Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

ΤΟ ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ ΜΙΑΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ


Έχοντας εξαντλήσει κάθε μεθοδευμένη τακτική πειθούς να επιτύχουν το μεγάλο σκοπό της υγειομανούς σωτηρίας μας φαίνεται πως οι υποδυόμενοι τους κυβερνήτες βρέθηκαν απολογούμενοι στο μεγάλο αφεντικό, θυμωμένοι που οι σκλάβοι δεν υπάκουσαν επαρκώς και περιορισμένοι στην αναμονή για τη Μέρκελ ούτως ώστε να τους μεταφέρει τις διαταγές από πάνω για το πώς να πορευθούν τον επόμενο καιρό. Ίσως τελικά να φταίει και η κλιματική αλλαγή που μας κάνει πιο επιρρεπείς στους ιούς. Ή μπορεί το τείχος ανοσίας να “μπάζει” μιας και υπάρχουν ζώα επιρρεπή στον ιό που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα όπως και δέντρα των οποίων η γύρη μεταφέρει τον ιό όπως μας ενημέρωσαν νέες έρευνες των ειδικών.

Αλλά ο κοροϊδοϊός δεν αναμένεται να είναι το μοναδικό μας πρόβλημα καθώς η γρίπη δείχνει πιο φορμαρισμένη από ποτέ και έτοιμη να πάρει πίσω τα φώτα της δημοσιότητας που ολοκληρωτικά τράβηξε πάνω του ο πρώτος. Και όχι μόνο αυτό αλλά ο συνδιασμός και των δυο ασθενειών, όπως μας είπαν, σκοτώνει άρα και ο συνδιασμός και των δυο εμβολίων είναι τελικά το ισχυρότερο όπλο ακόμα κι από τις δυο δόσεις κοροϊδοϊου μόνο! (Προτού ανακοινωθεί η τρίτη). Επειδή, λοιπόν, η υπόθεση έχει πολύ ψωμί και δόσεις, πάντα είναι καλό να γίνεται όλο και πιο εύπεπτη οπότε ετοιμάζουν νέα εμβόλια με λέιζερ σαν ένα τσίμπημα κουνουπιού για όσους έχουν ενδοιασμούς με τα τυπικά τρυπήματα.

Και διαρκώς τα κομμάτια του μεγάλου σχεδίου φαίνεται πόσο δεμμένα είναι πλέον μεταξυ τους σε ένα κόσμο όπου οι θρησκευτικοί ηγέτες έχουν έτοιμη μια πανθρησκεία που εμφανώς προωθεί τη λαθρομετανάστευση, τα εμβόλια, το διανθρωπισμό, τον έλεγχο της πληροφορίας και την τεχνολογία μεταξύ άλλων. Η οποία τεχνολογία μας δείχνουν ότι έχει φτάσει σε πολυ ανησυχητικά επίπεδα όπως για παράδειγμα τα ανθρωποειδή ρομπότ που λένε πως θα είναι ακίνδυνα και θα μας βοηθούν στις καθημερινές δουλειές αλλά και τα τετράποδα τα οποία όμως εξοπλίζουν με όπλα και νυχτερινή όραση.

Και για να εμπεδώσουμε το πόσο χρήσιμες είναι όλες αυτές οι αλλαγές της μεγάλης επανεκκίνησης θα πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο σερβίρισμα, ένα περίγραμμα, το μεγάλο αφήγημα όπως το λένε εκεί στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ που θα εξηγεί σε ποιά πλαίσια θα πρέπει να κινηθούμε η ανθρωπότητα για να είναι ο κόσμος…βιώσιμος. Την εποχή που αναμενόταν πως θα έκαναν τις τελικές κινήσεις που με ακρίβεια περιγράφουν στα πρωτόκολλά τους για να φτάσουμε σε έναν παγκόσμιο μονάρχη. Την ίδια εποχή που όμως ξέραμε πως θα πλησίαζε η κρίση που είναι ατομική για τον καθέναν και φυσικά δεν αφορά την επιβολή στην ύλη, όπως προσπαθούν αυτές οι υπάνθρωπες οντότητες αλλά έχει όλα τα αποκαλυπτικά εφόδια να μας οδηγήσει στην επίτευξη του μεγάλου έργου της σωτηρίας της ψυχής μας.




Η Εκπομπή στο Brighteon: 

https://www.brighteon.com/72a18b94-3e6a-4a7e-97de-609c8a761f02


Η Εκπομπή στο Rumble: 

https://rumble.com/vo40b9-40497813.html


Η Εκπομπή στο Odysee: 

https://odysee.com/@AngeloKar:6/to-antiepistimoniko-afigima-mias-fonikis-atzentas:6


Η Εκπομπή για απ’ευθείας κατέβασμα: 

https://odysee.com/$/download/to-antiepistimoniko-afigima-mias-fonikis-atzentas/65e50e426f3f30f1c536e95cf15903df50bc0ce7


Επικοινωνία: 

contact@angelokarageorgos.gr


Γκρουπ στο Telegram: 

https://t.me/joinchat/TfYwsWAbj53KKzel


Φίλοι εκπομπών Άγγελου Καραγεώργου Facebook Group 

https://www.facebook.com/groups/478441460227303/


Κανάλι Telegram: 

https://t.me/angelokar


Προφιλ Facebook: 

https://www.facebook.com/angelo.karageorgos/


Κανάλι στο Odysee. com: 

https://odysee.com/@AngeloKar:6


Κανάλι Brighteon: 

https://www.brighteon.com/channels/angelosbg


Λογαριασμός Mewe: 

https://mewe.com/i/angelokarageorgos


Spotify: 

https://open.spotify.com/show/5IXXuUoEPlbCAysu0QXc5O?si=3YkOmFA8S1SCIPKJ2Bm_nQ

Σχόλια