Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Μήπως η χρήση μάσκας κάνει τα διαγνωστικά τεστ να δίνουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα;


Του Jon Rappoport

Ας υποθέσουμε ότι μία από τις πιο σημαντικές «πρακτικές ασφαλείας» -η χρήση μάσκας - στην πραγματικότητα αυξάνει τον αριθμό των θετικών διαγνωστικών τεστ του COVID.

Περιττό να πούμε, πως αυτό θα ήταν μια βόμβα. Και αν υποθέσουμε ότι τα τεστ PCR και αντισωμάτων δίνουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα λόγω του ότι οι άνθρωποι φορούν μάσκες κάθε μέρα;

Πώς γίνεται αυτό;

Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά απλό. Ένα άτομο που φορά μάσκα αναπνέει τα μικρόβια του όλη την ημέρα. Τα αποβάλει στην εκπνοή, όπως έπρεπε, αλλά μετά τα εισπνέει ξανά.

Φαίνεται προφανές ότι με αυτή την αφύσικη διαδικασία θα αυξηθεί ο αριθμός και η ποικιλία των μικροβίων που κυκλοφορούν και αναπαράγονται στο σώμα του ανθρώπου, ακόμη και μέχρι του σημείου να δημιουργηθεί ενεργή λοίμωξη. Σε συνδυασμό με τη μείωση της πρόσληψης οξυγόνου, η οποία συμβαίνει όταν φοριέται η μάσκα, θα επιτρεπόταν σε ορισμένα μικρόβια να πολλαπλασιαστούν στο σώμα - μικρόβια που διαφορετικά θα εξαφανίζονταν ή κανονικά θα μειώνονταν σε ένα πλούσιο σε οξυγόνο περιβάλλον.

Εδώ είναι το κλειδί: Τόσο τα τεστ PCR όσο και τα τεστ αντισωμάτων είναι γνωστό ότι δίνουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα, καθώς αντιδρούν σε μικρόβια που δεν έχουν καμία σχέση με τον λόγο που γίνεται το τεστ. Επομένως εάν φοράτε μάσκα, αυξάνεται ο αριθμός και η ποικιλία των μικροβίων που αναπαράγονται στο σώμα σας, όπως επίσης και η πιθανότητα εμφάνισης ενεργής λοίμωξης… και τότε αυξάνεται η πιθανότητα ψευδώς θετικών τεστς PCR ή αντισωμάτων. Με άλλα λόγια, οι μάσκες θα αύξαναν τον αριθμό των λεγόμενων κρουσμάτων του COVID. Αυτό, φυσικά, θα έχει ανησυχητικές συνέπειες.

Οι άνθρωποι που χαρακτηρίζονται ως περιστατικά "COVID" αντιμετωπίζουν κάθε είδους αρνητικές συνέπειες. Δεν χρειάζεται να τις εξηγήσω.

Σε προηγούμενα άρθρα, έχω καταδείξει ότι τόσο τα τεστ PCR όσο και τα τεστ αντισωμάτων δίνουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα επειδή αντιδρούν με άσχετα μικρόβια.

Για παράδειγμα, ας εξετάσουμε το PCR.

Από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ): «Τεχνική καθοδήγηση για τη νόσο του κορονοϊού (COVID-19): Εργαστηριακές εξετάσεις για τον 2019-nCoV σε ανθρώπους»:

«Αρκετές δοκιμές που ανιχνεύουν τον 2019-nCoV ήταν και βρίσκονται υπό ανάπτυξη, τόσο εσωτερικά όσο και έμπορικά. Ορισμένα τεστς μπορεί να ανιχνεύσουν μόνο τον νέο ιό [COVID] και κάποια μπορεί επίσης να εντοπίζουν άλλα στελέχη (π.χ. SARS-CoV) που είναι γενετικά παρόμοια. "

Μετάφραση: Ορισμένα τεστ PCR φαίνονται θετικά για τύπους κορονοϊών που δεν έχουν καμία σχέση με τον COVID - συμπεριλαμβανομένων των απλών παλιών κορονοϊών που δεν προκαλούν τίποτα περισσότερο από ένα κρυολόγημα.

Από κατασκευαστή που κάνει κιτ εξέτασης PCR, της Creative Diagnostics, το “SARS-CoV-2 Coronavirus Multiplex RT-qPCR Kit”:

“… μη ειδική παρεμβολή του ιού της γρίπης (H1N1), του ιού της γρίπης Β (Yamagata), του αναπνευστικού συγκυτιακού ιού (τύπος Β), αναπνευστικός αδενοϊός (τύπος 3, τύπος 7), ιού Parainfluenza (τύπος 2), Mycoplasma Pneumoniae, Chlamydia Pneumoniae κ.λπ. »

Μετάφραση: Παρόλο που αυτή η εταιρεία δηλώνει ότι το τεστ μπορεί να ανιχνεύσει τον COVID, δηλώνει επίσης ότι το τεστ μπορεί να βγεί ΨΕΥΔΩΣ θετικό εάν ο ασθενής έχει κάποιον από διάφορους άλλους άσχετους ιούς στο σώμα του. Τι αποδεικνύει λοιπόν το τεστ; Ποιός ξέρει; Παίξτε το κορώνα- γράμματα.

Τώρα ας εξετάσουμε το τεστ αντισωμάτων.

Business Insider, 3 Απριλίου 2020: «Ορισμένα τεστς έχουν εμφανίσει ψευδώς θετικά αποτελέσματα, εντοπίζοντας αντισώματα πολύ πιο συνηθισμένων κορονοϊών».

Science News, 27 Μαρτίου: «Το Science News μίλησε με… τον Charles Cairns, πρύτανη του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου Ιατρικής Drexel, για το πώς λειτουργούν τα τεστς αντισωμάτων και ποιες είναι μερικές από τις προκλήσεις της ανάπτυξης αυτών».

Cairns:« Το μεγάλο ερώτημα είναι: Το θετικό τεστ αντισωμάτων σημαίνει ότι το άτομο είναι ενεργά μολυσμένο ή ότι έχει μολυνθεί στο παρελθόν; Τα τεστς πρέπει να είναι ακριβή και να αποφεύγονται τόσο τα ψευδώς θετικά όσο και τα ψευδώς αρνητικά. Αυτή είναι η πρόκληση »."

Αυτά είναι απλώς μικρά αποσπάσματα απο τις πηγές ,τόσο για τα τεστ PCR όσο και για τα τεστ αντισωμάτων – που αποκαλύπτουν ότι και τα δύο αυτά τεστς δίνουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα. Πολλά από αυτά τα ψευδώς θετικά είναι αποτέλεσμα διασταυρούμενων αντιδράσεων με άσχετα μικρόβια.

Και όπως ανέφερα στην αρχή αυτού του άρθρου, εάν η χρήση μάσκας αυξάνει τον αριθμό και την ποικιλία των μικροβίων που κυκλοφορούν και αναπαράγονται στο σώμα, τότε είναι πολύ πιθανό οι μάσκες , στην πραγματικότητα ,να συμβάλουν σε ψευδείς διαγνώσεις του COVID.

Τώρα, ερχόμαστε σε μια διαφορετική οπτική γωνία αυτής της ιστορίας. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Κυβερνήτες και άλλοι πολιτικοί αυξάνουν σε νέα τρελά επίπεδα, την οδηγία για χρήση μάσκας. Εάν πράγματι αυτή η οδηγία θα οδηγήσει σε περισσότερες διαγνωσμένες περιπτώσεις COVID…

Πώς μπορούμε να αποφύγουμε να εξετάσουμε τα οικονομικά κίνητρα;

Φαίνεται ότι οι πολιτείες λαμβάνουν ομοσπονδιακά χρήματα για ΚΑΘΕ κρούσμα του Covid-19.

Η παραπομπή εδώ είναι η Έκθεση CFO του Νοσοκομείου του Μπέκερ στις 14 Απριλίου 2020, με τίτλο «Κατανομή ομοσπονδιακής βοήθειας από πολιτεία σε πολιτεία ανά περιστατικό του COVID-19»:

«Η HHS άρχισε πρόσφατα να διανέμει τα πρώτα 30 δισεκατομμύρια δολάρια έκτακτης χρηματοδότησης που προορίζονται για τα νοσοκομεία που συμπεριλαμβάνονται στη Νομοθεσία κατά του Κορονοϊού Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security Act … »

« Παρακάτω θα βρείτε μια ανάλυση του ποσού χρηματοδότησης ανά κρούσματος του COVID-19 που κάθε πολιτεία θα λάβει από τα πρώτα 30 δισεκατομμύρια δολάρια του πακέτου βοήθειας. Το Kaiser Health News χρησιμοποίησε μια αναλυτική κατάσταση που δόθηκε στην επιτροπή House Ways and Means από την HHS μαζί με τα κρούσματα του COVID-19 που κατατέθηκαν από τους New York Times, για την ανάλυσή τους. "

«Αλαμπάμα

$158.000 ανά κρούσμα COVID-19

Αλάσκα

$306.000

Αριζόνα

$ 23.000

Αρκάνσας

$285.000

Καλιφόρνια

$ 145.000

Κολοράντο

58.000 $

Κοννέκτικατ

$38.000

Ντέλαγουερ

$127.000 …»

Το άρθρο συνεχίζει να απαριθμεί κάθε πολιτεία και τα χρήματα που θα λάβει για ΚΑΘΕ ΔΙΑΓΝΩΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ.

Εάν η χρήση μάσκας αυξάνει την πιθανότητα διάγνωσης COVID, τότε: αυτές οι πολιτείες που επιβάλλουν νέα εκτεταμένη χρήση μάσκας θα πολλαπλασιάζουν το ομοσπονδιακά τους δολλάρια .

Και αν θέλετε πραγματικά να καλύψετε τα βασικά, κάθε μέθοδος ψεύτικης καταμέτρησης περιπτώσεων θα έχει την ίδια αύξηση δολλαρίων για τις πολιτείες.

ΟΛΑ τα λεγόμενα μέτρα περιορισμού - μάσκες, καραντίνα, απομόνωση, αποστάσεις, lockdowns, οικονομική καταστροφή - προκαλούν φόβο, άγχος, μοναξιά… μείωση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος… προκαλώντας περισσότερες λοιμώξεις… που σημαίνει περισσότερα μικρόβια να αναπαράγονται στο σώμα… το οποίο σημαίνει περισσότερα ψευδώς θετικά διαγνωστικά τεστ του COVID… και περισσότερη ανθρώπινη καταστροφή … και περισσότερα δολλάρια για τις πολιτείες.




Σχόλια