Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Lockdowns για την κλιματική αλλαγή; Ναι, όντως, εκεί το πάνε...

Υποθέτω ότι θα έπρεπε να γνωρίζουμε ότι αυτό ήταν αναπόφευκτο. Αφού δημιούργησαν προηγούμενο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τώρα η ελίτ προφανώς σκοπεύει να επιβάλει lockdowns και για άλλους λόγους.




Aπό τον Michael Snyder 

Σχέδιο S(h*t) H(its) T(he) F(an) - όρος που υποδεικνύει μια κατάσταση που είναι εξαιρετικά καταστροφική για το ισχύον κοινωνικό μοντέλο.

Αυτό που περιγράφω λεπτομερώς σε αυτό το άρθρο είναι εξαιρετικά ανησυχητικό και ελπίζω ότι θα το μοιραστείτε με όλους όσους μπορείτε. Τα lockdowns για την κλιματική αλλαγή εφαρμόζονται, και αν οι άνθρωποι δεν αντιδράσουν πολύ έντονα σε αυτά, είναι πιθανό ότι σύντομα θα δούμε παρόμοια μέτρα να εφαρμόζονται σε όλο τον δυτικό κόσμο. Η ελίτ πάντα υποσχόταν ότι θα κάνει «ό,τι χρειαστεί» για να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή, και τώρα ανακαλύπτουμε ότι δεν αστειεύονταν.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι κάτοικοι του Οξφορντσάιρ θα χρειάζονται πλέον ειδική άδεια για να μεταβαίνουν από τη μία «ζώνη» της πόλης στην άλλη. Αλλά ακόμη και αν έχετε την άδεια, θα σας επιτρέπεται να μεταβαίνετε από τη μία ζώνη στην άλλη «το πολύ 100 ημέρες το χρόνο»...

Το Συμβούλιο της Περιφέρειας στο Οξφορντσάιρ ενέκρινε χθες (01 Δεκέμβρη 2022) τα σχέδια για τον εγκλωβισμό των κατοίκων σε μία από τις έξι ζώνες, προκειμένου να «σωθεί ο πλανήτης» από την υπερθέρμανση.  Το τελευταίο στάδιο στην ατζέντα της «πόλης των 15 λεπτών» είναι να τοποθετηθούν ηλεκτρονικές πύλες σε βασικούς δρόμους μέσα και έξω από την πόλη, περιορίζοντας τους κατοίκους στις γειτονιές τους.  

Σύμφωνα με το νέο σύστημα, αν οι κάτοικοι θέλουν να βγουν από τη ζώνη τους θα χρειάζονται άδεια από το Συμβούλιο, το οποίο θα αποφασίζει ποιος είναι άξιος της ελευθερίας του και ποιος όχι.  Σύμφωνα με το νέο σύστημα, οι κάτοικοι θα μπορούν να εγκαταλείπουν τη ζώνη τους το πολύ 100 ημέρες το χρόνο, αλλά για να αποκτήσουν ακόμη και αυτό το δικαίωμα, κάθε κάτοικος θα πρέπει να καταχωρίσει τα στοιχεία του αυτοκινήτου του στο Συμβούλιο, το οποίο στη συνέχεια θα παρακολουθεί τις κινήσεις τους μέσω έξυπνων καμερών σε όλη την πόλη.  

Οι κάτοικοι του Οξφορντσάιρ θα το ανεχτούν αυτό;

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα βλέπαμε κάτι τέτοιο να εφαρμόζεται στον δυτικό κόσμο, αλλά εδώ είμαστε και το βλέπουμε να συμβαίνει.

Φυσικά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που αντιδρούν έντονα σε αυτό το νέο σχέδιο, αλλά ένας αξιωματούχος του Oxfordshire δεσμεύτηκε ότι «το αμφιλεγόμενο σχέδιο θα προχωρήσει είτε αρέσει στους ανθρώπους είτε όχι».

Ωχ.

Εν τω μεταξύ, η Γαλλία αποφάσισε να απαγορεύσει εντελώς ορισμένες πτήσεις μικρών αποστάσεων σε μια προσπάθεια να μειώσει τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα...

Η Γαλλία μπορεί πλέον να σας αναγκάζει να ταξιδέψετε με τρένο αντί για αεροπλάνο.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ΕΚ) έδωσε στους Γάλλους αξιωματούχους το πράσινο φως για την απαγόρευση επιλεγμένων εσωτερικών πτήσεων εάν η εν λόγω διαδρομή μπορεί να ολοκληρωθεί με τρένο σε λιγότερο από δυόμισι ώρες.

Το σχέδιο προτάθηκε για πρώτη φορά το 2021 ως μέσο για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Αρχικά προέβλεπε την απαγόρευση οκτώ πτήσεων μικρών αποστάσεων, αλλά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συμφώνησε να απαγορεύσει μόνο τρεις από αυτές που έχουν γρήγορες, εύκολες σιδηροδρομικές εναλλακτικές λύσεις, με πολλές απευθείας συνδέσεις κάθε μέρα.

Αυτό είναι τρελό.

Αν όμως το γαλλικό κοινό αποδεχτεί αυτούς τους νέους περιορισμούς, τότε παρόμοιες απαγορεύσεις θα έρθουν αναπόφευκτα και σε άλλα κράτη της ΕΕ.

Στην Ολλανδία, η κυβέρνηση πρόκειται να αγοράσει και να κλείσει περίπου 3.000 αγροκτήματα προκειμένου να «μειώσει τη ρύπανση από το άζωτο»...

Η ολλανδική κυβέρνηση σχεδιάζει να αγοράσει και στη συνέχεια να κλείσει έως και 3.000 αγροκτήματα σε μια προσπάθεια να συμμορφωθεί με την περιβαλλοντική εντολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μείωση των εκπομπών, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Στους αγρότες στην Ολλανδία θα προσφερθεί «πολύ μεγαλύτερη» τιμή από την αξία της εκμετάλλευσής τους, σε μια προσπάθεια να δεχτούν την προσφορά εθελοντικά, ανέφερε η Telegraph. Η χώρα προσπαθεί να μειώσει τη ρύπανση από άζωτο και θα προβεί στις αγορές αν δεν αποδεχτούν αρκετοί αγρότες την εξαγορά.

«Δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά», δήλωσε την Παρασκευή στο ολλανδικό κοινοβούλιο η Christianne van der Wal,  (Υπουργός Γεωργίας και) Υπουργός για τη φύση και την πολιτική αζώτου.

Αυτό είναι κυριολεκτικά αυτοκτονικό.

Βρισκόμαστε στα αρχικά στάδια μιας πρωτοφανούς παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης και η ολλανδική κυβέρνηση αποφάσισε ότι τώρα είναι η ώρα να κλείσει χιλιάδες φάρμες;

Δεν έχω καν τις λέξεις για να περιγράψω πόσο ανόητο είναι αυτό.

Μιλώντας για αυτοκτονία, ο Καναδάς βρήκε έναν τρόπο να κάνει τους ανθρώπους να σταματήσουν να εκπέμπουν οποιονδήποτε άνθρακα όταν η χρησιμότητά τους τελειώσει. Η υποβοηθούμενη αυτοκτονία έχει γίνει αρκετά δημοφιλής μεταξύ των Καναδών, και ο αριθμός των ανθρώπων που επιλέγουν αυτή την επιλογή συνεχίζει να κατακτά νέα ρεκόρ χρόνο με το χρόνο...

Πέρυσι, περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι στον Καναδά - εκπληκτικά  δηλαδή πάνω από το τρία τοις εκατό όλων των θανάτων εκεί-, έδωσαν τέλος στη ζωή τους μέσω ευθανασίας, μια αύξηση κατά ένα τρίτο σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Και είναι πιθανό να συνεχίσει να αυξάνεται: το επόμενο έτος, ο Καναδάς πρόκειται να επιτρέπει σε ανθρώπους να πεθαίνουν αποκλειστικά για λόγους ψυχικής υγείας.

Αν αισθάνεστε κατάθλιψη, ο Καναδάς έχει μια λύση γι' αυτό.

Και αν έχετε σωματική αναπηρία, ο Καναδάς έχει λύση και γι' αυτό...

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, δημοσιεύτηκε μια ιστορία που μας άφησε άναυδους, για το πώς μετά από πέντε χρόνια εξοργιστικής μάχης για την απόκτηση ενός ανελκυστήρα για τις σκάλες του σπιτιού της, η βετεράνος του καναδικού στρατού και παραολυμπιονίκης Christine Gauthier, έλαβε μια απίστευτη εναλλακτική λύση.

Ένας Καναδός αξιωματούχος της είπε το 2019 πως αν η ζωή της ήταν τόσο δύσκολη και η ίδια τόσο «απελπισμένη», τοτε η κυβέρνηση θα τη βοηθούσε να αυτοκτονήσει. 'Έχω μια επιστολή που λέει ότι αν είστε τόσο απελπισμένη, κυρία μου, μπορούμε να σας προσφέρουμε τον MAiD, τον «ιατρικά υποβοηθούμενο θάνατο» κατέθεσε η παραπληγική πρώην δεκανέας του στρατού στους Καναδούς βουλευτές.

Ο «ιατρικά υποβοηθούμενος θάνατος» ακούγεται τόσο κλινικός ως όρος.

Αλλά τελικά είναι το μεγαλύτερο lockdown από όλα.

Γιατί μόλις σταματήσετε να αναπνέετε, δεν θα μπορείτε να διαπράξετε άλλες «κλιματικές αμαρτίες».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/11/2022

    π. Σάββας: https://www.youtube.com/watch?v=VyWSumU2piU . Το τρίτο σημείο είναι η μετακίνηση . Άρα όντως αναπόφευκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου