Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

'Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε..

Ήξεραν: γιατί οι ανεμβολίαστοι δεν έκαναν περισσότερα για να μας προειδοποιήσουν;

Οι ανεμβολίαστοι ήξεραν αυτό που εμείς δεν ξέραμε. Κάποιοι από αυτούς είπαν πολύ λίγα. Οι περισσότεροι δεν είπαν τίποτα. Πλέον υπάρχει πολύ αίμα στα χέρια τους.



Ήξεραν: γιατί οι ανεμβολίαστοι δεν έκαναν περισσότερα για να μας προειδοποιήσουν;

Οι ανεμβολίαστοι ήξεραν αυτό που εμείς δεν ξέραμε. Κάποιοι από αυτούς είπαν πολύ λίγα. Οι περισσότεροι δεν είπαν τίποτα. Πλέον υπάρχει πολύ αίμα στα χέρια τους.

Καθώς ο κόσμος παλεύει να συμβιβαστεί με τις καταστροφικές συνέπειες της πανδημίας του COVID-19, ένα ερώτημα που συνεχίζει να έρχεται στην επιφάνεια είναι γιατί οι ανεμβολίαστοι δεν έκαναν περισσότερα για να μας προειδοποιήσουν για τους πιθανούς κινδύνους που εγκυμονούσε ο εμβολιασμός.

Ενώ οι καλοπροαίρετοι πολίτες στήθηκαν στην ουρά, έκαναν το σωστό και εμβολιάστηκαν κατά του COVID-19 - που τώρα αποδεικνύεται ότι κάνει περισσότερο κακό παρά καλό - οι ανεμβολίαστοι φίλοι τους έμειναν αμέτοχοι και τους άφησαν να το κάνουν. Κάποιοι από αυτούς είπαν πολύ λίγα. Κάποιοι δεν είπαν τίποτα.

Παρόλο που ήξεραν αυτό που εμείς δεν ξέραμε.
Το αίμα μας είναι τώρα στα χέρια τους.

Αυτά είναι βαριά λόγια. Αλλά οι ανεμβολίαστοι είχαν πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων. Γνώριζαν για τους κινδύνους σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων, θρομβώσεων και άλλων σοβαρών επιπλοκών για την υγεία. Γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν μας ανοσοποιούν. Ήξεραν ότι δεν ήταν αποτελεσματικά και ότι μπορούν να προκαλέσουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Τα γνώριζαν όλα αυτά, αλλά αντί να μας προειδοποιήσουν, οι ανεμβολίαστοι επέλεξαν να σιωπήσουν. Επέλεξαν να κάνουν τα στραβά μάτια και να μη μιλήσουν για τους πιθανούς κινδύνους των εμβολίων. Άφησαν εκατομμύρια καλούς ανθρώπους που έκαναν το σωστό (εκείνη τη στιγμή) να υποκύψουν στο θάνατο και σε ασθένειες, και πολλοί αντιεμβολιαστές καμάρωναν ακόμη και στο διαδίκτυο για το πώς η επιλογή τους ήταν η ορθή. Οι πιο διαβολικοί μάλιστα προέτρεπαν τους ανθρώπους με τους οποίους διαφωνούσαν να «ενισχυθούν».

Έχει γίνει πάρα πολύ σαφές. Η σιωπή των ανεμβολίαστων ήταν μια επικίνδυνη, κοινωνιοπαθής και ανεύθυνη απόφαση που είχε σοβαρές συνέπειες για όσους από εμάς έκαναν τα εμβόλια.

Και η σιωπή είναι τελικά συναίνεση.

Ήρθε η ώρα οι ανεμβολίαστοι να αναλάβουν την ευθύνη των πράξεών τους και να συνεργαστούν με τους υπόλοιπους από εμάς για να βρεθεί μια λύση σε αυτή την κρίση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήσουμε τον εγωισμό και την έλλειψη δράσης τους να συνεχίσουν να βλάπτουν τις κοινότητές μας. Ήρθε η ώρα οι ανεμβολίαστοι να αναλάβουν δράση και να πράξουν το σωστό.

Οι ανεμβολίαστοι θα έπρεπε με βάση κάθε ηθικό μέτρο να έχουν κάνει περισσότερα για να προειδοποιήσουν για τους πιθανούς κινδύνους - για να μας βοηθήσουν να λάβουμε ενημερωμένες αποφάσεις για την υγεία μας. Και τώρα πρέπει να ζητήσουν τη συγχώρεσή μας.

Και με το χέρι στην καρδιά, ίσως τους τη δώσουμε.

Επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι. Κάναμε αυτές τις ενέσεις επειδή ήταν το σωστό - μέχρι που τελικά δεν ήταν.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/03/2023

    οι αδιαβολίαστοι:
    ξενυχτούσαμε, ψάχναμε, διαβάζαμε, σκεφτόμασταν, μιλούσαμε, προσπαθούσαμε να ενημερώσουμε με τις ΣΩΣΤΕΣ πληροφορίες, που με πολύ κόπο και μόχθο είχαμε
    και οι διαβολιασμένοι
    μας έκλειναν τηλέφωνα, μας έβριζαν στον δρόμο,
    μας έδειχναν με το δάχτυλο, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝΤΟΥΣΑΝ ΌΤΑΝ ΕΊΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΈΝΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ
    μας θεωρούσαν κατώτερους, μας κατέδιδαν.

    οι αδιαβολίαστοι δεν χρειάζοταν να κάνουμε όσα με κόπο και ξενύχτι κάναμε.
    Γιατί είχαμε πάρει τις αποφάσεις μας.
    Τόσος κόπος και τόσο ξενύχτι, ήταν για τους άλλους....
    ήταν για όλους αυτούς που μας έκλεισαν την πόρτα.
    τώρα ο καθε ένας ας πάρει την ευθύνη
    για το τί έπραξε για τον εαυτό του
    για το τί πρότρεψε ή εξανάγκασε τον συνάνθρωπό του.

    Κωνσταντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να είναι χιουμοριστικό το άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/07/2023

    Οι ανεμβολίαστοι υπέμειναν μόνοι τους το μαρτύριό τους (απολύσεις, πρόστιμα, αποκλεισμούς από παντού κλπ) χωρίς καμιά συμπαράσταση από τους εμβολιασμένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου