Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Η Α-ΠΑΤΗ ΨΕΥΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΩΝΟΑΠΑΤΗΣ


 

απο τον  Άγγελο Καραγεώργο


Κατα τη διάρκεια της σχεδόν ενός χρόνου ως τώρα αναμονής μας να επιστρέψουμε στην κανονικότητα μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν και οι πέτρες να αντιλαμβάνονται πως αυτό που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο ήταν η αρχή της κανονικότητας που θα ολοκληρωθεί με τον πλήρη μετανθρωπισμό. Που, φυσικά, θέλουν να έχουμε αν δεν αλλάξουμε κάτι. Αρα εκτος από υποτιμητική για κάθε ελεύθερο άνθρωπο είναι και μάταιη η αναμονή για το πότε θα μας επιτρέψουν να ζήσουμε.


Οπότε, το μόνο που έχουν σκοπό να ασχοληθούν τον επόμενο καιρό είναι το μαστίγιο και το καρότο στο κοπάδι για να τελειώσουν οι δυνάμεις και ένα ένα τα ζωντανά που αρνούνται να υποκύψουν. Ή αλλιώς να συμμορφωθούν στις ανάγκες του νέου κόσμου όπου η ζωή ισοδυναμεί μόνο με εμβόλιο. Το οποίο την ίδια στιγμή μαθαίνουμε πως μόλις το έκαναν πέθαναν πολλες εκατοντάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και έχουν μείνει άμεσα δεκαδες χιλιάδες με πολλών ειδών προβλήματα υγείας. 


Παράλληλα να πούμε πως το αφεντικό είναι μποέμ, και δε θέλει να το λέμε κλεπταποδόχο της ύψιστης Ελληνικής κληρονομιάς που μπλέκεται με το να αποσπά με τη βια όλους τους αιώνες. Γι Αυτό τον προηγούμενο καιρό διέταξε τους λουστράκους του στην υποτιθέμενη Ελληνική βουλή να νομιμοποιήσουν την αρχαιοκαπηλία, δηλαδή τον μακροχρόνιο, πολύ μακροχρόνιο δανεισμό των αρχαιοτήτων μας. Ο Ελληνισμός όμως, φίλοι μου, όπως μας μαρτυρά ο στρατηγός Μακρυγιάννης είχε μάθει πάντα να είναι ολίγος έναντι σε πολλούς, έχοντας όμως Θεό στη σκέπη του. Κι αν τρώνε από μας, μένει και μαγιά…



H Eκπομπή για απευθείας Download 

https://lbry.tv/$/download/i-a-pati-pseutia-tis-koronoapatis/43784dfcc995bcb8c85fe55c9e3bafc86dcf900a

Σχόλια