Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Στην πραγματικότητα δεν είμαστε πια σε «ψυχρό πόλεμο» αλλα είμαστε σε έναν «αόρατο πόλεμο».


 Carlos Moreira




Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως εμπειρογνώμονας των Ηνωμένων Εθνών σε θέματα τεχνολογίας πληροφοριών (ΤΠ), ηλεκτρονικής ασφάλειας και μοντέλων εμπιστοσύνης.

1983-98: εργάστηκε για τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ILO), τα Ηνωμένα Έθνη, τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη (UNCTAD), το Διεθνές Κέντρο Εμπορίου/Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ITC/WTO), την Παγκόσμια Τράπεζα, το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP) και την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Ασία και τον Ειρηνικό (ESCAP). Πρωτοπόρος σε πρώιμο στάδιο στον τομέα της ψηφιακής ταυτότητας.

1995-99, επίκουρος καθηγητής και επικεφαλής του εργαστηρίου εμπορικής αποδοτικότητας, Graduate School of Engineering, Royal Melbourne Institute of Technology. 

1999, ίδρυσε τη WISeKey- εως σήμερα, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών- Παγκόσμια Πρωτοβουλία Κλίντον. Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: Economic Economic Center: Ιδρυτικό μέλος, Global Growth Companies, 

2007-15, New Champion; 

2012-15, Αντιπρόεδρος, Συμβούλιο της Παγκόσμιας Ατζέντας για το παράνομο εμπόριο- Πρωτοβουλία για τη συνεργασία κατά της διαφθοράς. Ιδρυτής: Geneva Security Forum- Geneva Philanthropy Forum. 

Ανακηρύχθηκε ένας από τους 300 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ελβετία για το 2013, Bilan.

Σχόλια