Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Όταν η φορητή τεχνολογία γίνεται εμφυτεύσιμη.

 


Βρετανός βουλευτής ζητά το εμβόλιο του COVID να είναι υποχρεωτικό για όποιον θέλει να ταξιδέψει.

Ένας συντηρητικός βουλευτής ζήτησε υποχρεωτικά πιστοποιητικά εμβολιασμού για τον κορονοϊό που θα διανέμονται από το στρατό και τα οποία θα καθορίζουν εάν θα επιτρέπεται στα άτομα να ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια συζήτησης στο βρετανικό κοινοβούλιο τη Δευτέρα το βράδυ, ο βουλευτής Tobias Ellwood προέτρεψε τον Πρωθυπουργό να βάλει τις Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις να επιβλέπουν τη διαδικασία εμβολιασμού του COVID-19.

Σημειώνοντας ότι ένα εμβόλιο κορονοϊού είναι πιθανόν έξι μήνες μακριά, ο Έλγουντ είπε: «Η μαζική διάθεση εμβολίων είναι τεράστια ευθύνη και πρέπει να την διεκπαιραιώσουμε σωστά».

Ο Έλγουντ είπε ότι έχει γράψει στον Μπόρις Τζόνσον παροτρύνοντας τον να εξουσιοδοτήσει μια ειδική ομάδα του Υπουργείου Άμυνας για να διανείμει τα εμβόλια σε ολόκληρη τη χώρα και να δημιουργήσει περιφερειακούς κόμβους διανομής, καθώς και να αναπτύξει μια «εθνική βάση δεδομένων για την παρακολούθηση της προόδου και την έκδοση των πιστοποιητικών εμβολιασμού. "

Ο βουλευτής είπε ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού «πιθανότατα θα πρέπει να αναγνωριστούν διεθνώς για να επιτρέψουν τα ταξίδια, τα διεθνή ταξίδια».

Ο Έλγουντ κατέστησε σαφές ότι οι άνθρωποι που θα κάνουν το εμβόλιο θα δουν τη ζωή τους να επιστρέφει στην κανονικότητα, ενώ όσοι αρνηθούν θα εξακολουθούν να υπόκεινται στους κανόνες κοινωνικής απόστασης (σ.ι. Θα γίνει η ζωή τους μαύρη. Ο υπομείνας εις τέλος, ούτος σωθήσεται (Ματθ, 24:13) ).




Η Amazon εισήγαγε μία νέα τεχνολογία αναγνώρισης παλάμης σε δύο σούπερ μάρκετ της στο Σιάτλ και βλέπει ευρύτερη εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας σε γήπεδα, γραφεία και αλλού (σ.ι. πιο πριν οι πελάτες έμπαιναν σκανάροντας ένα κωδικό QR στο κινητό τους βλ. εδώ)

Οι πελάτες αυτών των καταστημάτων κάνουν τις αγορές τους απλώς σκανάροντας την παλάμη τους.

Η εταιρεία επέλεξε την αναγνώριση παλάμης, σύμφωνα με τον Dilip Kumar, αντιπρόεδρο της Physical Retail & Technology, επειδή είναι πιο ιδιωτική από τα άλλα βιομετρικά και ένα άτομο θα πρέπει να σκανάρει σκόπιμα την παλάμη του στη συσκευή Amazon One για να εισέλθει.

«Και είναι ανέπαφο το σκανάρισμα, πράγμα που πιστεύουμε ότι θα εκτιμήσουν οι πελάτες, ειδικά στις μέρες μας», έγραψε ο Kumar σε δημοσίευση του στο blog την Τρίτη.

Η εταιρεία αναμένει να εγκαταστήσει το Amazon One ως επιλογή και σε άλλα καταστήματα της Amazon τους επόμενους μήνες, όπως η αλυσίδα Whole Foods Market. Ωστόσο, η Amazon πιστεύει ότι η τεχνολογία έχει εφαρμογή και αλλού, όχι μόνο στα σούπερ μάρκετ.

"Στα περισσότερα καταστήματα λιανικής, το Amazon One θα μπορούσε να γίνει μια εναλλακτική επιλογή πληρωμής ή επιβράβευσης πελατών, με το αντίστοιχο σκάνερ δίπλα σε ένα παραδοσιακό ταμείο”, έγραψε ο Kumar. "Ή, για την είσοδο σε ένα μέρος όπως ένα γήπεδο ή για να μπείτε στο χώρο εργασίας σας, το Amazon One θα μπορούσε να είναι μέρος ενός υπάρχοντος σημείου εισόδου για να κάνει την πρόσβαση στην τοποθεσία γρηγορότερη και ευκολότερη."

Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο Amazon One με τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους και την πιστωτική κάρτα τους. Δεν απαιτείται λογαριασμός Amazon.

(σ.ι. Σε πόσο καιρό άραγε μαζί με την παλάμη, θα σκανάρεται και το υποχρεωτικό εμφυτεύσιμο πιστοποιητικό εμβολιασμού quantum dot tattoo; )

Ο υπομείνας εις τέλος, ούτος σωθήσεται (Ματθ, 24:13).



Σχόλια