Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Dr Mike Yeadon (πρώην αντιπρόεδρος Pfizer): Σταματήστε τα διαβατήρια εμβολιασμού!

Είναι παράνομο, ιατρικό απαρτχάιντ. 

Δρ Mike Yeadon


Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να κατανοήσουν τι συμβαίνει εδώ. Η πρόθεση είναι να εισαχθούν παντού διαβατήρια εμβολιασμού. Αλλά αυτό είναι ένα προκάλυμμα. Είναι το πρώτο κοινό, διαλειτουργικό, παγκόσμιο, ψηφιακό σύστημα ταυτότητας, με δυνατότητα επεξεργασίας της υγειονομικής κατάστασης (εμβολιασμένος Ναι ή Όχι).

Δεν κάνει κανέναν ασφαλέστερο . Εάν είστε εμβολιασμένοι (σ.ι ας πούμε για ηπατίτιδα) είστε προστατευμένοι και η γνώση της εμβολιαστικής κατάστασης των άλλων δεν σας κάνει ασφαλέστερους. 

Όπως στο Ισραήλ, θα είστε υποχρεωμένοι να επιδεικνύετε ένα έγκυρο διαβατήριο εμβολιασμού για να έχετε πρόσβαση σε καθορισμένες εγκαταστάσεις ή πρόσβαση σε υπηρεσίες . Χωρίς διαβατήριο εμβολιασμού δεν θα έχετε πρόσβαση

Η εκκίνηση αυτού του συστήματος απαιτεί μόνο το 50% + του ενήλικου πληθυσμού λόγω της τεράστιας, καταναγκαστικής του εξουσίας στους ανεμβολίαστους. 

Είναι παράνομο, ιατρικό απαρτχάιντ.

Εάν το επιτύχουν, δεν θα σας ωφελήσει να αρνηθείτε. Θα προχωρήσουν, αφήνοντας πίσω αυτήν τη μειονότητα.

Ένα σύστημα διαβατηρίων εμβολιασμού όπως αυτό ,θα δώσει σε όσους ελέγχουν τη βάση δεδομένων και τους αλγόριθμους ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ πάνω σε όλους μας.

Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να σταματήσετε αυτόν τον εφιάλτη βιοασφαλείας, είναι να ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΜΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!!

Φοβάμαι ότι αν οι αντίπαλοί μας αποκτήσουν αυτόν τον απόλυτο έλεγχο, θα τον χρησιμοποιήσουν για να βλάψουν τον πληθυσμό. Δεν υπάρχει όριο στο κακό που θα ξεχυθεί από αυτόν τον στρατηγικό στόχο.

ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , γιατί μετά θα είναι ασταμάτητο.

Ένα παράδειγμα: το διαβατήριο εμβολιασμού σας ηχεί και σας δίνει οδηγία να προσέλθετε για το 3ο ή 4ο ή 5ο επαναληπτικό εμβόλιο (σ.ι ας πούμε το αντιτετανικό).  Αν δεν το κάνετε, το διαβατήριο εμβολιασμού σας θα λήξει και θα γίνετε απόκληροι χωρίς πρόσβαση στη ζωή σας.

Πόση επιλογή έχετε;

Δεν έχετε καθόλου. Είστε ελεγχόμενοι. Για πάντα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ να το κοινοποιήσετε ευρέως, σε κάθε πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε.

Ευχαριστώ,
Δρ Mike Yeadon



***********************************************


Σχόλια