Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΟΚΙΝΗΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

 


Και τώρα που είμαστε στη φάση που λένε πως έχει επέλθει κόπωση στους πολίτες έπρεπε να κάνει παρέμβαση μια προσωπικότητα με μεγάλο ειδικό βάρος για να μας τονώσει το ηθικό να συνεχίσουμε απτόητοι τον αγώνα κατά αυτού του υπεριού. Να φανταστείς η κούραση είναι τόση που μέχρι και αυτοί οι άψογοι ειδικοί έκαναν λάθη. Οπότε ποιό ιερότερο τέρας από τον κυριο Τσιόδρα θα μπορούσε αυτή την ώρα να δώσει το παραμύθι ότι τα μέτρα θα εξαρτηθούν από την πορεία των εμβολίων όταν πλέον έξω λένε ότι τα εμβόλια δε φτάνουν για να μπορέσουμε να χαλιναγωγήσουμε αυτό τον ατίθασο ιό.

Αλλά ο ιός δεν είναι μόνο ατίθασος, είναι και επιβλητικός. Τα θέλει όλα δικά του. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τους ειδικούς, έσβησε τη γρίπη από προσώπου γης! Με τον ίδιο τρόπο που η άμπωτη εξαφάνισε τα νερά. Ίσως γι’αυτό και ο Κούλης πλέον αναγκάστηκε να στραφεί σε αντισυνταγματικά εξαναγκαστικούς εμβολιασμούς και να αποδιώξει τη μεγάλη αγάπη για την επιστήμη της ομοιοπαθητικής που δήλωνε πως τον διακατείχε. 

Την ίδια στιγμή, παρ’ό,τι η θλιβερή καταμέτρηση των αρνητικών συμπτωμάτων και των θανάτων από τους μεταλλαξιογόνους πειραματισμούς συνεχίζεται κανονικά αυτοί ξεκάθαρα πλέον βάζουν τους μπολιασμένους να κάνουν καμπάνιες στα κοινωνικά δίκτυα για να πείσουν τους φίλους τους να μεταλλαχτούν κι αυτοί. Αναγκαστικά όμως πλέον τα πράγματα έχουν έρθει έτσι που γίνεται φανερό ότι η υποταγή παραέχει γίνει επικίνδυνη και για να μπορέσει κάποιος να διαχειριστεί αυτά τα απίστευτα σκαμπανευάσματα που υποβάλλουν την ανθρωπότητα θα χρειαστεί να έχει εργαστεί μέσα του και συνεπώς να έχει χτίσει τις αντίστοιχες βάσεις σε βάθος χρόνου.




H Εκπομπή στο Brighteon: 

https://www.brighteon.com/20b4b665-2f70-450e-954e-e2554eead448


Η Εκπομπή για απ’ευθείας κατέβασμα: 

https://odysee.com/@AngeloKar:6/epivates-se-ena-epistimonokinito-trainaki-tou-tromou:c?r=8o7vZY5xnGqYJVAzzKkwihrcjFbCwJMQ


Η Εκπομπή στο Rumble: 

https://rumble.com/vfi7yx-26044377.html


Φίλοι εκπομπών Άγγελου Καραγεώργου Facebook Group 

https://www.facebook.com/groups/478441460227303/


Κανάλι Telegram: 

https://t.me/angelokar


Προφιλ Facebook: 

https://www.facebook.com/angelo.karageorgos/


Κανάλι στο Odysee. com: 

https://odysee.com/@AngeloKar:6


Κανάλι Brighteon: 

https://www.brighteon.com/channels/angelosbg


Λογαριασμός Mewe: 

https://mewe.com/i/angelokarageorgos


Spotify: 

https://open.spotify.com/show/5IXXuUoEPlbCAysu0QXc5O?si=3YkOmFA8S1SCIPKJ2Bm_nQ

Σχόλια