Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

«Θρησκείες για την Ειρήνη » - Ποιοί είναι


 ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ



«Πολύ πριν υπάρξει κυβέρνηση, υπήρχαν - και θα είναι πάντα - τόποι λατρείας. »
«Οι θρησκείες για την ειρήνη είναι το σημείο όπου οι θρησκείες του κόσμου ενώνονται για να διασφαλίσουν ότι όλοι οι άνθρωποι απολαμβάνουν την ειρήνη, την αρμονία και την ευημερία.
Βλέπουμε τις προκλήσεις του κόσμου και κατανοούμε ότι μπορούν να επωφεληθούν από μια διαθρησκευτική, καινοτόμο και χωρίς αποκλεισμούς ανταπόκριση. 
Τα 90 εθνικά και 6 περιφερειακά Διαθρησκευτικά Συμβούλια μας, ή «IRCs», συγκεντρώνουν, όχι μόνο την τεράστια επιρροή και τους πόρους όλων των παραδόσεων της πίστης, αλλά και την πνευματική τους δέσμευση να επιτύχουν λύσεις που δεν αφήνουν κανέναν πίσω.
Το παγκόσμιο κίνημα ονόματι Religions for Peace διακρίνεται από την παγκόσμια ηγεσία του, τα Διαθρησκευτικά Συμβούλια και τα διαθρησκευτικά δίκτυα γυναικών και νέων που λειτουργούν σε τοπικό, εθνικό και περιφερειακό επίπεδο ως φορείς αλλαγής. Αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις - τα πάντα, από τη βία και τις διακρίσεις έως την υποβάθμιση του περιβάλλοντος - με τολμηρές λύσεις.
Είμαστε κάτι περισσότερο από έναν οργανισμό. 
Για 50 χρόνια, οι θρησκείες για την ειρήνη υπήρξαν ένα κίνημα που αλλάζει τον κόσμο και προκαλεί το status quo μέσω της αμοιβαίας πεποίθησής μας ότι οι θρησκείες είναι πιο ισχυρές, εμπνευσμένες και με επιρροή όταν συνεργάζονται


Σχόλια