Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Ο Αντίχριστος θα πάρει την καθέδρα της Υγείας - π. Σάββας Αχιλλέως





Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ..!! 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ..




 

Σχόλια

  1. Αν και ο πατήρ αναφέρεται στον αντίχριστο και ο αντίχριστος δεν εχει φανει ακομη και οι Πατέρες αναφέρουν ότι θα ρθει αργότερα μετά απο κάποιες δεκαετίες και όταν ανοικοδομηθει και ο ναος του Σολομωντα, ωστόσο ίσως αυτή η πανδημική γρίπη να είναι η σημερινή. Και βεβαια ο πατηρ Σαββας λεει αμέσως μετα "ο αντιχριστος θα παρει ολα τα φαρμακα δικα του και θα τα κανει δηλητηριο" και σημερα εννοείτε πως τα φαρμακα δεν εχουν αλλαξει και δεν μετατραπηκαν ξαφνικα σε δηλητηρια. Οσοι περνουν φαρμακα στις μερες μας δεν δηλητηριαζονται και πεθαινουν. Ωστόσο δεν μπορουμε να αποκλεισουμε και το γεγονος οτι και αυτος ο κορονοιος που μοιαζει με γριπη μπορεί να είναι μέσα σε αυτό το πλαίσιο και μάλιστα όχι μόνο εμείς οι πιστοί αλλά και η επίστημη το υποστηρίζει οπως με εκπληξη παρατηρησα και θα αναφερθω στο τελος του σχολιασμου μου.

    Στην συνέχεια ο πατερ Σαββας αναφερεται στο εμβολιο που ειχε βρεθει πριν μερικά χρόνια (προφανως για τον καρκινο τραχηλου της μητρας). Βλέπε σχετικά εδώ: https://www.womana.com.cy/neo-9dynamo-emvolio-enantion-tou-karkinou-tou-trachilou-tis-mitras-ke-ton-gennitikon-kondylomaton/

    Σχετικά με τον ιατρικό όρο "μυκόπλασμα" όμως έχει μεγάλο ενδιαφέρον να βρούμε τι ακριβώς εννοούσε και ίσως αν βρεθεί καποιος σχετικος ιατρος να μας πληροφορουσε θα ηταν πολυ καλο, ωστοσο καποια γενικα ή μάλλον κάποια πολύ συγκεκριμένα πραγματα που διαβαζουμε συνδεουν πιθανότατα τον covid με το βακτήριο <>:

    <>

    1) <>

    Μετάφραση στα ελληνικά: <>.

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7358157/

    3) Βλέπε και στο https://pesquisa.bvsalud.org/global-literature-on-novel-coronavirus-2019-ncov/resource/en/covidwho-8791 <>

    *Όλοι οι παραπάνω σύνδεσμοι είναι επίσημα ιατρικά και εγκυρότατα sites και μάλιστα το τελευταίο είναι συνδεδεμένο άμεσα με τον ΠΟΥ τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου