Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Metaverse & Ariana Grande

 


Η συναυλία της Fortnite Ariana Grande προσφέρει μια γεύση από τη μουσική στο Metaverse (08/11/2021).


Η Αριάνα Γκράντε έτρεξε και πέταξε γύρω από μια σειρά από σετ Fortnite σε χρώμα καραμέλας στο νεότερο σημαντικό event της ζωντανής μουσικής της Epic στο παιχνίδι. 

Η πολυήμερη «περιοδεία» προσέφερε στους gamers και στους οπαδούς του Grande πολλά να απολαύσουν, παρουσιάζοντας το εντυπωσιακά ομαλό και οπτικά πολυμήχανο όραμα της Epic για ζωντανές εκδηλώσεις που εκατομμύρια άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν ταυτόχρονα.

Οι παίκτες του Fortnite γνωρίζουν εδώ και καιρό ότι μια εκδήλωση της Ariana Grande ήταν στα σκαριά και η συναυλία ακολούθησε νωρίτερα γεγονότα στο παιχνίδι με τους ράπερ Travis Scott και Marshmello. 

Η απόδοση του Scott στο παιχνίδι είδε 12,3 εκατομμύρια ζωντανούς θεατές, αριθμός που η εκδήλωση της Ariana Grande είναι πιθανό να ξεπεράσει καθώς διήρκεσε αρκετές ημέρες.

Η Epic κυκλοφόρησε ένα βίντεο από τη συναυλία που αξίζει να παρακολουθήσετε, έστω και μόνο για να θαυμάσετε τα πράγματα που μπορούν να γίνουν στον κόσμο των gaming αυτές τις μέρες. 

Είναι ιδανικό να βλέπετε την εκδήλωση ζωντανά στο παιχνίδι, φυσικά, αλλά το βίντεο αποτυπώνει την εμπειρία αρκετά καλά, μείον την αίσθηση της παρουσίας όταν ένα avatar με Grande Grande κάνει ζουμ στο δωμάτιο.

Αυτή τη φορά, η παράσταση χαρακτήρισε μια χούφτα μίνι-παιχνίδια που έδωσαν στους παίκτες περισσότερα πράγματα από το να πετάξουν, ενώ ένας γιγαντιαίος εικονικός ποπ σταρ κάνει τη δουλειά του. 

Η ακολουθία ξεκίνησε με τους παίκτες να σερφάρουν σε ιππόδρομο ουράνιου τόξου, να συναντούν power-ups σε ένα μείγμα Mario Kart και Splatoon στο “Come & Go” των Juice WRLD και Marshmello.

Μετά την ακολουθία πίστας αγώνων, οι παίκτες πέρασαν από ένα τοπίο με το στυλ του Dr. Seuss με ροζ δέντρα καραμέλας και τεράστιους πλωτούς βολβούς ματιών πριν τα ρίξει σε ένα μίνι παιχνίδι που κατέρριψε το αφεντικό του Storm King στο παιχνίδι Wolfmothers “Victorious”.

Η Γκράντε έκανε το ντεμπούτο της στο Fortnite με μερικά τραγούδια από το χιτ του 2019 “7 Rings” που σάρωσαν τον ουρανό και υλοποιήθηκαν σε έναν πλανήτη που κρέμεται σε μια θάλασσα από αστέρια.

Αργότερα ανέβηκε στα σύννεφα με φτερά αγγέλου καθώς οι παίκτες ακολουθούσαν, κρεμασμένες σε φυσαλίδες ουράνιου τόξου.

Στο πιο δροσερό μέρος, ένα γκράντεν-ουρανοξύστη ανέβηκε μια σειρά σκαλοπατιών που μοιάζουν με Escher με ένα γιγαντιαίο διαμαντένιο σφυρί πριν τον πετάξει για να σπάσει τον ουρανό με στυλ σφαιροβολίας.

Η τελευταία εκδήλωση του Fortnite δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή η Epic έχει θέσει τον πήχη τόσο ψηλά. 

Το να ντύνεσαι με το αγαπημένο σου δέρμα για να πλέεις σε ένα ποπ αστέρι μεγέθους ουρανοξύστη με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο μπορεί να μην είναι το όραμα όλων για το metaverse, αλλά τα ευφάνταστα ζωντανά γεγονότα του Fortnite είναι μια γεύση του μέλλοντος που είναι εδώ τώρα.









Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/12/2021

    "..και πλανά τους κατοικούντας επί της γης..." πλάνη μεγάλη. Και επίσης, κάτι μου λέει πως η παρακολούθηση των παραπάνω έχει ολέθρια αποτελέσματα στην μνήμη και τον έναρθρο λόγο. Δεν κάνω πλάκα τώρα... κάτι έχουν, πείτε από την μία οι συμβολισμοί, από την άλλη η μουσική..ποιος δεν έχει καταλάβει ακόμα την επίδραση της μουσικής στην ανθρώπινη ψυχή, είναι δυνατόν; Δαιμονικές καταστάσεις, αυτά δεν είναι αστεία. Βρε τα καημένα τα παιδιά, ο Θεός να τα ελεήσει με τις παγίδες που υπάρχουν.
    ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου