Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Ένα κρίσιμο μήνυμα για τα Ψηφιακά Νομίσματα (CBDCs)


Κρούω και πάλι τον κώδωνα του κινδύνου. Αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε όλους, αλλά ιδιαίτερα σε όσους ασχολούνται με τον προγραμματισμό υπολογιστών... σε οποιαδήποτε μορφή.

Είναι σοβαρό.

Παρακαλώ δώστε προσοχή.

Διαδώστε το.

Οι κεντρικές τράπεζες του κόσμου ασχολούνται σοβαρά με τα ψηφιακά νομίσματα τους (Central Bank Digital Currencies / CBDCs) και η πρώτη τους μεγάλη δοκιμή ήταν η Νιγηρία. Εισήγαγαν αυτό το σύστημα στον νιγηριανό λαό τον Οκτώβριο του 2021 και το 99,5% των Νιγηριανών αρνήθηκε να συμμετέχει.

Τώρα, οι επικεφαλείς έχουν διπλασιάσει την προσπάθειά τους και καταργούν τα μετρητά... καθώς αρνούνται να τα τυπώσουν. Το αποτέλεσμα είναι μια μαζική έλλειψη μετρητών. Η συμπεριφορά της κυβέρνησης, τύπου «Κλείστε τα αυτιά σας! Είναι ασφαλέστερο να μην σκέφτεστε!» είναι μια ανοησία, υποτίθεται κατά της διαφθοράς.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ένα ψηφιακό νόμισμα (CBDC) δίνει στους κυβερνώντες τον έλεγχο κατα 100% της ζωής και του θανάτου σας. Δεν χρειάζονται ούτε νόμοι, ούτε καν αστυνομικοί για να σας σκοτώσουν: απλά δεν θα μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε τίποτα. Επιπλέον, θα μπορούσαν άμεσα - και με προγραμματισμένες αντιδράσεις και όχι με ανθρώπινες επιλογές - να τιμωρήσουν ή να αποκόψουν συλλήβδην κάθε φίλο ή γείτονα που θα σας βοηθούσε.

Παρακαλώ καταλάβετε το: Τα ψηφιακά νομίσματα (CBDCs) κάνουν ό,τι έγινε στους Καναδούς φορτηγατζήδες - σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Αυτά τα πράγματα αντιστοιχούν άμεσα, στο «χάραγμα του θηρίου» στην Αποκάλυψη. Ακόμα κι αν δεν πιστεύετε σε ό,τι λέει η Βίβλος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όποιος έγραψε την Αποκάλυψη ήταν ήταν ένα φοβερά ευφάνταστο πρόσωπο... και αυτή ήταν το απόλυτο δυστοπικό σενάριο που θα μπορούσε να φανταστεί.

Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με αυτό, και σίγουρα δεν μπορούμε να το οικοδομήσουμε. Καμία ανταμοιβή δεν θα μπορούσε να είναι αρκετά καλή.

Όσοι από εσάς προσεύχεστε, προσευχηθείτε για τους Νιγηριανούς.

Και όσοι εργάζεστε στο Lightning Network του Bitcoin με οποιονδήποτε τρόπο: Παρακαλώ αντιληφθείτε την τεράστια σημασία αυτού που κάνετε.

Αυτό είναι σοβαρό, και μόλις έγινε πολύ σοβαρό για εκατομμύρια Νιγηριανούς.

**

Paul Rosenberg

freemansperspective.com

__________________________________


Περισσότερα για τα CBDCs ΕΔΩ


Σχόλια