχρεώνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν, παρόλο που επί του παρόντος δεν υπάρχει εμβόλιο για τον ιό.


Επίσης δίνει το δικαίωμα στις αρχές, να απαγορεύουν την πρόσβαση σε δημόσια ιδρύματα, σούπερ μάρκετ και καταστήματα, δημόσια και ιδιωτικά γηροκομεία και νοσοκομεία, καθώς και να επιβάλλουν περιορισμούς στην πρόσβαση στις δημόσιες συγκοινωνίες.




Σχόλια