Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΕΥΕΡΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΤΙΚΗΣ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ


 

απο τον  Άγγελο Καραγεώργο


Τώρα που αρχίζουμε και συνηθίζουμε αυτή την “Οδύσσεια” μάχη με τον ιό, μπαίνουμε και στο κλίμα ότι έχουν σκοπό η Οδύσσεια του Ομήρου να μοιάζει με πέρασμα από τον Πειραιά στην Αίγινα σε σχέση με την επίτευξη της θωράκισης της υγείας μας. Βλέπεις οι “επιστήμονες” συνήθως είναι βέβαιοι για την ανάγκη αύξησης των μέτρων ενώ ποτέ δεν έχουν αρκετά δεδομένα για τη δυνατότητα χαλάρωσης. Ενδιάμεσα βέβαια οι ελεγκτές της πληροφορίας ξέρουν πολύ καλά να σπέρνουν την ελπίδα για να σε πείσουν να κάνεις αυτό που χρειάζεται…

Φτάσαμε λοιπόν μετά την εκπαίδευση που είχαμε πάρει από τον Τσίπρα να βρισκόμαστε στο επίπεδο που δεν υπάρχει ψέμα που δεν μπορεί να λεχθεί, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι χρησιμο και να μας διευκολύνει στο να μην κατασπαταλάμε χρόνο να αναρωτιόμαστε αν έχει βάση ο,τιδήποτε από όσα λένε. Όχι μόνο στην επιφάνεια αλλά και γενικότερα κάθε τι που αρχίζει και παίρνει ντόρο.

Οπότε μας λένε ότι αυτός ο υπεριός που προέκυψε τυχαία έφερε την ανάγκη για την ψηφιοποίηση των πολιτών και της κοινωνίας από κάθε άποψη. Όσα ξέραμε από χρόνια πριν ότι σκόπευαν για να δημιουργήσουν μια κοινωνία που με τη χρήση της τεχνολογίας, των αυτοματισμών και της τεχνητής νοημοσύνης θα μπορεί να επιτύχει τον απόλυτο έλεγχο, βλέπουμε να εισέρχονται και να καθιερώνονται μαζικά μέρα με τη μέρα επιδεικνύοντας ένα ύψιστο επίπεδο ύβρεως. Στην οποία πορεία αυτή όμως αναρωτιέμαι μήπως συνεπαρθήκαμε τόσο που ίσως αμελήσαμε να αναλογιστούμε καθόλου τι επιζητούμε εμείς οι ίδιοι συγκεκριμένα από τον κόσμο.




Σχόλια