Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Η ΗΧΟΛΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΡΟΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΜΑΤΗΜΑΤΟΣ

 


απο τον  Άγγελο Καραγεώργο

Εξ’αιτίας της αναγκαστικής μεταστροφής της στρατηγικής λόγω του αποτυχημένου πειράματος μαζικού τρυπήματος των Ελλήνων δοκιμάζουν να αφήσουν προσωρινά το μαστίγιο και να αρπάξουν το καρότο απασχολούμενοι λίγο περισσότερο με το να πείσουν τους εμβολιασμένους πως θα είναι ελεύθεροι δίνοντας τους πίσω μια τζούρα από την κανονικότητα που θα ήθελαν αφού πρώτα φυσικά επιδείξουν το ραβδοκώδικα που ήδη στο Ισραήλ έχει λήξει για όσους πέρασαν το εξάμηνο κατοχής του χωρίς να το ανανέωσουνε με μια ακόμα δόση. Άλλωστε μπροστά μας έχουμε μια νέα πρόκληση, την 28η Οκτωβρίου που ως τότε μας είπαν πως αν είμαστε καλά παιδιά θα το σκεφτούν μήπως και μας επιτρέψουν καμια εκδήλωση. Και πάντα δουλεύοντας στα πλαίσια της προστασίας μας ξεκίνησαν νέους εκφοβισμούς για ελέγχους σε μαγαζιά μην τυχόν και εισβάλλει κανένας ατσίμπητος, από έναν ψευδυπουργό γαλουχημένο σε Σταλινικές μεθόδους.

Αλλά η βεντάλια πλέον έχει ανοίξει κι αυτές οι νέες γονιδιακές θεραπείες ξετυλίγουν μας λένε θαυμαστούς ορίζοντες. Από τη μια η τεχνολογία RNA μπορεί να χρησιμοποιείται για ένα μεγάλο φάσμα ασθενειών με αρχή τον καρκίνο αλλά και να χορηγείται ακόμα και μέσα από…μαρούλια, από την άλλη μπορεί πλέον να μπει σε χρήση η τελευταία λέξη της γενετικής μηχανικής, η μέθοδος CRISPR που έχει τη δυνατότητα ακόμα και να κόψει και να ράψει νεα κομμάτια στην αλυσίδα του DNA. Άλλωστε η τεχνική μας είναι άμεσα χρήσιμη καθώς φαίνεται πως εντόπισαν ποια είναι τα σωστά γονίδια που πρέπει να προσθέσουμε στο ελαττωματικό γονιδίωμα μας για να μπορούμε να επιβιώσουμε σ’αυτόν τον πλανήτη που κυκλοφορεί ετούτος ο ρωμαλέος ιός.

Κι επειδή είναι τόσο αποτελεσματικοί στο να μας θεραπεύουν, ακριβοδίκαια έχουν αναλάβει και τη θεραπεία του κλίματος της γης. Γι’αυτό και στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης και φυσικά της ατζέντας 30 η ευρωπαϊκή επιτροπή έχει εκπονήσει ένα πλήρες σχέδιο ελέγχου της τροφής το οποίο όπως είδαμε συνδιάζεται με την τεχνητή νοημοσύνη και φυσικά τη γενετική τροποποίηση της πάλι με την προαναφερθείσα μέθοδο γονιδιακής επεξεργασίας. Παράλληλα βλέπουμε στην Αγγλία ελλείψεις σε βενζίνη και τρόφιμα και σε όλο και περισσότερα μεγάλα κράτη αναμένονται προβλήματα με την ενέργεια που θα οδηγήσουν σε blackout κάτι το οποίο είναι ήδη γεγονός στο Λίβανο. Και όλα αυτά μοιραια θα πλήξουν πολύ την παραγωγή και τη διανομή των αγαθών…

Βλέπεις, για να λάβει χώρα μια επανεκκίνηση πρέπει να έχει επέλθει ένα σταμάτημα, μια πλήρης κατάρρευση για να περάσουμε σε μια νέα κατάσταση. Και ενώ το αφεντικό βρισκόταν πάντα καθησυχασμένο διατηρώντας τους ανθρώπους γητευμένους στην πλάνη του, πάντα υπακούωντας συναινετικά στο αφήγημα που τους διαπότιζε, τον τωρινό της Αποκαλύψεως καιρό η στάμνα έσπασε και η Αλήθεια έλαμψε για το ποιός είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας και οι μέθοδοι του με αποτέλεσμα ο ίδιος να απειλείται άμεσα από τον αστάθμητο παράγοντα, το μεγάλο δώρο της ελεύθερης βούλησης που οι άνθρωποι μπορούμε πάντα να βάζουμε σε δράση.




Η Εκπομπή στο Odysee: 

https://odysee.com/@AngeloKar:6/i-iholalia-ton-dekarologon-tou-megalou-epanastamatimatos:0


Η Eκπομπή στο Brighteon: 

https://www.brighteon.com/ca127563-1853-4e20-a748-fc2585bf323d


Η Εκπομπη στο Rumble: 

https://rumble.com/vnjper-39550563.html


Η Eκπομπή για απ’ευθείας κατέβασμα: 

https://odysee.com/$/download/i-iholalia-ton-dekarologon-tou-megalou-epanastamatimatos/0f36522baa432eb242480da3237b3f6448303e53

 

Γκρουπ στο Telegram: 

https://t.me/joinchat/TfYwsWAbj53KKzel


Φίλοι εκπομπών Άγγελου Καραγεώργου Facebook Group 

https://www.facebook.com/groups/478441460227303/


Κανάλι Telegram: https://t.me/angelokar


Προφιλ Facebook: https://www.facebook.com/angelo.karageorgos/


Κανάλι στο Odysee. com: https://odysee.com/@AngeloKar:6


Κανάλι Brighteon: https://www.brighteon.com/channels/angelosbg


Λογαριασμός Mewe: https://mewe.com/i/angelokarageorgos


Spotify: https://open.spotify.com/show/5IXXuUoEPlbCAysu0QXc5O?si=3YkOmFA8S1SCIPKJ2Bm_nQ

Σχόλια