Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Το Ζήτημα των Ανεμβολίαστων



Του  CJ Hopkins
(σ.ι. τα σχόλια με τα μπλε γράμματα είναι του ιστολογίου και όχι του συγγραφέα

Λοιπόν, οι Νέοι Κανονικοί συζητούν το Ζήτημα των Ανεμβολίαστων. Τι θα γίνει με εμάς; Όχι με αυτούς που δεν έχουν «εμβολιαστεί» ακόμα. Αλλά με εμάς. Τους «αρνητές - «Covidiots». Τους «αρνητές» του Covid. Τους «αρνητές της επιστήμης». Τους «αρνητές της πραγματικότητας». Όσους αρνούνται να «εμβολιαστούν», στον αιώνα τον άπαντα.

Δεν υπάρχει θέση για εμάς στη Νέα Κανονική κοινωνία. Οι Νέοι Κανονικοί το γνωρίζουν και το ίδιο και εμείς. Για αυτούς, είμαστε μια ύποπτη, ξένη φυλή ανθρώπων. Δεν μοιραζόμαστε τις ιδεολογικές τους πεποιθήσεις. Δεν εκτελούμε τα τελετουργικά της πίστης τους, ή το κάνουμε απρόθυμα με το ζόρι, γιατί μας αναγκάζουν να το κάνουμε.

Πιστεύουμε σε μυστήριες «θεωρίες συνωμοσίας», όπως η «επιστήμη προ του Μαρτίου 2020», «η φυσική ανοσία της  αγέλης», «στα ποσοστά θνησιμότητας επί του συνολικού πληθυσμού», στην προσέγγιση της «Σουηδίας», της «Φλόριντας» και άλλες αιρέσεις.

Δεν μας εμπιστεύονται. Είμαστε ξένοι ανάμεσά τους. Υποπτεύονται ότι αισθανόμαστε ανώτεροι από αυτούς. Πιστεύουν ότι συνωμοτούμε εναντίον τους, ότι θέλουμε να τους εξαπατήσουμε, να τους μπερδέψουμε, να τους κοροϊδέψουμε, να διαστρεβλώσουμε τον πολιτισμό τους, να κακοποιήσουμε τα παιδιά τους, να μολύνουμε τα πολύτιμα σωματικά υγρά τους και ένα σωρό άλλα τρομερά πράγματα.

Έτσι, συζητούν για την ανάγκη να μας διαχωρίσουν, για το πώς να μας διαχωρίσουν, για το πότε να μας διαχωρίσουν, προκειμένου να προστατεύσουν την κοινωνία από εμάς. Στα μάτια τους, δεν είμαστε παρά εγκληματίες ή, χειρότερα, μια πληγή , μια προσβολή.

Σύμφωνα με τα λόγια κάποιου (δεν μπορώ να θυμηθώ ποιός ήταν), «το να ξεφορτωθούμε τους Ανεμβολίαστους δεν είναι θέμα ιδεολογίας. Είναι θέμα καθαριότητας » ή κάτι τέτοιο. (Θα πρέπει να ψάξω και να το επιβεβαιώσω. Ίσως το παρερμήνευσα.) 

Στο Ισραήλ , την Εσθονία , την  Δανία , τη Γερμανία , τις ΗΠΑ και άλλες Νέες Κανονικές χώρες, έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία διαχωρισμού.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο , είναι θέμα χρόνου.Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο ΠΟΥ, η ΕΕ και άλλες πολυεθνικές οντότητες εργάζονται για τον εξορθολογισμό του νέου συστήματος διαχωρισμού, το οποίο, σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ :

«θα πρέπει να εναρμονιστεί από έναν κανονιστικό φορέα, όπως ο ΠΟΥ, για να διασφαλιστεί ότι (το σύστημα διαχωρισμού) είναι ηθικό. » (σ.ι. βλέπε για την «πανδημική συνθήκη»)

Εδώ στη Γερμανία, η κυβέρνηση σκέφτεται να μας απαγορεύσει να εργαζόμαστε εκτός σπιτιού . Είμαστε ήδη αποκλεισμένοι από τις αεροπορικές εταιρείες. . (Μπορούμε ακόμα να χρησιμοποιούμε τα τρένα, αν μασκαρευτούμε σαν Nέοι Κανονικοί.)

Στο χωριό Potsdam, ακριβώς κάτω από το Wannsee (το όνομα του ίσως το θυμάστε από τα μαθήματα ιστορίας του 20ου αιώνα), (σ.ι. χωρίς αρνητικό τεστ) μας  απαγορεύεται η είσοδος σε καταστήματα και εστιατόρια . (Δεν είμαι σίγουρος αν μπορούμε ακόμα να χρησιμοποιούμε τα πεζοδρόμια ή αν πρέπει να μετακινούμαστε μέσω των υπονόμων.)

Στη Σαξονία, απαγορεύεται η παρακολούθηση των σχολικών μαθημάτων (σ.ι. χωρίς αρνητικό τεστ. Το ίδιο και στην Ελλάδα) Στο Berliner Ensemble (το θέατρο που ιδρύθηκε από τους Bertolt Brecht και Helene Weigel, μεγάλους επικριτές του ολοκληρωτισμού και του φασισμού), μας απαγορεύεται να παρακολουθήσουμε Νέες Κανονικές παραστάσεις. .

Στις ΗΠΑ, μας απαγορεύουν την είσοδο στα πανεπιστήμια. . Τα παιδιά μας αποκλείονται από τα δημόσια σχολεία (σι. εκτός αν κάνουν συνεχόμενα υποχρεωτικά τεστ επί του παρόντος, και αργότερα εμβολιαστούν).

Στη Νέα Υόρκη, το νέο «Excelsior Pass» (σ.ι. έτσι ονόμασαν εκεί την ψηφιακή ταυτότητα-διαβατήριο) θα επιτρέπει στους Νέους Κανονικούς να παρευρίσκονται σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις (και τελικά να εισέρχονται σε μπαρ και εστιατόρια), και θα νοιώθουν ασφαλείς γνωρίζοντας ότι οι Ανεμβολίαστοι εμποδίζονται να εισέλθουν ή ότι θα διαχωριζονται σε ένα άλλο μέρος.

Το σύστημα διαβατηρίου, που σχεδιάστηκε από την IBM, η οποία σύμφωνα με τα ιστορικά προηγούμενα, είναι αρκετά καλή στο σχεδιασμό τέτοιων συστημάτων (εντάξει,τυπικά  ήταν η Deutsche Hollerith Maschinen Gesellschaft , θυγατρική της IBM στη ναζιστική Γερμανία), ανακοινώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με πολλές φανφάρες.

Και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Το «Πράσινο Διαβατήριο» του Ισραήλ είναι το μελλοντικό πρότυπο, πράγμα που είναι λογικό, με έναν άρρωστο, φασιστικό τρόπο. Όταν είστε ήδη σε κατάσταση απαρτχάιντ, τι πρόβλημα υπάρχει με λίγο περισσότερο απαρτχάιντ; Ρίξτε μια ματιά να δείτε πως είναι…



(σ.ι. Δείτε κι εδώ )


Εντάξει, ξέρω τι σκέφτονται οι Νέοι Κανονικοί. Σκέφτονται ότι «παραπλανώ» και πάλι τους ανθρώπους. Ότι υπερβάλλω. Ότι αυτό δεν είναι πραγματικός διαχωρισμός, και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με «υγειονομικό απαρτχάιντ».

Άλλωστε (όπως θα μου υπενθυμίσουν αυστηρά οι Νέοι Κανονικοί), κανείς δεν μας εξαναγκάζει να εμβολιαστούμε. Εάν επιλέξουμε να μην το κάνουμε, ή δεν μπορούμε για ιατρικούς λόγους, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να υποβληθούμε σε ένα «τεστ» - ξέρετε, εκείνο που σας χώνουν αυτό το παλούκι των 9 ιντσών στη ρινική κοιλότητα σας -  24 ώρες πριν θελήσουμε να βγούμε για φαγητό, ή να παρακολουθήσουμε μια θεατρική παράσταση ή μια αθλητική εκδήλωση, ή να επισκεφθούμε ένα μουσείο ή να φοιτήσουμε στο πανεπιστήμιο ή να στείλουμε τα παιδιά μας στο σχολείο ή στην παιδική χαρά, και τα αποτελέσματα των τεστ μας θα μας εξυπερετούν σαν «διαβατήρια εμβολίων!» (σ.ι. αν βρεθείς θετικός θα μπαίνεις πολυήμερη καραντίνα , οπότε όποιοι αποδεχθούν τα τεστ και την ψηφιακή ταυτότητα - διαβατήριο για να μην χάσουν τη δουλεία τους, τον άρτο και τα θεάματα στο τέλος είναι πολύ πιθανό να δεχθούν να εμβολιαστούν).

Απλώς θα τα επιδεικνύουμε στον Αρμόδιο Αξιωματούχο Συμμόρφωσης Covid, και (με την προϋπόθεση ότι τα τεστ είναι αρνητικά φυσικά) θα μας επιτρέπεται να συμμετέχουμε στη Νέα Κανονική κοινωνία σαν να έχουμε «εμβολιαστεί».

Ούτως ή άλλως, έιτε με το «εμβόλιο» είτε με το «τεστ», οι αξιωματούχοι της Νέας Κανονικότητας θα ικανοποιούνται, επειδή οι εξετάσεις και τα διαβατήρια είναι για το φαίνεσθαι. Το θέμα είναι η επίδειξη απόλυτης υπακοής. (σ.ι. Όχι ακριβώς. Τα τεστ είναι αναξιόπιστα όπως είναι γνωστό κατά δική τους παραδοχή. Και ήδη αναφέρουν ότι κάποιες μεταλλάξεις δεν τις εντοπίζουν τα τεστς. Το τεστ δεν θα γίνεται αποδεκτό για πολύ καιρό ακόμα. Όταν εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού , το εμβόλιο πλέον θα απαιτείται. Και επειδή ήδη αναφέρεται στα ΜΜΕ ότι ξεκίνησε η πλαστογραφία των διαβατηρίων εμβολιασμού-ψηφιακής ταυτότητας, από το κινητό θα εμφυτευθούν στο ανθρώπινο σώμα.)

Ακόμα κι αν πιστεύετε τους Νέους Κανονικούς, εάν είστε κάτω των 65 ετών και έχετε σχετικά καλή υγεία, το να εμβολιαστείτε είναι λίγο - πολύ άσκοπο. Δεν είναι παρά μια δημόσια επίδειξη συμμόρφωσης και πίστης στο επίσημο αφήγημα του Covid-19 (τον θεμέλιο λίθο της Νέας Κανονικής Ιδεολογίας).

Ακόμα και οι αρχιερείς της «Επιστήμης» τους ομολογούν ότι δεν σας εμποδίζει να εξαπλώσετε την «πανούκλα». Και τα τεστ PCR είναι άσκοπα, όπως και ο ΠΟΥ τελικά παραδέχτηκε.  (Μπορείτε να έχετε θετικά PCR τεστ από δείγμα παπάγιας… αλλά ίσως θα θέλατε να είστε προσεκτικοί σε ποιούς τα αποκαλύπτετε αυτά). 

Όπως με το ίδιο το «εμβόλιο» και το «τεστ», η εξαναγκαστική επιλογή μεταξύ τους δεν είναι άνευ σημασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο εναλλακτικές παραβιάζουν το σώμα μας, κυριολεκτικά διεισδύουν εντός του σώματος μας. Δεν έχει σημασία τι υπάρχει στα «εμβόλια» ή τι «αποτελέσματα» δίνουν τα «τεστ». Το τελετουργικό είναι μια επίδειξη δύναμης, η δύναμη των Νέων Κανονικών (δηλ. το νέο πρόσωπο του παγκόσμιου καπιταλισμού) να ελέγχουν τα σώματά μας, να κυριαρχούν πάνω στο σώμα μας, να το παραβιάζουν, ψυχολογικά και φυσικά.

Μην ενθουσιάζεστε ακόμη, φίλοι μου «συνομωσιολόγοι». Δεν έχω ξεφύγει ακόμη σε επίπεδα QAnon (σ.ι. ή «αναλαμπής» μια που πρόκειται για την ίδια δαιμονική πλάνη, βλέπε εδώ -και τα συγγράμματα του π.Αρσενίου Κομπούγια εδώ). Ο Μπιλ Γκέιτς και ο Κλάους Σουάμπ δεν κάθονται παρέα, πίνοντας αδρενοχρώμιο στο γιοτ του Τζορτζ Σόρος, ονειρευόμενοι να βρουν τρόπους για να βιάσουν τις μύτες των ανθρώπων. Αυτά υπάρχουν ήδη στη δομή του συστήματος. Αποτελούν ένα τυπικό χαρακτηριστικό των ολοκληρωτικών κοινωνιών, των αιρέσεων, των εκκλησιών, των ομάδων αυτοβοήθειας, και… της ανθρώπινης κοινωνίας γενικώς.

Η εξαναγκαστική επανάληψη μιας φυσικής ενέργειας που έχει νόημα μόνο μέσα σε μια συγκεκριμένη ιδεολογία, εδραιώνει αυτή την ιδεολογία ως πραγματικότητα μέσα μας. Δεν υπάρχει τίποτα εγγενώς διαβολικό σε αυτό. Είναι μια βασική μέθοδος κοινωνικοποίησης. Έτσι κοινωνικοποιούμε τα παιδιά μας. Γι 'αυτό διεξάγουμε γάμους, βαπτίσεις και μπαρ mitzvahs. Έτσι μετατρέπουμε τους νεαρούς άνδρες και τις γυναίκες σε στρατιώτες. Έτσι οι ηθοποιοί απομνημονεύουν τους ρόλους τους. Γι 'αυτό οι Ναζί πραγματοποίούσαν όλες αυτές τις συγκεντρώσεις. Γι 'αυτό οι «δημοκρατίες» διεξάγουν εκλογές. (σ.ι. Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως, συνοπτικά).

Είναι επίσης απλή τελετουργική μαγεία… αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό θέμα.


Το θέμα προς το παρόν είναι το Ζήτημα των Ανεμβολίαστων, και τα δημόσια τελετουργικά που διενεργούνται για να κάνουν τη Νέα Κανονική Ιδεολογία «πραγματικότητα»· και το τι θα κάνουν με όσους από εμάς αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε αυτές τις τελετουργίες, που αρνούμαστε να αποκυρήξουμε την «Παλαιά Κανονική» πραγματικότητα και να μεταλλαχθούμε σε Νέους Κανονικούς, έτσι ώστε να μπορούμε να λειτουργούμε εντός της κοινωνίας χωρίς να διαχωριζόμαστε, χωρίς να ποινικοποιούμαστε ή να να χαρακτηριζόμαστε ψυχοπαθείς ή ψυχικά άρρωστοι

Για εμάς τους «συνομωσιολόγους αρνητές της πραγματικότητας», δεν υπάρχει δίλημμα. Δεν βρισκόμαστε στην Ευρώπη της δεκαετίας του 1930. Δεν υπάρχει πουθενά μέρος να μεταναστεύσουμε … Εντάξει, υπάρχουν προσωρινά, σε ορισμένες από τις πολιτείες των ΗΠΑ όπου γίνονται διαμαρτυρίες, και σε άλλες τέτοιες «Παλαιές Κανονικές» οάσεις, αλλά πόσο καιρό πιστεύετε ότι θα διαρκέσει;

Ήδη αναφέρονται στις «μεταλλάξεις» και ο Θεός ξέρει μόνο τι θα συμβεί όταν εμφανιστούν οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες των «εμβολίων».






Όχι, για τους περισσότερους από εμάς τους αρνητές της παγκόσμιας καπιταλιστικής αυτοκρατορίας, είναι ξεκάθαρο ότι η Νέα Κανονικότητα θα παραμείνει. . Έτσι, αν δεν είμαστε πρόθυμοι να γίνουμε Νέοι Κανονικοί, θα πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα και να πολεμήσουμε. Η κατάσταση θα εξελιχθεί άσχημα και θα μας επηρρεάσει προσωπικά, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγουμε.

Δεδομένου ότι πολλοί Νέοι Κανονικοί είναι φίλοι και συνάδελφοί μας, ή ακόμη και μέλη των οικογενειών μας, αντιμετωπίζουμε τον πειρασμό να πιστέψουμε ότι θα «έρθουν στα συγκαλά τους», ότι «όλα αυτά είναι απλώς μια υστερική υπερβολική αντίδραση» και ότι «όλα θα επιστρέψουν σύντομα στο φυσιολογικό». 

Αυτό θα ήταν ένα τεράστιο σφάλμα από την πλευρά μας… πιθανώς ένα θανατηφόρο σφάλμα (σ.ι. ο σώζων εαυτόν σωθήτω είναι πλέον)

Τα ολοκληρωτικά κινήματα, όταν φτάνουν σε αυτό το στάδιο, δεν σταματούν έτσι απλά από μόνα τους. Συνεχίζουν να προχωρούν προς τις πλήρεις εκφράσεις τους, μετατρέποντας τελικά ολόκληρες κοινωνίες σε ένα τερατώδες ομοίωμα τους, εκτός αν αντιμετωπίσουν σοβαρή αντίσταση. Υπάρχει ένα παράθυρο στην αρχή όταν μια τέτοια αντίσταση έχει την ευκαιρία. Αυτό το παράθυρο είναι ακόμη ανοιχτό, αλλά κλείνει, γρήγορα.

Δεν μπορώ να σας πω πώς να αντισταθείτε καλύτερα, αλλά μπορώ να σας πω ότι η αντίσταση ξεκινά όταν υπάρχει ξεκάθαρη θεώρηση των πραγμάτων, και όταν άνθρωποι και καταστάσεις χαρακτηρίζονται όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα.

Ας μην κάνουμε το ίδιο λάθος που έχουν κάνει άλλες μειονότητες κατά τη διάρκεια της ιστορίας όταν ήλθαν αντιμέτωπες με μια νέα ολοκληρωτική ιδεολογία. Δείτε τους Νέους Κανονικούς όπως πραγματικά είναι, ίσως όχι βαθιά μέσα στις καρδιές τους, αλλά δείτε ότι έχουν συλλογικά γίνει μέρος αυτού του πράγματος · γιατί είναι αυτή η ιδεολογία τώρα που τους κατευθύνει, και δεν είναι πλέον οι λογικοί άνθρωποι που ήταν κάποτε.

Πάνω απ 'όλα, αναγνωρίστε την κατεύθυνση όπου πάντοτε κατευθύνονται τα ολοκληρωτικά κινήματα. (Βλ. π.χ.,   Πίστευαν ότι ήταν ελεύθεροι: Οι Γερμανοί το 1933-45 του Μίλτον Μάιερ)

Όχι, οι Ανεμβολίαστοι δεν είναι σαν τους Εβραίους τότε και οι Νέοι Κανονικοί δεν κρατούν λάβαρα με σβάστικες, αλλά ο ολοκληρωτισμός είναι ολοκληρωτισμός, ανεξάρτητα από το ποιό μεγάλο γκαιμπελικό ψεύδος, ποιά ιδεολογία, και ποιούς εχθρούς πασάρει. Το ιστορικό πλαίσιο και τα προσωπεία αλλάζουν, αλλά η αδίστακτη πορεία του ολοκληρωτισμού παραμένει η ίδια.

Σήμερα, οι Νέοι Κανονικοί μας δίνουν μια «επιλογή» (α) να συμμορφωθούμε με τη Νέα Κανονική Ιδεολογία τους ή (β) να διαχωριστούμε κοινωνικά. Τι φαντάζεστε ότι έχουν προγραμματίσει για εμάς αύριο; 

(σ.ι. Δεν φανταζόμαστε. Γνωρίζουμε τι θα συμβεί από τον Κύριο Ιησού Χριστό στην Αποκάλυψη και από τους Πατέρες που την ερμηνεύουν. Αυτή η παγκόσμια τρομερή δικτατορία του Αντιχρίστου θα είναι η χειρότερη που έχει υπάρξει, και ανθρωπίνως δεν θα μπορέσει να κατανικηθεί. Θα την καταργήσει ο Κύριος με την Δευτέρα Του Παρουσία. Θα κρατήσει λίγο όμως για χάρη των εκλεκτών. Όσοι αποδεχθούν τον Αντίχριστο και το χάραγμα του θα βασανίζονται από αυτή τη ζωή. Καλό αγώνα.)

«Ο δε υπομείνας εις τέλος, ούτος σωθήσεται.» (Ματθ. κδ' 13)



Αγίου Γαβριήλ του δια Χριστόν Σαλού

«Ομαδικά να φεύγετε στα βουνά και στα δάση. Για τους πιστούς χριστιανούς η μεγαλύτερη θλίψη θα είναι ότι αυτοί θα φεύγουν στο δάσος, αλλά οι κοντινοί τους άνθρωποι θα δέχονται το χάραγμα του Αντιχρίστου. Στους εσχάτους καιρούς οι οπαδοί του Αντιχρίστου θα πηγαίνουν στην εκκλησία, θα βαπτίζονται, θα κηρύττουν για τις ευαγγελικές εντολές. Όμως μην τους πιστεύετε. Αυτοί δεν θα έχουν τα καλά έργα. Μόνο με τα καλά έργα μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει τον αληθινό Χριστιανό».»

Πηγή: ΘΕΟΔΡΟΜΙΑ, Τριμηνιαία Έκδοση Ορθοδόξου Διδαχής – Μάρτιος 2012

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/31/2021

    Πολύ καλό το άρθρο, και δυστυχώς αυτή είναι η τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα. Μερικές φορές έχω σκεφθεί αυτό το ..ο σώζων εαυτόν σωθήτω... αλλά όχι εγωιστικά, ότι αδιαφορώ για τους άλλους, όχι ποτέ. Αλλά σε κάποιες περιπτώσεις δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, δεν γίνεται διαφορετικά.
    Το πρόσωπο του κακού είναι γεμάτο από παραλογισμό, αυταρχισμό και έναν θυμό που έχει γίνει πια ένα με το DNA του, και σκέφτομαι πως δεν έχω απολύτως κανένα τρόπο να το αντιμετωπίσω εκτός από την προσπάθεια για συνεχή νήψη.
    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/01/2021

    Αυτό είναι η αλήθεια. Όσοι ονειρεύονται επαναστάσεις και μεγάλες αφυπνίσεις της ανθρωπότητας πετάνε στα σύννεφα. Όσοι διστάζουν προς το παρόν να εμβολιαστούν , είναι επειδή φοβούνται τις παρενέργειες. Πολύ σύντομα θα βγει η σούπερ θεραπεία και θα τρέξουν όλοι οι εξαθλιωμένοι που (αν έχουν να φάνε) θα τρώνε τεχνητά σκουπίδια και θα ζουν με ψίχουλα. Οι άνθρωποι που δεν θέλουν με εμβολιαστούν ποτέ με οποιοδήποτε "εμβόλιο "εμφανίσουν, που δεν θέλουν μάσκα, που δεν κάνουν τεστ, που δεν θέλουν ψηφιακές ταυτότητες - διαβατήρια και συμπεριφέρονται όπως μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019, ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΛΆΧΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΉΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    Εδώ βλέπεις τους κολιμπαριστές προδότες της Πίστεως (ρασοφοροι και λαϊκοί)να έχουν σκύψει το κεφάλι στη νέα θρησκεία και έχουν το θράσος να ονειρεύονται ότι θα πάνε με τον φραπέ στην Πόλη και ότι ο Θεός προσωποληπτεί υπέρ των Ελλήνων. Παριστάνουν τους Ορθόδοξους αλλά είναι οι χειρότεροι αιρετικοί όλων των εποχών. Ο Αντίχριστος σου λένε ή παραμύθι είναι ή δεν "είναι ακόμη η ώρα. Θα πρέπει να έρθει η αναλαμπή πρώτα". Ο καθένας ας κανονίσει την πορεία του. Οσο συγχρωτιζομαστε μαζί τους , τόσο κινδυνεύουμε να μας παρασύρουν μαζί τους στην απώλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου