Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Ένα μετανθρωπιστικό όνειρο οδεύει προς την πραγματοποίηση του

Ένα μετανθρωπιστικό όνειρο: Το εμφυτεύσιμο βιοτσίπ της Profusa για ανίχνευση του COVID-19 που χρηματοδοτείται από την DARPA, ενδέχεται να κυκλοφορήσει έως το 2021.

Ένα πειραματικό νέο εμβόλιο που αναπτύχθηκε από κοινού με την κυβέρνηση των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι είναι σε θέση να αλλάξει το ανθρώπινο DNA και μπορεί να κυκλοφορήσει από το επόμενο έτος, μέσω ενός ενέσιμου βιοτσίπ που χρηματοδοτείται από την DARPA.

Του Raul Diego

Η πιο σημαντική επιστημονική ανακάλυψη μετά τον νόμο της βαρύτητας βρισκόταν μπροστά στα μάτια μας για σχεδόν μια δεκαετία και οι καταστροφικές για την ανθρωπότητα δυνατότητες της οποίας είναι τόσο μεγάλες, που έκαναν την μεγαλύτερη πολεμική μηχανή στον πλανήτη να χρησιμοποιήσει αμέσως τους τεράστιους πόρους της ώστε να την κατέχει και να την ελέγξει, χρηματοδοτώντας την έρευνα και την ανάπτυξή της μέσω οργανισμών όπως τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), η Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνητικών Προγραμμάτων (DARPA) και η Αρχή Προηγμένης Βιοϊατρικής Έρευνας και Ανάπτυξης (BARDA) του Υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ (HHS).

Η επαναστατική ανακάλυψη έγινε εντελώς τυχαία το 2010 από έναν Καναδό επιστήμονα ονόματι Derek Rossi. Ο συνταξιούχος πλέον καθηγητής του Χάρβαρντ ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του στη National Post ότι βρήκε έναν τρόπο να «επαναπρογραμματίζει» τα μόρια που φέρουν τις γενετικές οδηγίες για την ανάπτυξη των κυττάρων του ανθρωπίνου σώματος, να μην πούμε και όλων των βιολογικών μορφών ζωής.

Αυτά τα μόρια ονομάζονται «αγγελιοφόρο ριβονουκλεϊκό οξύ» ή mRNA και η νεοανακαλυφθείσα ικανότητα επαναγραφής αυτών των οδηγιών παραγωγής οποιουδήποτε κυττάρου ενός βιολογικού οργανισμού, έχει αλλάξει ριζικά την πορεία της δυτικής ιατρικής και της επιστήμης, παρόλο που κανείς δεν το πρόσεξε ακόμη. Όπως λέει ο ίδιος ο Rossi: «Η πραγματικά σημαντική ανακάλυψη εδώ είναι ότι θα μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε το mRNA , και αν το στείλετε στα κύτταρα τότε θα μπορείτε να κάνετε το mRNA να παράξει οποιαδήποτε πρωτεΐνη στα κύτταρα, και αυτό είναι το μεγάλο κατόρθωμα "

Ήταν τόσο μεγάλο κατόρθωμα που μέχρι το 2014 ο Rossi μπόρεσε να συνταξιοδοτηθεί, μετά που η εταιρεία που ίδρυσε μαζί με την εταιρεία Flagship Pioneering για να εκμεταλλευτεί την καινοτομία του, - η Moderna Inc., έλαβε σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δολάρια από ομοσπονδιακές υπηρεσίες για να αρχίσει να αναπτύσσει εμβόλια χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνολογία. Πλεόν η μόνη σύνδεση του Rossi με τη Moderna είναι οι μετοχές που κατέχει και απλά «παρακολουθεί τι μέλλει γενέσθαι» και αν είναι όντως ο «οικογενειάρχης» που παρουσιάζεται, πρέπει να είναι τρομοκρατημένος.

Ασύρματη Βιολογία

Η DARPA ήδη διεξήγαγε έρευνες από το 2006 ώστε να εντοπίζει ιογενή παθογόνα του ανώτερου αναπνευστικού, μέσω του προγράμματος «Προβλέποντας την υγεία και τις νόσους» (PHD), πράγμα που οδήγησε στη δημιουργία του Γραφείου Βιολογικών Τεχνολογιών (BTO) της υπηρεσίας όπως αναφέρθηκε σε άρθρο της Whitney Webb που δημοσιεύτηκε τον Μάϊο στο The Last American Vagabond . Το 2014, το Γραφείο Βιολογικών Τεχνολογιών της DARPA ξεκίνησε το πρόγραμμα «In Vivo Nanoplatforms» (IVN), το οποίο ερευνά τις εμφυτεύσιμες νανοτεχνολογίες και το οποίο οδήγησε στην ανάπτυξη της «υδρογέλης».

Μια δεκάρα δίπλα σε ένα τρισδιάστατα τυπωμένο μοντέλο υδρογέλης ενός αερόσακου που μοιάζει με πνεύμονα στο εργαστήριο BRC στο Χιούστον, του Πανεπιστημίου Ράις.

Η υδρογέλη είναι μια νανοτεχνολογία της οποίας ο εφευρέτης καυχήθηκε ότι "αν λάβει την έγκριση του FDA (σ.ι. αντίστοιχος του ΕΟΦ), τότε οι καταναλωτές θα μπορούν να έχουν αυτούς τους εμφυτευμένους αισθητήρες στo εσωτερικό του σώματος τους για να μετρούν τα επίπεδα γλυκόζης, οξυγόνου και γαλακτικού οξέως." Αυτό το υλικό που ομοιάζει με το υλικό των φακών επαφής, απαιτεί έναν ειδικό εγχυτήρα για να εισαχθεί κάτω από το δέρμα, από όπου μπορεί να μεταδώσει ψηφιακά φωτεινά σήματα μέσω ασύρματου δικτύου όπως το 5G.

Μόλις εμφυτευτεί σταθερά μέσα στο σώμα, τα ανθρώπινα κύτταρα βρίσκονται στο έλεος οποιουδήποτε προγράμματος mRNA παραδίδεται μέσω αυτού του υποστρώματος, δημιουργούντας εφιαλτικές δυνατότητες. Είναι ίσως το πρώτο αληθινό βήμα προς τον πλήρη μετανθρωπισμό, μια «φιλοσοφία» που την ασπάζονται πολλοί ισχυροί άνθρωποι με επιρροή όπως οι Ray Kurzweil και Eric Schmidt της Google, και της οποίας οι υποστηρικτές θεωρούν τη συγχώνευση της τεχνολογίας και της βιολογίας ως αναπόφευκτη συνέπεια της ανθρώπινης προόδου.

Η ιδιωτική εταιρεία που δημιουργήθηκε για να εμπορευθεί αυτήν την τεχνολογία που επιτρέπει τον έλεγχο των βιολογικών διεργασιών από απόσταση και ανοίγει την πόρτα στην πιθανή χειραγώγηση των βιολογικών μας αντιδράσεων και τελικά ολόκληρης της ύπαρξής μας, ονομάζεται Profusa Inc και οι δραστηριότητές της χρηματοδοτούνται με εκατομμύρια από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας και την DARPA. Η εταιρεία εισήλθε ήσυχα στην ανταγωνιστική αγορά του COVID-19 τον Μάρτιο του 2020, όταν ανακοίνωσε ένα ενέσιμο βιοτσίπ για την ανίχνευση ιογενών ασθενειών του αναπνευστικού συμπεριλαμβανομένου του COVID-19.

Τον Ιούλιο, μια προκαταρκτική έκθεση που χρηματοδοτήθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) του Anthony Fauci (σ.ι. ο Τσιόδρας της Αμερικής) και τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, για ένα εμβόλιο mRNA κατά του SARS-CoV-2 και δημοσιεύθηκε στο The New England Journal of Medicine, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εμβόλιο mRNA-1273 που η Moderna παρείχε για τη μελέτη, «προκάλεσε ανοσοαποκρίσεις κατά του SARS-CoV-2 σε όλους τους εθελοντές και δεν εντοπίστηκαν προβλήματα ασφαλείας που να περιορίζουν τις δοκιμές» και υποστήριξε την «περαιτέρω ανάπτυξη αυτού του εμβολίου».

Ένα μήνα νωρίτερα, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας είχαν διεκδικήσει μερίδιο στο εμβόλιο mRNA για τον COVID-19 της Moderna, επικαλούμενα ένα συμβόλαιο που υπογράφηκε τον Δεκέμβριο του 2019, το οποίο όριζε ότι τα «υποψήφια εμβόλια mRNA για τον κορονοϊό , αναπτύσσονται και κατέχονται από κοινού» και από τα δύο μέρη. Η Moderna αμφισβητεί τη θέση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και δήλωσε ότι η εταιρεία «διαθέτει άδεια ευρείας ιδιοκτησίας και πνευματικών δικαιωμάτων» και «δεν γνωρίζει καμία πνευματική ιδιοκτησία που θα μας εμπόδιζε να εμπορευτούμε τα υποψήφια προϊόντα μας, συμπεριλαμβανομένου του mRNA-1273».

Το μόνο εμπόδιο είναι ότι ένα σύστημα χορήγησης του εμβολίου, το οποίο αν και η Moderna ισχυρίζεται ότι αναπτύσσει ξεχωριστά, είναι απίθανο να λάβει έγκριση από τον FDA πριν από την τεχνολογία υδρογέλης που αναπτύχθηκε από την κυβερνητική DARPA , σε συνδυασμό με την χρηματοδοτούμενη από την DARPA τεχνολογία αισθητήρων φωτός της Profusa , η οποία αναμένεται να λάβει γρήγορη έγκριση από τον FDA έως τις αρχές του 2021, και κατά πάσα πιθανότητα θα χρησιμοποιηθεί για την χορήγηση ενός εμβολίου για τον COVID-19, ικανού να αλλάξει κυριολεκτικά το DNA μας.

Επιπλέον, το Υπουργείο Υγείας (HHS), ερευνά επί του παρόντος τις αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Moderna, ισχυριζόμενο ότι η εταιρεία απέτυχε να αποκαλύψει την «υποστήριξη που έλαβε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση» κατά την υποβολή των αιτήσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των υποψήφιων εμβολίων COVID, όπως απαιτείται από το νόμο. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να κατέχει το 100 τοις εκατό του εμβολίου mRNA-1273.

σ.ι: Όλος ο ανταγωνισμός γύρω από τα εμβόλια κορονοϊού δεν εμποδίζει την ανάπτυξη και την παραγωγή τους να προχωρούν γρηγορότατα.

Ενδεικτικά:

Η Moderna βρίσκεται σε προχωρημένες διερευνητικές συνομιλίες με την ΕΕ για παροχή 160 εκατομμυρίων εμβολίων.

Η Ελβετία υπέγραψε συμφωνία με τη Moderna για 4.5 εκατομμύρια εμβόλια

Ψηφιακός κόμβος της Pfizer στη Θεσσαλονίκη και η BioNTech αγόρασε εργοστάσιο της Novartis στη Γερμανία για να αυξήσει την παραγωγή του πειραματικού mRNA εμβολίου που αναπτύσσει με την Pfizer

Η Τέσλα θα συνεργαστεί με την εταιρεία βιοτεχνολοίας CureVac, για την παραγωγή του RNA εμβολίου που αναπτύσσει για τον COVID-19.

Σχόλια