Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Η Ελλάδα θέτει σε εφαρμογή την Ψηφιακή Ταυτότητα με πρόσχημα τα Διαβατήρια Εμβολιασμού - Σχέδιο για όλο τον κόσμο.


 By Sikh For Truth 


Παρόλο που είναι ωραίο να βλέπουμε τα ΜΜΕ να χάνουν τη μάχη της ζωής τους σχετικά με το αφήγημα του Covid, ο βασικός σχεδιασμός του COVID εξακολουθεί να εξελίσσεται - τα Διαβατήρια Εμβολιασμού.

Αυτό που απορρίφθηκε με σκληρότητα ως «ακραία θεωρία συνωμοσίας» το 2020, έχει πλέον γίνει μια οργουελική πραγματικότητα: Ένα καθεστώς ιατρικού απαρτχάιντ που χρηματοδοτείται από το κράτος και επιβάλλεται από την ύπουλη εφεύρεση των Διαβατηρίων Εμβολιασμού.

Το 2021 ήταν μια χρονιά που επέφερε τη συνεργασία τεχνολογικών εταιρειών και κυβερνητικών αξιωματούχων σε όλο τον κόσμο, για να αναγκάσουν το κοινό να αποδεχτεί τα ψηφιακά διαβατήρια υγείας COVID και τις Ψηφιακές Ταυτότητες. 

Ο κύριος λόγος για την ευρεία χρήση των Covid διαβατηρίων είναι επειδή προωθούν αξιόπιστα συστήματα για την Ψηφιακή Ταυτότητα, τα οποία θα προχωρήσουν στην ψηφιακή Διακυβέρνηση/Διοίκηση - και είναι ακριβώς αυτός ο ψηφιακός μετασχηματισμός που έχει περιγραφεί από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum / WEF), την Παγκόσμια Τράπεζα και τον ΟΗΕ.

Μπορεί επίσης να αποτελέσει βασικό συστατικό του μελλοντικού Metaverse και θα καθορίσει σε ποιά δικαιώματα και σε ποιές υπηρεσίες (ψηφιακές ή φυσικές) θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση.

***

*** 

Οι Ψηφιακές Ταυτότητες είναι ο νέος άξονας ενός παγκόσμιου δικτύου επιτήρησης. Η ψηφιακή σας ταυτότητα θα περιέχει τελικά μια ολόκληρη σειρά από στοιχεία - όπως το ιατρικό ιστορικό, τις οικονομικές πληροφορίες, το ποινικό μητρώο, το φορολογικό ιστορικό, ακόμη και προβλέψεις για το αν θα παραβείτε το νόμο,  και το αποτύπωμα άνθρακα σας. 

Τα Διαβατήρια Εμβολιασμού αποτελούν τον τέλειο δούρειο ίππο για την εφαρμογή αυτών των συστημάτων, ώστε κάθε άνθρωπος στη γη να διαθέτει μια μοναδική, βιομετρική, ψηφιακή ταυτότητα.

Όταν προστίθενται βιομετρικά δεδομένα, τα σωματικά μας χαρακτηριστικά ψηφιοποιούνται και παντρεύονται με την τεχνολογία επιτήρησης. Τόσο οι δυνατότητες κέρδους όσο και οι φιλοδοξίες των τεχνο-φουτουριστών διογκώνονται χωρίς όρια.

***


«Δεν μπορείτε να αλλάξετε το πρόσωπό σας όπως μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Το πρόσωπό σας είναι πάντα μαζί σας. Το πρόσωπό σας είναι πάντα ορατό. Έτσι, η αναγνώριση προσώπου θεωρητικά οδηγεί σε μια διαρκή κατάσταση παρακολούθησης, είτε σας αρέσει είτε όχι.» - Monash University

 ***


Τώρα, η Ελλάδα εφαρμόζει ένα πλήρες σύστημα Ψηφιακής Ταυτότητας με τη χρήση του COVID QR pass στα κινητά τηλέφωνα. Η Ψηφιακή Ταυτότητα θα χρησιμοποιείται όπου απαιτείται απόδειξη της ταυτότητας μαζί με την κατάσταση εμβολιασμού για τον COVID.

***

«Νομίζω ότι τα εμβόλια χρησιμοποιούνται ως μέσο πίεσης για να πάρουν το διαβατήριο εμβολιασμού, και το διαβατήριο εμβολιασμού θα μετατραπεί σε μια ψηφιακή ταυτότητα. Αυτά είναι πράγματα που πολλοί πολιτικοί τα ήθελαν εδώ και πολλά χρόνια.» - Dr Anthony Ηinton

***

Οι Έλληνες πολίτες είναι ήδη σε θέση να κατεβάσουν μια ψηφιακή έκδοση της ταυτότητάς τους στο κινητό τους τηλέφωνο. Η διαδικασία πρόκειται να ολοκληρωθεί έως το Πάσχα του 2022.

Η εφαρμογή της νέας Ψηφιακής Ταυτότητας θα περιλαμβάνει την άδεια οδήγησης και την ταυτότητα του πολίτη, προκειμένου το πιστοποιητικό εμβολιασμού να είναι επαληθεύσιμο στη συσκευή τους.

Το εν λόγω σχέδιο ψηφιακής ταυτότητας αντικατοπτρίζει μια αυξανόμενη τάση σε όλο τον κόσμο - με πολλές κυβερνήσεις να υιοθετούν την ιδέα της κινητής ταυτότητας.

***

«Τα διαβατήρια εμβολιασμού μέσω της ψηφιακής ταυτότητας ήταν πάντα ο τελικός στόχος της παγκόσμιας πανδημίας - οι ελίτ το σχεδίαζαν αυτό εξαρχής..» By Sikh For Truth 

***


Θα περιλαμβάνει επίσης τον αριθμό εργασιακής και κοινωνικής ασφάλισης τους, καθώς και τον αριθμό του φορολογικού μητρώου τους.

Σε συνέντευξή του στον ελληνικό ιδιωτικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό Skai TV, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, δήλωσε τα εξής: «Στόχος μας είναι να έχουμε το μεγαλύτερο μέρος αυτού του έργου [έτοιμο] στο τέλος του πρώτου τριμήνου του 2022 - σίγουρα πριν από το Πάσχα θα έχουμε αυτές τις αλλαγές όσον αφορά τη νέα ταυτότητα... και για το δίπλωμα οδήγησης.»


Επί του παρόντος, μόνο το μέρος της ταυτότητας που χρειάζεται για το πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορεί να αποθηκευθεί στα κινητά τηλέφωνα ωστε να βοηθήσει τους πολίτες να μπουν σε καταστήματα, όπου απαιτείται η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης από τον Covid.

Ωστόσο, η νέα υπηρεσία θα επιτρέπει στους πολίτες να χρησιμοποιούν την ψηφιακή τους ταυτότητα σε οποιαδήποτε συναλλαγή με το κράτος ή φορέα που απαιτεί ταυτοποίηση.

Ο κ. Πιερρακάκης πρόσθεσε ότι μια πλήρως υλοποιημένη ψηφιακή ταυτότητα, καθώς και ένα ψηφιακό δίπλωμα οδήγησης, θα είναι έτοιμα «σίγουρα πριν από το Πάσχα».

Και όπως δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, σε σχόλιό του στο twitter: «Η ανταπόκριση των πολιτών στη δυνατότητα έκδοσης και αποθήκευσης του πιστοποιητικού ταυτότητας στο δωρεάν πορτοφόλι Covid free GR εκφράζει το μέγεθος της διευκόλυνσης που παρέχουν οι ψηφιακές τεχνολογίες».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκύπτει μετά την κυκλοφορία από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ενός πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 μέσω κινητού τηλεφώνου, το οποίο περιλαμβάνει μέρος πληροφοριών της ταυτότητας του πολίτη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους πολίτες για να αποκτήσουν πρόσβαση σε καταστήματα, εστιατόρια, γυμναστήρια κ.λπ. 

Εν τω μεταξύ, οι ελληνικές αρχές ανακοίνωσαν επίσης ότι είναι πλέον δυνατή η αποθήκευση της ταυτότητας μαζί με άλλα έγγραφα, όπως πιστοποιητικά εμβολιασμού και διαγνωστικών εξετάσεων, στο COVID-free GR Πορτοφόλι.

***

«Θα πρέπει να καταλάβουμε οτι τα διαβατήρια εμβολιασμού που προωθούν τώρα ποτέ δεν θα ήταν - ποτέ δεν θα σταματούσαν στο να είναι μόνο διαβατήρια εμβολιασμού. Θα επεκταθούν και θα γίνουν πολύ πιο εκτεταμένα ετσι και αρχίσουν να χρησιμοποιούνται.» - Whitney Webb

*** 

Η ψηφιακή πιστοποίηση έχει προφανώς αποδειχθεί δημοφιλής και μπορεί να ώθησε την ελληνική κυβέρνηση να επιταχύνει τις προσπάθειές της για την Ψηφιακή Ταυτότητα, καταδεικνύοντας περαιτέρω τη δραματική επίδραση του COVID-19 στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού σε διάφορους τομείς.


Σε κάθε περίπτωση, το σχέδιο της Ψηφιακής Ταυτότητας αντικατοπτρίζει μια αυξανόμενη τάση σε όλο τον κόσμο, με πολλές κυβερνήσεις να υιοθετούν την έννοια της ψηφιακής ταυτότητας. 

Στις ΗΠΑ, πολλές πολιτείες συνεργάζονται με την Apple για ένα επερχόμενο σύστημα αδειών οδήγησης στο κινητό τηλέφωνο, ενώ άλλες πολιτειακές αρχές στην Αυστραλία και τον Καναδά προετοιμάζουν τα δικά τους πρότζεκτς ψηφιακής ταυτότητας.

Η Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, δεν αναμένει να καταργήσει αυτή την τεχνολογία όταν εξασθενίσει ο CovidΜαζί με την IBM, τον σχεδιαστή της πλατφόρμας, οι κρατικοί αξιωματούχοι «διερευνούν πώς η πλατφόρμα θα μπορούσε να μετασκευαστεί για την επαλήθευση άλλων τύπων αρχείων και διαπιστευτηρίων», σύμφωνα με το Vox. Η εμπειρία με το Excelsior Pass «επιτάχυνε τη σκέψη μας σχετικά με τις ψηφιακές κυβερνήσεις», δήλωσε ο αρχιτέκτονας του προγράμματος.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου πρόκειται επίσης να θέσει σε εφαρμογή την Ψηφιακή Ταυτότητα για ελέγχους πριν από την πρόσληψη προσωπικού, από τις αρχές του 2022. 

Ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να αναπτύξουν μια νέα μέθοδο τεκμηρίωσης ψηφιακής ταυτότητας, η οποία θα επιτρέπει στους εργοδότες να επαληθεύουν την ψηφιακή ταυτότητα των εργαζομένων.

Το Υπουργείο Εσωτερικών θα δώσει τη δυνατότητα στους εργοδότες και τους ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων ακινήτων να χρησιμοποιούν Τεχνολογία επικύρωσης εγγράφων ταυτοποίησης (Identification Document Validation Technology / IDVT) ωστε να διενεργούν ελέγχους ψηφιακής ταυτότητας για λογαριασμό τους - για πολλούς που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Υπουργείου Εσωτερικών - συμπεριλαμβανομένων των Βρετανών και των Ιρλανδών πολιτών.

Οι ψηφιακές ταυτότητες αφορούν τον έλεγχο και τα κέρδη. Όπως και πολλές άλλες κυβερνητικές αρχές που εργάζονται σε προγράμματα για ταυτότητες στα κινητά τηλέφωνα αλλού στον κόσμο, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ελλάδας επιδιώκει να αξιοποιήσει την τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων για τον εξορθολογισμό των αλληλεπιδράσεων μεταξύ των πολιτών και του κράτους.

Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη που προωθεί αυτή την τεχνολογία. 

Στη νέα της αναφορά η ΙΒΜ , με τίτλο «Το Blockchain στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και των Βιοεπιστημών: Συγκλίσεις, παράγοντες επιρροής, εταίροι και κοινοπραξίες.» μιλάει πολύ για τα Διαβατήρια Εμβολιασμού που συνδέονται με την τεχνολογία Blockchain και τα Smart Contracts (Έξυπνα Συμβόλαια). Χαρακτηρίζει «τον COVID ως καταλύτη» και «το Βlockchain ως καταλύτη» και ότι «Η πανδημία COVID-19 έχει γίνει καταλύτης για αλλαγή. Επιτάχυνε την ανάπτυξη προγραμμάτων ψηφιακού μετασχηματισμού».

*** 


«Όλες αυτές οι ψηφιακές ταυτότητες θα διατηρούνται ασφαλείς στο...;; Σωστά! Στο Blockchain ! Που τις καθιστά αδύνατο να καταστραφούν ή ακόμη και να πλαστογραφηθούν.» Sumsub

*** 

Για να πάρουμε μια ιδέα από πού πηγάζει αυτή η τάση, μπορούμε να διαβάσουμε από την ιστοσελίδα Trend του ομίλου Thales ότι και αυτός υποστηρίζει την Ψηφιακή Ταυτότητα που διαμορφώνει το 2022 - καθώς συνδέεται με εθνικά συστήματα ταυτότητας, όπως οι κυβερνητικές υπηρεσίες UK Verify. Tο άρθρο αναφέρει όλους τους βασικούς παράγοντες: το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), το ID2020, τα Ηνωμένα Έθνη, την Παγκόσμια Τράπεζα ID4D και την Ατζέντα 2030. 

Υπάρχει τώρα μια μαζική και ορατή ώθηση για διαλειτουργικά Πορτοφόλια Ψηφιακής Ταυτότητας που συγχωνεύονται με τα πιστοποιητικά υγείας.

***


«Γεια σας. Γνωρίστε τη Lucy, φοιτήτρια Ψυχολογίας και εμένα...την «Ψηφιακή της Ταυτότητα - Πορτοφόλι» που εκδόθηκα απο την Κυβέρνηση ωστε να προσφέρω μια πληθώρα απο υπηρεσίες για τη διαχείριση ταυτότητας.

[..]

Ας δούμε καλύτερα τι είναι αυτό που μπορώ να κάνω.Μπορώ να βοηθήσω τις κυβερνήσεις να επικοινωνούν καλύτερα με τους πολίτες. Τώρα , υπενθυμίζω στη Lucy το ραντεβού που χρειάζεται να κλείσει για τον υποχρεωτικό της εμβολιασμό.» - Thales

***

Για να πάρετε μια περαιτέρω ιδέα των πιθανών περιπτώσεων χρήσης: 

«Τα πλήρη αρχεία παιδικών εμβολιασμών είναι ένα από αυτά που πολλά κράτη και φαρμακεία εργάζονται ήδη για να εφαρμόσουν το 2022. Πράγματα όπως ο έλεγχος για χρήση ναρκωτικών ουσιών στο χώρο εργασίας - πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση». Δήλωσε πρόσφατα ο JP Pollack, ιδρυτής του Commons Project.

Φυσικά, έχουν μεγάλα σχέδια για αυτές τις πλατφόρμες.

Τα διαβατήρια εμβολιασμού δεν μπορούν να μας απελευθερώσουν, αλλά θα μεταμορφώσουν ριζικά τη δυναμική της εξουσίας μεταξύ ημών και του κράτους. 

Τελικά οι ελευθερίες μας και τα δικαιώματά μας θα συνδέονται με τα προνόμια απο τη συνδρομή μας για την Ψηφιακή Ταυτότητα - με υπηρεσία παρακολούθησης/εντοπισμού 24 ώρες το 24ωρο, την οποία οι Τεχνολογικοί Γίγαντες θα μπορούν να  ακυρώσουν ανά πάσα στιγμή.

Τα Διαβατήρια Εμβολιασμού όταν μετατραπούν πλήρως σε Ψηφιακή Ταυτότητα θα γίνουν η απόλυτη μορφή cancel culture.

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ, η Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα ανέφερε πέρυσι ότι η οικονομική πολιτική της Μεγάλης Επανεκκίνησης συνδέεται με τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, εφαρμόζοντας τη χρήση των κωδικών QR των διαβατηρίων εμβολιασμού. Προσπαθούν να οικοδομήσουν μια νέα ψηφιακή οικονομία που μοιάζει με το σύστημα κοινωνικής βαθμολόγησης της Κίνας.

***


***


Τα Διαβατήρια Εμβολιασμού είναι μια ιατρική απάτη για την υγεία και αποτελούν μέρος μιας πολύ ευρύτερης εξαπάτησης από τις μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας και τις κυβερνήσεις - για να προωθηθεί αυτή η τεχνολογία στα χέρια του παγκόσμιου πληθυσμού, ώστε να ελέγχουν κάθε του υπόσταση.

Σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή με τη νέα παραλλαγή Omicron βλέπουμε ότι τα Διαβατήρια Εμβολιασμού δεν έχουν καν επηρεάσει τα ποσοστά μετάδοσης και μια πρόσφατη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι: «Καθώς το εν λόγω πεδίο συνεχίζει να αναπτύσσεται, οι κλινικοί γιατροί και οι επαγγελματίες της δημόσιας υγείας θα πρέπει να θεωρούν ότι τα εμβολιασμένα άτομα που μολύνονται με SARS-CoV-2 δεν είναι λιγότερο μολυσματικά από τα ανεμβολίαστα άτομα».

Και με τον Μπόρις Τζόνσον έτοιμο να επεκτείνει το Σχέδιο Β - το οποίο σημαίνει την επέκταση των Διαβατηρίων Εμβολιασμού εντός της Αγγλίας, ο απώτερος βραχυπρόθεσμος στόχος τους είναι να διευρυνθεί το πεδίο χρήσης σε περισσότερους χώρους, όπως συμβαίνει σε κάθε άλλη χώρα - όπως στην Γαλλία. Σύντομα θα χρειαζόμαστε εμβόλια για να πάρουμε ποτά από μια κάβα, όπως συμβαίνει στο Κεμπέκ του Καναδά.

Από τη στιγμή που θα εφαρμοστούν, δεν πρόκειται να καταργήσουν τα Διαβατήρια Εμβολιασμού. 

Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα για να μας ωθήσουν όλους και να μας κάνουν να αποδεχτούμε μόνιμους ψηφιακούς περιορισμούς στην καθημερινή μας εργασία και ζωή.

Αυτή η «Ψηφιακή Ταυτότητα και το Πορτοφόλι με τα Ψηφιακά Χρήματα» πρόκειται να επεκταθεί σε όλες τις πτυχές της ζωής, όπως θα δούμε σύντομα στην Ελλάδα.

Η ID2020 και οι συναφείς ομάδες του Good Health Pass θέλουν να μας δεσμεύσουν όλους με μια Ψηφιακή Ταυτότητα, ωστε να έχουν το έλεγχο για το τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε.

Απλά το πλασάρουν με το πρόσχημα του Covid δράματος - της ασφάλειας, της προστασίας και της ευκολίας (όπως είναι φυσικά κάθε τυραννία), αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για την καταδυνάστευση της κοινωνίας με νεοφανείς τεχνοκρατικούς μηχανισμούς ελέγχου.

Η πραγματική φύση των Διαβατηρίων Εμβολιασμού είναι: (Πολιτική «διαίρει και βασίλευε»), εγκλιματισμός της κοινωνίας στα νέα απολυταρχικά μέτρα, ένα τεχνολογικό σκαλοπάτι προς την πανταχού παρούσα Ψηφιακή Ταυτότητα - και την Ψηφιακή Ταυτότητα να χρησιμοποιείται ως μηχανισμός ελέγχου (CBDCs, Συστήματα Κοινωνικής Πίστωσης).

***


«Η ανθρωποκεντρική ψηφιακή ταυτότητα επιτρέπει στους ανθρώπους να γνωρίζουν με ποιον έχουν να κάνουν χωρίς να αποκαλύπτουν περισσότερες από τις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες. Οι ψηφιακές ταυτότητες δίνουν στον χρήστη τον έλεγχο των δεδομένων του παρέχουν λεπτομερή, χρονολογημένα στοιχεία και βελτιστοποιούν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις επιτρέπουν στους ανθρώπους να εγγραφούν και να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους. - Να το διαβάσουμε ξανά - Οι επιχειρήσεις και οι κυβερνήσεις ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ στους ανθρώπους να εγγραφούν και να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους.» - Computing Forever

***

Τα Διαβατήρια Εμβολιασμού αφορούν τον τυραννικό έλεγχο. Υπακοή και όχι ασφάλεια. Συμμόρφωση και όχι υγεία. 

Είναι η μετάβαση προς τον τεχνολογικό απολυταρχισμό και όχι η επιστροφή στο «παλιό φυσιολογικό».

Ο μόνος τρόπος για να σπάσει αυτή η ψύχωση του μαζικού σχηματισμού είναι να δώσουμε στους ανθρώπους κάτι μεγαλύτερο για να επικεντρωθούν αντί για τον Covid - και πολλοί πιστεύουν ότι ο ολοκληρωτισμός της Ψηφιακής Ταυτότητας μέσω των Διαβατηρίων Εμβολιασμού είναι αυτό το μεγαλύτερο ζήτημα.

***



Δημοκρατία και Tεχνολογία - Πιάσε με αν μπορείς.

***

Το άρθρο σε PDF







Σχόλια

  1. Αν κάποιος, είτε λόγω ίδιας αντίληψης, είτε λόγω αμφιβολιών είτε ακόμη από ουσιαστική έλλειψη εμπιστοσύνης ,σε όλους αυτούς που προωθούν τα νεοταξικα δρώμενα,
    ΑΡΝΗΘΕΊ, να μετέχει σε οποιαδήποτε διαδικασία που αυτοί θέλουν να επιβάλουν ,ποιο θα είναι το τίμημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλή δύναμη αδερφέ, Εύχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου