Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Το Great Reset σε πλήρη εφαρμογή παγκοσμίως

Η Thales Digital Identity and Security ανακοίνωσε την δημιουργία της πρώτης ανέπαφης και βιομετρικής κάρτας πληρωμών EMV (Europay, Mastercard, Visa και συνοπτικά σημαίνει κάρτες πληρωμών με τσιπ), με πιστοποίηση από τη Visa, στο Twitter. Τον Ιανουάριο, η ανέπαφη βιομετρική κάρτα πληρωμής της Thales είχε πιστοποιηθεί από την Mastercard.

H βιομετρική κάρτα της Thales είναι η πρώτη στον κόσμο που αναγνωρίζεται από όλες τις μεγάλες εταιρείες πληρωμών μέσω EMV (κάρτες πληρωμών με τσιπ ).

«Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο, αφού αυτή η κάρτα είναι πλέον έτοιμη για εμπορική κυκλοφορία από τις τράπεζες, για να καταργήσει το όριο συναλλαγών και να δημιουργήσει στους καταναλωτές την εμπιστοσύνη και την εμπειρία που απαιτούνται για τις ανέπαφες πληρωμές», σημείωσε η Fingerprint Cards σε μια έτοιμη δήλωση.

Κατά τη διάρκεια παρουσίασης σε αναλυτές νωρίτερα φέτος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fingerprint Cards, Christian Fredrikson δήλωσε ότι θα ξεκινήσουν φέτος σημαντικές εκδόσεις βιομετρικών καρτών πληρωμών.

Τον Ιούνιο, η BNP Paribas ανακοίνωσε την επερχόμενη έκδοση των βιομετρικών καρτών Visa Premier το φθινόπωρο, από τις Thales και Fingerprint.

Η Thales και η Gemalto έχουν δοκιμάσει πιλοτικά τις βιομετρικές τους κάρτες στην Ελβετία, την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Λίβανο και αλλού.


DailyMail

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχεδιάζει νέες ψηφιακές κάρτες ταυτότητας για τους Βρετανούς πολίτες, ενώ ο Dominic Cummings στοχεύει να μεταμορφώσει την χρήση των δεδομένων από την κυβέρνηση, παρά τους φόβους περί απορρήτου.

Οι πολίτες θα αποκτήσουν μια διαδικτυακή ταυτότητα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινές δραστηριότητες, όπως η απόδειξη της ηλικίας, η εγγραφή σε ιατρείο και η αγορά ακινήτων από μια διαφορετική τοποθεσία.

Είναι επακόλουθο των προβλημάτων που προέκυψαν σχετικά με την ταυτοποίηση των ατόμων κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, για θέματα όπως το κυβερνητικό βοήθημα που δόθηκε λόγω lockdown.

Η κυβέρνηση δεν είχε πληροφορίες για τους μισούς εκ των 2,6 εκατομμυρίων που υπέβαλαν αίτηση για το επίδομα στην αρχή της κρίσης.

Ορισμένοι - όπως ο Tony Blair - ζήτησαν νέες ψηφιακές κάρτες ταυτότητας που θα λειτουργούν ως covid pass – διαβατήριο ανοσίας , μετά την χαλάρωση του lockdown ανά τον κόσμο.

Τα κρυπτονομίσματα είναι νεκρά. Ζήτω τα ψηφιακά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών !

Σχόλια