Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Θεωρίες «συνωμοσίας» - «Ψεκασμένοι» τεχνοκράτες # 6 – Prof. Richard Werner

 



Ο Richard Werner μιλάει για τα ψηφιακά νομίσματα  κεντρικών τραπεζών (CBDC) και τον τρόπο με τον οποίο σας προετοιμάζουν για να γίνετε σκλάβοι τους.

Στη Διεθνή Eπιστημονική Διάσκεψη Κορυφής του 2022, ο καθηγητής και συγγραφέας μπεστ-σέλερ, o Richard Werner έδωσε διάλεξη στο ακροατήριο σχετικά με τα CBDCs και την Ατζέντα 2030. 
Στη συνέχεια, έδωσε συνέντευξη σχετικά με το θεμελιώδες, ιστορικό υπόβαθρο και τους λόγους για όσα  μας περιμένουν ακόμη.

Όλο το βίντεο εδώ:


Ο Richard Andreas Werner (γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 1967) είναι Γερμανός τραπεζικός και αναπτυξιακός οικονομολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο De Montfort.

Έχει προτείνει την «Ποσοτική Θεωρία της Πίστωσης» ή «Ποσοτική Θεωρία της Διασπασμένης Πίστωσης», η οποία διαχωρίζει τη δημιουργία πιστώσεων που χρησιμοποιούνται για την πραγματική οικονομία (συναλλαγές με το ΑΕΠ) αφενός και τις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές αφετέρου.  

Το 1995, πρότεινε μια νέα νομισματική πολιτική για την ταχεία αντιμετώπιση των τραπεζικών κρίσεων, την οποία ονόμασε «ποσοτική χαλάρωση», η οποία δημοσιεύθηκε στο Nikkei. Επίσης, χρησιμοποίησε για πρώτη φορά δημόσια την έκφραση "QE2", αναφερόμενος στην ανάγκη εφαρμογής της «πραγματικής ποσοτικής χαλάρωσης» ως επέκταση της δημιουργίας πιστώσεων. 

Το βιβλίο του "Princes of the Yen" του 2001 ήταν το νούμερο ένα μπεστ σέλλερ στην Ιαπωνία. Το 2014 δημοσίευσε την πρώτη εμπειρική απόδειξη ότι κάθε τράπεζα δημιουργεί πίστωση όταν εκδίδει ένα νέο δάνειο.




Λήψη του Βίντεο απο εδώ




Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/30/2022

    Για άλλη μια φορά είσαι απίστευτός Ασκητή.
    ΜΠΡΑΒΟ !!!

    papi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου