Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Θυμάστε την πληθυσμιακή πρόβλεψη της Deagel;

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εισέλθει στη δολοφονική φάση της Μεγάλης Επανεκκίνησης.Θυμάστε την πληθυσμιακή πρόβλεψη της Deagel; Τώρα βγάζει νόημα.

Αυτή ήταν μια σημαντική εβδομάδα για τους παγκοσμιοποιητές. Αισθάνονται ότι ήρθε η ώρα τους, η ώρα να ξεκινήσουν την πιο δύσκολη φάση της Μεγάλης Επανεκκίνησης, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν σε αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.


Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, όπως εξηγεί ο γκουρού του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab, θα οδηγήσει στη «συγχώνευση» της φυσικής, βιολογικής και ψηφιακής ταυτότητας κάθε ανθρώπου. 

Πρόκειται ουσιαστικά για την αυγή μιας νέας εποχής βασισμένης στον υπερανθρωπισμό και την τεχνοκρατία, κάτι που μοιάζει με όσα περιγράφονται στο μυθιστόρημα με τίτλο ''Brave New World''.

Αλλά δεν μπορούν να φτάσουν εκεί μέχρι να επανεκκινήσουν τα πάντα. Να σκοτώσουν το παλαιό. Να φέρουν το νέο.

Η επανεκκίνηση του κόσμου δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει με το πάτημα ενός κουμπιού. Απαιτεί μια σειρά από καλά σχεδιασμένες παγκόσμιες κρίσεις, όπως έχουν πει ο Schwab και ο επικεφαλής σύμβουλός του, o Yuval Noah Harari σε πολλές περιπτώσεις.

Έτσι, οι παγκοσμιοποιητές συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Γενεύη, στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας, καθώς και στο Νταβός στη σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Οι δύο πόλεις, η Γενεύη και το Νταβός, βρίσκονται και οι δύο στην Ελβετία, σε απόσταση περίπου τριών ωρών με το αυτοκίνητο. Μεταξύ αυτών των δύο συναντήσεων, η τάξη των παγκοσμιοποιητικών αρπακτικών θα έχει λάβει τις οδηγίες της για το τι πρέπει να κάνει και τι να περιμένει τους επόμενους 12 μήνες. 

Αποκαλώ αυτό το 12μηνο χρονικό διάστηµα ως το εναρκτήριο σάλπισμα της δολοφονικής φάσης της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Ο Schwab εγκαινίασε τη συνάντηση στο Νταβός λέγοντας ότι «το μέλλον δεν συμβαίνει απλά - το μέλλον χτίζεται από εμάς, από μια ισχυρή κοινότητα, όπως εσείς εδώ σε αυτή την αίθουσα».

Ο Schwab είπε ότι «πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν πιο θυμωμένο κόσμο», κάτι που εκλαμβάνω ως ένα κακό σημάδι του ότι οι παγκοσμιοποιητές αγχώνονται, καθώς αισθάνονται ότι αν δεν αναλάβουν σύντομα δραστικότατες πρωτοβουλίες, όλα τα σχέδιά τους για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης των έσχατων καιρών μπορεί να πάνε περίπατο.

Ο Schwab πρόσθεσε ότι: «Έχουμε τα μέσα να βελτιώσουμε την κατάσταση στον κόσμο, αλλά απαιτούνται δύο προϋποθέσεις»:

«Το πρώτο είναι ότι λειτουργούμε όλοι ως φορείς ευρύτερων κοινοτήτων.»

«Και το δεύτερο είναι ότι συνεργαζόμαστε».

Η ερώτησή μου προς τον Κλάους είναι η εξής: Συνεργάζεστε πάνω σε τι;

Και τι εννοεί, ακριβώς, με τον όρο «βελτίωση» της κατάστασης του κόσμου;

Βελτιώσεις για ποιον; Πιστεύω ότι αναφέρεται σε βελτιωμένες συνθήκες για το 1% που διοικεί τις μεγάλες τράπεζες και τις εταιρείες και τα τσιράκια τους, τα οποία μπορεί να το αυξήσουν στο 3-4%. Για τους υπόλοιπους από εμάς, έχουν μια ατζέντα δυστυχίας.

Η ώρα της σφαγής

Αν εξετάσουμε την ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ/ΟΗΕ, η οποία υποστηρίζεται ολόψυχα από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ε.Ε., του Καναδά και της Αυστραλίας, όλα υποδεικνύουν την προοπτική μιας μαζικής θανάτωσης του ανθρώπινου πληθυσμού. Έχουν ενεργοποιήσει τη δολοφονική φάση.

Όπως το βλέπουν - και μπορούμε να το υποθέσουμε από τη ρητορική τους - η θανάτωση είναι απαραίτητη προκειμένου να σωθεί ο πλανήτης και οι πόροι του για αυτούς, την παγκοσμιοποιητική ελίτ που παρουσιάστηκε αυτήν την εβδομάδα στο Νταβός και τη Γενεύη.

Μας έχουν πει τα σχέδιά τους εκ των προτέρων. Πάντα το κάνουν. Δεν θα μας ανήκει τίποτα, δεν θα έχουμε καμία ιδιωτική ζωή και θα μάθουμε να μας αρέσει να είμαστε απόλυτα εξαρτημένοι από την κυβέρνηση και τους επιχειρηματικούς εταίρους της για την επιβίωσή μας.

Ο David Beasley, εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, μίλησε στο Νταβός και είχε ευχάριστα νέα. Παρακολουθήστε τα σύντομα σχόλιά του στο παρακάτω βίντεο.


Στην επίσημη ομιλία του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Beasley εξήγησε ότι η παγκόσμια επισιτιστική κατάσταση ήταν ήδη άσχημη πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά ότι η κατάσταση έκτοτε κλιμακώθηκε στην  χειρότερη ανθρωπιστική κρίση, όπως την αποκάλεσε, μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στη συνέχεια, υπάρχει το ανατριχιαστικό εξώφυλλο του περιοδικού Economist. Πρόκειται για το περιοδικό που ανήκει στους Ρότσιλντ και εξυπηρετεί την ελίτ των παγκοσμιοποιητών. Απεικονίζει ένα χωράφι με σιτάρι, με τους κόκκους του σιταριού να αναπαριστώνται ως κρανία, με τίτλο «Η επερχόμενη διατροφική καταστροφή».



Το Conservative Playlist αναφέρει ότι το Ίδρυμα Ροκφέλερ, μια άλλη παγκοσμιοποιητική λέσχη με διασυνδέσεις με τον Μπιλ Γκέιτς, τον Schwab και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, προειδοποίησε πρόσφατα ότι μια παγκόσμια επισιτιστική κρίση βιβλικών διαστάσεων αναμένεται να φτάσει στις πόρτες μας εντός πέντε έως έξι μηνών.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Ρατζίβ Σαχ, περιέγραψε όσα πρόκειται σύντομα να εκτυλιχθούν ως μια «μαζική, άμεση επισιτιστική κρίση» που θα πλήξει ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να αφήσει καμία χώρα ανεπηρέαστη.

Αυτό δεν είναι κομμουνισμός, διότι αν ήταν, οι μεγάλες εταιρείες δεν θα ήταν όλες στο κόλπο. Πρόκειται για τεχνοκρατία, που χρησιμοποιεί τη δύναμη της συλλογής δεδομένων και της προηγμένης τεχνολογίας παρακολούθησης, την οποία αξιοποιεί σε κάθε σημείο επαφής - στον ιατρικό τομέα, στα μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην επιστήμη, στην εκπαίδευση, στο λιανεμπόριο, στο στρατό και σε θέματα βιοασφάλειας.

Αλλά πώς, αναρωτιέται ο κόσμος, θα το κάνουν ώστε να μην μας ανήκει τίποτα και απλώς να νοικιάζουμε τα πάντα από τους δισεκατομμυριούχους και τους πολυεκατομμυριούχους;

Σε αυτούς τους ανθρώπους απαντώ ότι αν ήταν ξύπνιοι θα έβλεπαν την απάντηση στο ερώτημά τους να υλοποιείται σε πραγματικό χρόνο.

Δημιουργώντας όλο και περισσότερο χρήμα και μειώνοντας σκόπιμα την αξία του δολαρίου, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα και το τραπεζικό σύστημα σας αναγκάζουν να πληρώνετε περισσότερα για λιγότερα. 

Για να επιβιώσετε, είτε ανήκετε στην κατώτερη μεσαία τάξη, είτε στη μεσαία - μεσαία τάξη, είτε στην ανώτερη μεσαία τάξη, θα πληρώσετε περισσότερα για το ίδιο γαλόνι βενζίνης, τα ίδια είδη παντοπωλείου, τα ίδια ρούχα που είχατε πριν. Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα για λίγο καιρό αγοράζοντας λιγότερα και μειώνοντας τις σπατάλες, αλλά μετά από λίγο καιρό θα πρέπει να μειώσετε τα αυτοκίνητά σας, τα σπίτια σας, την πρόσληψη τροφής, τα πάντα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Mayer Rothschild είπε: «Δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους μιας χώρας, αρκεί να ελέγχω τα χρήματά της».

Το σχέδιο είναι να σας εκτοπίσουν από τα πάντα σε τέτοιο βαθμό έως ότου να νοικιάσετε ένα μικρό διαμέρισμα στην πόλη δίπλα σε μια σιδηροδρομική γραμμή, αντικαθιστώντας το SUV σας με ένα μίνι ηλεκτρικό αυτοκίνητο (αν έχετε την οικονομική δυνατότητα) ή ακόμα και με ένα ποδήλατο. Δείτε την Κίνα. Αυτό είναι το μέλλον που έχουν σχεδιάσει για εμάς.

Όσο μεγαλύτερος είναι ο πόνος που προκαλείται, τόσο πιο κοντά πλησιάζουν οι ελίτ στο να μπορέσουν να εφαρμόσουν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση, με ψηφιακούς κωδικούς QR που θα είναι προσαρτημένοι σε κάθε άνθρωπο, και θα περιέχουν όλα τα αρχεία υγείας σας σε μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου, και θα συνδέουν την εφαρμογή αυτή και με τον τραπεζικό σας λογαριασμό, και την δυνατότητά σας να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο στόχος.

Τώρα, εδώ είναι η παγίδα.

Οι δισεκατομμυριούχοι της παγκόσμιας ελίτ γνωρίζουν ότι το σχέδιό τους δεν είναι δημοφιλές.

Γνωρίζουν ότι τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός των πλούσιων χωρών δεν θα συμφωνήσει ποτέ με αυτό το σχέδιο με τη θέλησή του. Θα πρέπει να εξαναγκαστούν σε μια εποχή τρομερής κρίσης, όπως ο πόλεμος ή ένα κύμα «έκτακτης ανάγκης για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας» και μέσω της ακραίας ανέχειας που προκαλούν τέτοιες κρίσεις.

Επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών πάσχει από ακραία ροπή προς την κανονικότητα, δεν μπορούν να δουν τι έρχεται. Θα βρεθούν εντελώς απροετοίμαστοι. Οι σποραδικές ελλείψεις που βλέπουν τώρα στα παντοπωλεία, αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι απλώς μια προσωρινή δυσλειτουργία που σύντομα θα εξισορροπηθεί. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Δεν βλέπουν ότι ο πόλεμος και ο λιμός είναι προ των πυλών. Έτσι, όταν έρθουν, θα τους κυριεύσει ο φόβος και η σύγχυση. Τα επίπεδα άγχους θα ξεπεράσουν κάθε όριο.

Οι περισσότεροι θα υποταχθούν στο σύστημα του θηρίου που ανεγείρεται στις ράχες αυτών των προσχεδιασμένων κρίσεων.

Λόγω του κανόνα των τρίτων, περίπου το 25 με 30 τοις εκατό δεν θα υποταχθούν ποτέ σε ένα τέτοιο σύστημα. Το είδαμε πέρυσι με τα εμβόλια, όταν περίπου το 70 τοις εκατό των Αμερικανών συνθηκολόγησε στην πίεση του «κάνε το εμβόλιο σου», αλλά το 30 τοις εκατό στάθηκε δυνατό και αντιστάθηκε.

Τώρα, ο Stephane Bancel, ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, παραδέχεται ότι κανείς δεν θέλει τα εμβόλιά του και αναγκάζεται να τα πετάξει, 30 εκατομμύρια δόσεις για την ακρίβεια.

Δείτε τα σχόλιά του στο παρακάτω βίντεο. Είναι πολύ λυπημένος.



Το συμπέρασμα για την ελίτ είναι το εξής: Ο πληθυσμός είναι απλά πολύ μεγάλος και μη διαχειρίσιμος για το είδος της βασιζόμενης στους πόρους, κοινωνίας απόλυτου ελέγχου, που απαιτεί η δυστοπική τεχνοκρατία τους. Και αν υπάρχει κάτι που μια τεχνοκρατία απλώς δεν μπορεί να ανεχτεί, είναι ένας σημαντικός πληθυσμός ανθρώπων που δεν καταλαβαίνουν τη θέση τους. Που εξακολουθούν να πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου, στην Πρώτη και τη Δεύτερη τροπολογία, ότι οι άνθρωποι γεννιούνται άντρες ή γυναίκες, τέτοια παλιομοδίτικα πράγματα. Πρέπει να εξαλειφθούν.

Η φάση της εξόντωσης: Πώς θα εξαλείψουν τον πληθυσμό;

Για το λόγο αυτό, έχουμε εισέλθει στη δολοφονική φάση της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Όλα όσα κάνουν αυτή τη στιγμή, αυτοί οι επονομαζόμενοι εμπλεκόμενοι φορείς, προκαλούν τον πρόωρο θάνατο ανθρώπων σε ορισμένες χώρες - κλειδιά, όπου έχουμε μεγάλους πληθυσμούς της μεσαίας τάξης που έχουν συνηθίσει να ζουν σχετικά ελεύθερα. 

Δεν ταιριάζουν στην κοινωνία της απόλυτης επιτήρησης, όπου οι κινήσεις σας παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο, οι καταναλωτικές σας συνήθειες παρακολουθούνται και αξιολογούνται, οι διατροφικές σας συνήθειες παρακολουθούνται (το κρέας θα είναι «ένα σπάνιο έδεσμα» λέει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ). Όλες οι δραστηριότητες της ζωής σας θα παρακολουθούνται προκειμένου να υπολογίζεται και να παρακολουθείται το αποτύπωμα άνθρακα σας και να αξιολογείται η συνολική κοινωνική σας πιστοληπτική ικανότητα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα σημεία τριβής στην κοινωνία αυτή τη στιγμή - που υποδαυλίζονται από την παγκοσμιοποιητική ελίτ που διοικεί τα πάντα, από το νομισματικό και το τραπεζικό σύστημα μέχρι τις μεγάλες εταιρείες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη Μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες και τη Μεγάλες Τεχνολογικές Επιχειρήσεις.

  • Τεχνητές καταστροφές στην αλυσίδα εφοδιασμού μαζί με ελλείψεις τροφίμων, λιπασμάτων και καυσίμων, οι οποίες θα οδηγήσουν σε λιμό. Δείτε το παρακάτω βίντεο με τον εκτροχιασμό ενός τρένου την περασμένη Κυριακή στην Αλμπέρτα του Καναδά - το τρένο έτυχε να μεταφέρει 43 κοντέινερ με ποτάσα για το απαραίτητο αζωτούχο λίπασμα.

 

  • Προώθηση των φονικών εμβολίων και των αναμνηστικών δόσεων με την επιστροφή των υποχρεωτικών εμβολιασμών πιθανότατα μέχρι το φθινόπωρο.

  • Υποκίνηση πολιτικών αναταραχών, μαζικών δολοφονιών και η συνεπακόλουθη κατατρομοκράτηση των Αμερικανών κατόχων όπλων με την εμπρηστική ρητορική που προέρχεται από τον Λευκό Οίκο. Τα μέσα ενημέρωσης θα δώσουν υποστήριξη στην κυβέρνηση Μπάιντεν, καθώς θα προσπαθήσει να λάβει κάποια εθνικά μέτρα ελέγχου της οπλοκατοχής. Ο Joe Scarborough και η Mika Brzezinski στο MSNBC είναι μόνο δύο από τα πολλά μιντιακά παπαγαλάκια που κάνουν προπαγάνδα για λογαριασμό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Μετά τους μαζικούς πυροβολισμούς στο Μπάφαλο και το Ουβάλντε του Τέξας, η Μίκα και ο Τζο σφυρηλατούν το μήνυμα ότι τώρα είναι η ώρα για την κυβέρνηση να κηρύξει ορισμένα τουφέκια παράνομα. Αυτού του είδους η ρητορική, που απειλεί να αφοπλίσει τους νομοταγείς Αμερικανούς σε μια εποχή που η εγκληματικότητα ξεφεύγει από τον έλεγχο, θα κάνει μόνο περισσότερους ανθρώπους να θέλουν να αγοράσουν όπλα για προστασία.

  • Κλιμάκωση του πολέμου δι' αντιπροσώπων εναντίον της Ρωσίας, σε περιφερειακό και τελικά σε παγκόσμιο πόλεμο. Η Κίνα θα κάνει κίνηση για την Ταϊβάν και το Ιράν μπορεί να επιτεθεί στο Ισραήλ. Η Ρωσία και η Κίνα είναι απλά καλύτερα προετοιμασμένες για αυτόν τον πόλεμο από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

  • Υποδαύλιση της παγκοσμιοποιητικής εμμονής με τη ΛΟΑΤΚΙ τρανσέξουαλ μανία , σε σημείο που είναι παντού μπροστά σας, αλλά κυρίως μπροστά στα μάτια των παιδιών σας, στο σχολείο, στην καλοκαιρινή κατασκήνωση, στους προσκόπους και τις προσκοπίνες, ακόμη και σε πολλές εκκλησίες. Αυτό αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη βάση των νέων ανθρώπων, μπερδεύοντας τους σχετικά με το φύλο τους και μαζί με την προώθηση των γκέι και των λεσβιών, έχει ως αποτέλεσμα να γεννιούνται λιγότερα μωρά.

Η πληθυσμιακή πρόβλεψη της Deagel για το 2014

Όλες οι παραπάνω πολιτικές οδηγούν σε ένα πράγμα, τη μαζική πληθυσμιακή μείωση.

Επιστρέφω στην ανάλυση που έκανε η Deagel Corp. πριν από αρκετά χρόνια.

Η Deagel είναι ένας στρατιωτικός προμηθευτής που το 2014 δημοσίευσε μια πρόβλεψη μαζικής μείωσης του πληθυσμού μέχρι το έτος 2025, όπου η Αμερική θα έχει μόλις 99 εκατομμύρια ανθρώπους από περισσότερα από 330 εκατομμύρια το 2014. Τα δυτικοευρωπαϊκά έθνη, ιδίως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία, θα δουν παρόμοια δραστική μείωση του πληθυσμού.

Με βάση τους υπολογισμούς της Deagel, αν υποθέσουμε ότι αποδεικνύονται έστω και κατά προσέγγιση ακριβείς, τα πιο ανασφαλή μέρη για να ζήσει κανείς τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθούμενες από τη Γερμανία και στη συνέχεια τα υπόλοιπα κράτη της Ε.Ε. 

Αυτή η πληθυσμιακή πρόβλεψη ήταν τόσο αμφιλεγόμενη, αφού έδειχνε μείωση του πληθυσμού κατά 80 τοις εκατό στις Ηνωμένες Πολιτείες και μεταξύ 50 και 80 τοις εκατό για σχεδόν κάθε δυτικοευρωπαϊκή χώρα, ώστε εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τον ιστότοπο της Deagel μετά τον Covid, τον Μάρτιο του 2021.

Μέχρι τον αντίκτυπο της «πανδημίας» του Covid και της επακόλουθης εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού, πολλοί ερευνητές έξυναν το κεφάλι τους καθώς εξέταζαν τους υπολογισμούς της Deagel. Αλλά τώρα αρχίζουν να βγάζουν περισσότερο νόημα.

Ο ερευνητής Craig Paardekooper δημοσίευσε πρόσφατα την έκθεσή του σχετικά με τις προβλέψεις για την παγκόσμια πληθυσμιακή μείωση με βάση την επικαιροποίηση των αριθμών της Deagel. Μπορείτε να δείτε τις επικαιροποιημένες προβλέψεις του για κάθε χώρα. Δείχνει ότι οι ΗΠΑ θα χάσουν το 70,2% του πληθυσμού τους και το Ηνωμένο Βασίλειο το 78,5% μέχρι το 2025.

Οι προβλέψεις της Deagel φαίνονταν τόσο τραβηγμένες το 2014 που κάποιοι την κατηγόρησαν ότι συμμετείχε σε μια ψυχολογική επιχείρηση. Αλλά ίσως η Deagel είχε καλές πηγές για να τεκμηριώσει την ανάλυσή της. 

Εξάλλου, το Ίδρυμα Ροκφέλερ είχε δημοσιεύσει την ανάλυσή "Lockstep" το 2010, η οποία σχεδόν εγγυόταν ότι οι μεγάλες πανδημίες θα αφάνιζαν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους, και ο Μπιλ Γκέιτς, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, είχε μπει για τα καλά στη φάση των εμβολίων το 2014, έχοντας στρέψει την προσοχή του λίγα χρόνια νωρίτερα από τους υπολογιστές στα εμβόλια.

Φυσικά γνωρίζουμε ότι η πρώτη «κατευθυντήρια γραμμή» που είναι χαραγμένη στο μνημείο των Georgia Guidestones αναφέρει: «Διατήρηση της ανθρωπότητας κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση», που αντιστοιχεί σε μείωση πάνω από το 90% των ανθρώπων της γης. Αυτός είναι ένας στόχος που φαινόταν εξωφρενικός μέχρι που άρχισε να διαφαίνεται ο πλήρης αντίκτυπος των θανατηφόρων δηλητηριωδών ενέσεων, και στη συνέχεια η προοπτική της παγκόσμιας πείνας και του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, στα καθημερινά πρωτοσέλιδα των ειδήσεων.

Το συμπέρασμα είναι ότι: Ζούμε σε παράξενους καιρούς και πιστεύω ότι είναι οι έσχατοι καιροί. 

Όλοι μας πρέπει να επικεντρωθούμε στο να σκληραγωγηθούμε σωματικά, νοητικά και συναισθηματικά για ό,τι έρχεται στην Αμερική τα επόμενα τρία χρόνια, συνειδητοποιώντας παράλληλα ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να σκληραγωγηθούμε πνευματικά.

Ο Θεός να σας ευλογεί όλους καθώς συνεχίζετε τις προετοιμασίες σας.




Το άρθρο σε PDF








Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/03/2022

    Πολύ ωραίο και επεξηγηματικό άρθρο.

    Η ιδέα για τα άρθρα και σε PDF διαθέσιμα για Download είναι επίσης πολύ ωραία.
    Μήπως υπάρχει και κάποιος (εύκολος) τρόπος να κατεβάσουμε μαζικά όλα τα PDF που έχεις στο Google Drive με τα άρθρα του Site μαζεμένα (αντί να μπαίνουμε στο κάθε άρθρο και να τα πατάμε ένα-ένα) για να τα έχουμε Offline?). Το αναφέρω επειδή έχω διαβασει τα παρελθοντικά άρθρα και θα μου άρεσε να τα είχα όλα κατεβασμένα τα PDF αλλά δεν έχω τον χρόνο να μπαίνω ξανα σε ένα - ένα τα άρθρα για να τα κατεβάζω ένα-ένα.

    Ευχαριστώ. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην αρχική σελίδα του Blog, κάτω από τον τίτλο, θα βρείτε τα εξής :

      | ΛΗΨΗ ΒΙΝΤΕΟ | &
      | TΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ PDF |

      Απο εκεί θα τα βρείτε όλα συγκεντρωμένα.

      Καλό Αγώνα.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου