Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

To Συνδεδεμένο Κασκόλ. Μια μοναδική προσφορά και μια αξέχαστη εμπειρία.

Για περισσότερα από 100 χρόνια, το κασκόλ αποτελεί το απόλυτο σύμβολο της ποδοσφαιρικής αγάπης. Έχει βρεθεί στα καλύτερα και στα χειρότερα και αποτυπώνει το αίμα, τον ιδρώτα και τα δάκρυα των οπαδών, κάθε εβδομάδα.

Cisco x ManCity 


Τώρα, μαζί με τον συνεργάτη μας Cisco, είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μια καινοτόμο αναβάθμιση του κασκόλ, η οποία μας επιτρέπει να μετρήσουμε αυτά τα σκαμπανεβάσματα και να κατανοήσουμε καλύτερα το συναίσθημα που βρίσκεται στην καρδιά του όμορφου παιχνιδιού στον κόσμο.

«Το να είναι κανείς αληθινά παθιασμένος οπαδός είναι φυσιολογικό. Δεν έχει καμία σχέση με το πόσους αγώνες παρακολουθεί ή με το πού βρίσκεται στον κόσμο. Είναι αυτό που μας ενώνει ως συλλογικότητα. Τώρα έχουμε τα δεδομένα που το αποδεικνύουν». - Chintan Patel, Διευθύνων Σύμβουλος Τεχνολογίας της Cisco UK & Ireland

Παρακολουθώντας μια σειρά φυσιολογικών δεικτών, το Συνδεδεμένο Κασκόλ (Connected Scarf) μας δείχνει πόσο βαθιά επηρεάζονται οι οπαδοί από τη δράση στο γήπεδο.


Προσκαλέσαμε έξι «ισόβιους» φιλάθλους της Μάντσεστερ Σίτι για να λάβουν μέρος σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα δοκιμής αυτής της νέας καινοτομίας.

Καταγράφοντας πάνω από 120 στιγμές ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών ενός αγώνα, είδαμε πώς εκδηλώνεται το πραγματικό πάθος σε στιγμές χαράς, νευρικότητας, έντασης, ενθουσιασμού και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιώντας έναν βιοαισθητήρα ονόματι EmotiBit που κάθεται διακριτικά στο λαιμό, το Connected Scarf καταγράφει τα βιοσήματα του σώματος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε πιο επιμελημένες, εξατομικευμένες εμπειρίες στο μέλλον.

Το κασκόλ καταγράφει μια σειρά από φυσιολογικές μετρήσεις, όπως ο καρδιακός ρυθμός, η θερμοκρασία του σώματος και η συναισθηματική διέγερση - δίνοντάς μας συγκεκριμένες πληροφορίες για να αναλύσουμε πώς αισθάνονται οι οπαδοί σε διαφορετικές στιγμές του αγώνα.

Μόλις που «ξύνουμε την επιφάνεια» για το τι μπορεί να κάνει το Συνδεδεμένο Κασκόλ.

Οι φιλοδοξίες μας για το έργο υπερβαίνουν κατά πολύ τα δεδομένα. Θέλουμε το κασκόλ να χρησιμεύσει ως μελέτη για το κοινό πάθος. Ένας τρόπος για τους οπαδούς παγκοσμίως να απολαμβάνουν την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο.

Από την επόμενη σεζόν, η Cisco θα προσφέρει το Connected Scarf στους οπαδούς της πόλης του Μάντσεστερ και σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτά που θα ανακαλύψουμε και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους φιλάθλους μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

«Στη Μάντσεστερ Σίτι, συνεχίζουμε να εξερευνούμε τις τελευταίες τεχνολογίες για να προσφέρουμε εμπειρίες υψηλής ποιότητας στους οπαδούς και να τους φέρουμε πιο κοντά στον σύλλογο. Το κασκόλ είναι ένα εμβληματικό αντικείμενο που οι οπαδοί του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο κατέχουν και φορούν για να δείξουν το πάθος και την υποστήριξή τους και αυτή η τελευταία δραστηριότητα με τη Cisco είναι ένας καινοτόμος, νέος τρόπος για να φέρουμε τους οπαδούς κοντά και να συνδεθούμε μαζί τους με έναν νέο και συναρπαστικό τρόπο». - Nuria Tarré, Chief Marketing & Fan Experience Officer, City Football Group.



Λήψη του Βίντεο απο εδώ












Σχόλια