Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

«Ο εγκέφαλος είναι το μελλοντικό πεδίο μάχης» - James Giordano

Απόσπασμα ομιλίας του Dr James Giordano της DARPA. Η ομιλία έγινε στις 25/09/2018 στο Ινστιτούτο Σύγχρονου Πολέμου της Στρατιωτικής Ακαδημίας West Point.


 (ανάκτηση βίντεο και επαναδημοσίευση απο τις 23/02/2021)

«Δείτε τη δύναμη που παρέχουν τα εργαλεία και οι τεχνικές κατανόησης των επιστημών του εγκεφάλου.
Bλέπουμε επίσης τη χρήση των βιολογικών δεδομένων ως ένα αξιόλογο όπλο.
Να διαχειρίζομαι τα βιολογικά δεδομένα¸ ετσι ώστε να μπορώ στη συνέχεια να βάλω στο ατομικό σας ιατρικό ιστορικό ανεπαίσθητες πληροφορίες που μπορεί να αλλάξουν τη διάθεση σας, για το αν είστε άρρωστοι ή όχι.
Να αλλάξω τον τρόπο με τον οποίο σας φέρονται.
Να επηρεάσω το πως αντιμετωπίζεστε σε θέματα ασφάλισης, περίθαλψης, ικανότητας για στρατιωτική θητεία.
Αλλάζοντας αυτές τις πληροφορίες - αλλάζοντας αυτά τα δεδομένα, παρατείνοντας αυτά τα δεδομένα,ουσιαστικά  άλλαξα την υπόσταση σας.
Και μπορώ να το κάνω αυτό με πολύ λεπτούς και ύπουλους τρόπους.» - James Giordano

Λήψη του Βίντεο απο εδώ
___

Ολόκληρη η ομιλία εδώ





Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/24/2021

    Από την αρχή αυτής της «πανδημίας» μας έχουν ξεκαθαρίσει ότι όλη ανθρωπότητα βρίσκεται σε πόλεμο με τον «αόρατο εχθρό-ιό». Η αλήθεια είναι ότι η «ελίτ» μας κύρηξε τον πόλεμο , σε εμάς τους κοινούς θνητούς. Όποιος από εμας επιβιώσει (από τα εμβόλια και τα lockdown) θα είναι ένας ελεγχόμενος σκλάβος στην μεγάλη επανεκκίνηση τους -τέταρτη βιομηχανική επανάσταση οπως μας είπε κι ο Χαράρι. Έτσι δηλαδή φαντάζονται ότι θα γίνει, ότι μέσω της τεχνολογίας θα γίνουν αθάνατοι και θεοί. Εδώ κολλάει και το βίντεο με τον ραββίνο για τον μεγάλο πόλεμο Γωγ και Μαγώγ που θα φέρει τον «μεσσία» (για τους Εβραίους), τον μαρμαρωμένο (για τους «ορθοδόξους» και τη χιλιετή βασιλεία του Χριστού για τους ευαγγελικούς προτεστάντες σιωνιστές . Τελικά μάλλον δεν πρόκειται για πυρηνικό πόλεμο όπως είναι σίγουροι κάποιοι... Και αυτός ο «ευσεβής» επίγειος βασιλέας θα ξεγελάσει τους πάντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου