Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ]

 


Μπαίνοντας στο δεύτερο στάδιο της απεγνωσμένης προσπάθειας να μη μείνει κανείς ατρύπητος έστω μια φορά, μας είπαν πως πρέπει να πεισθούν οι σκεπτικοί των οποίων η πίεση από τους δημοσιοκάφρους αποδεικνύεται μη αποτελεσματική με αποτέλεσμα να πρέπει αναγκαστικά να κινηθούν άμεσα στο στάδιο εξοπλισμού των επικοινωνιολόγων, ψυχολόγων και πωλητών, ακριβώς όπως έχουμε δει και στην Αμερική. Mας αδίκησαν, γιατί εμείς να πάμε να μπολιαστούμε χωρίς λαχείο ή μπέργκερ, δηλαδή; 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχει και το άλλο δέλεαρ για να επιταχύνουν τους εμβολιασμούς, θα μας κινητοποιήσουν με το να μας επιτρέπουν να μετακινούμαστε περισσότερο και να μπαίνουμε σε χώρους πράγμα που πάλι αποδεικνύει ότι ως τώρα το απαγόρευαν μόνο για να το δώσουν για “δώρο.” Ετσι είναι όμως οι σατανικές διαπραγματεύσεις, σαν την κατσίκα και το Χοτζα, κάνεις υποχωρήσεις για να διεκδικήσεις τα κεκτημένα. Tην ώρα που κιόλας πληθαίνουν τα περιστατικά θρομβώσεων από τα εμβόλια σε εφήβους, σε διάφορες χώρες αυτά ξεκινούν κανονικά και στην πορεία βλέπουμε.

Και, παρότι η ψευτοπανδημία σε συνδιασμό με την προηγούμενη οικονομική ψευτοκρίση (που έτσι απλά μας προέκυψαν) μεταξύ άλλων είχε επιρροή στο ήδη τραυματισμένο δημογραφικό της χώρας μας, έχουμε μεγάλους ηγέτες που ξέρουν να δημιουργούν πλεονάσματα και σκέφτηκαν από μόνοι τους την ιδέα ότι οι λαθρομετανάστες που ήρθαν για λίγο διωγμένοι από τους τόπους τους που ειχαν πόλεμο με σκοπό να επιστρέψουν φυσικά πίσω σύντομα, τελικά είναι πολύ χρήσιμοι να παραμείνουν για να το λύσουν αυτοί. Ενω παράλληλα στο Βερολίνο έβαλαν τα θεμέλια του ναού του ενός, ενός ναού υποταγής απάντων κάτω από την εξουσία του. Όμως για να το επιτύχει αυτό θα πρέπει να πιάσει ακόμα κι αυτούς που όχι μόνο διατηρούν τη διαφορετικότητα στην όψη χωρίς αυτή τη μουσούδα, αλλά και την ατομική τους ιδιαιτερότητα ως ανθρώπινα όντα.

Σ.Ι.
Είναι το πρώτο μέρος της εκπομπής οπου γίνεται αναφορά στα «εμβόλια» mRNA , τους περιορισμούς και τα ψεύτικα δικαιώματα των «εμβολιασμένων».
ολόκληρη την εκπομπή θα τη βρείτε εδώ 


Η Εκπομπή στο Brighteon: 

https://www.brighteon.com/5af4f9c1-5124-4014-8739-713aab505b29


Η Εκπομπή στο Rumble: 

https://rumble.com/vi81dh-30608117.html


Η Εκπομπή στο Odysee: 

https://odysee.com/@AngeloKar:6/i-lauthromet-anastasi-tis-ellados:c


Η Εκπομπή για απ’ευθείας κατέβασμα: 

https://odysee.com/$/download/i-lauthromet-anastasi-tis-ellados/c43bd6540d390ca5eaf13de5de06b66eefad5a32


Επικοινωνία: 

contact@angelokarageorgos.gr


Γκρουπ στο Telegram: 

https://t.me/joinchat/TfYwsWAbj53KKzel


Φίλοι εκπομπών Άγγελου Καραγεώργου Facebook Group https://www.facebook.com/groups/478441460227303/


Κανάλι Telegram: 

https://t.me/angelokar


Προφιλ Facebook: 

https://www.facebook.com/angelo.karageorgos/


Κανάλι στο Odysee. com:

 https://odysee.com/@AngeloKar:6


Κανάλι Brighteon: 

https://www.brighteon.com/channels/angelosbg


Λογαριασμός Mewe: 

https://mewe.com/i/angelokarageorgos


Spotify: 

https://open.spotify.com/show/5IXXuUoEPlbCAysu0QXc5O?si=3YkOmFA8S1SCIPKJ2Bm_nQ

Σχόλια