Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ


 

απο τον  Άγγελο Καραγεώργο

Κι ενώ ο καιρός περνούσε κι εμείς ακούγαμε συνέχεια για μια πανδημία και πανδημία δε βλέπαμε, για νεκρούς του σουπερ ιού μας λέγανε κι εμείς μόνο τους ίδιους νεκρούς με θετικό τεστ βλέπαμε, για κρούσματα μας λέγανε κι εμείς τα βλέπαμε μόνο όταν κάνανε τεστ πλέον φτάσαμε στο σημείο που ο κόσμος το’χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι καθώς επανειλλημένως τους έχει ζητηθεί να μας δείξουν τον ιό κι αυτοί περι άλλων τυρβάζουν. Άραγε τότε τι ψάχνουν με τα τεστ;

Στην Αμερική πάντως 7 εργαστήρια πανεπιστημίων που εξέτασαν 1500 υποτιθέμενα θετικά δείγματα παρότι τελικά δεν βρήκαν κανένα “νέο κορονοϊό” κατάφεραν να εντοπίσουν σε αυτά, πάντως, γρίπη! Ας ελπίσουμε να χρησιμοποιήσει αυτά τα ευρήματα και ο ΠΟΥ που μάθαμε πως την αναζητούσε τελευταία ως εξαφανισμένη… Βέβαια να ελέγξουν πιο πριν μην τυχόν έχουν βουτηχτεί σε pepsi max, μανγκο τσάτνεϊ ή γάλα που μάθαμε πως κι αυτά μπορεί να είναι κρούσματα. Όχι ότι κάτι τέτοιο επηρεάζει την αξιοπιστία τους στα μάτια του κούλι για να τα αναγνωρίσει ως το δεύτερο μεγάλο μας όπλο που θα μας βγάλει νικητές έστω και Πύρρειους. Αφού φυσικά για την ώρα παραμείνουμε ασφαλείς.

Γιατί ποιό άλλο θα μπορούσε να είναι το πρώτο μας όπλο από εκείνο που μετά τη μεταλλαξιογόνα δράση του θα πρέπει να φοράμε δυο φίμωτρα παντου μαζί με κάθε μέτρο προφύλαξης που παίρνεις και χωρίς να έχεις μπολιαστεί επειδή ο ιός μην ξεχνάμε πως παραμένει να καιροφυλακτεί δρώντας κεραυνοβόλα. Αλλά αυτές τις άγιες μέρες θα έλεγα πως εμείς μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για τη δική μας περισυλλογή και διδασκόμενοι άμεσα από τις ημέρες των παθών να πάρουμε κίνητρο και γνώση να αντιμετωπίσουμε τα δικά μας πάθη και να βγούμε καλύτεροι μέσα από αυτά.




Φίλοι εκπομπών Άγγελου Καραγεώργου Facebook Group 

https://www.facebook.com/groups/478441460227303/


Κανάλι Telegram: 

https://t.me/angelokar


Προφιλ Facebook: 

https://www.facebook.com/angelo.karageorgos/


Κανάλι στο Odysee. com: 

https://odysee.com/@AngeloKar:6


Κανάλι Brighteon: 

https://www.brighteon.com/channels/angelosbg


Λογαριασμός Mewe: 

https://mewe.com/i/angelokarageorgos


Spotify: 

https://open.spotify.com/show/5IXXuUoEPlbCAysu0QXc5O?si=3YkOmFA8S1SCIPKJ2Bm_nQ

Σχόλια