Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Covid-19: Πιστοποιητικό υγείας δοκιμάζουν οι αεροπορικές εταιρείες


Το CommonPass στοχεύει να δημουργήσει την πρώτη (σ.ι. Θα ακολουθήσει κι άλλη, εμφυτεύσιμη κι ανεξίτηλη) παγκοσμίως αναγνωρισμένη απόδειξη ότι ένας επιβάτης έχει αρνητικό τεστ για τον ιό, «κατεβάζοντας» ένα πιστοποιητικό από ένα κινητό. Πώς συνδέεται με το εμβόλιο.

Οι πρώτες δοκιμές ενός ψηφιακού δελτίου υγείας που πιστοποιεί ότι οι επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών δεν έχουν Covid-19 θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα, σε μία προσπάθεια να ξεκινήσουν ξανά τα διεθνή ταξίδα, μετά από σχεδόν εννέα μήνες διακοπής.

Οπως μεταδίδουν οι Financial Times, το πρότζεκτ CommonPass, που έχει τη στήριξη από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, στοχεύει να δημουργήσει την πρώτη παγκοσμίως αναγνωρισμένη απόδειξη ότι ένας επιβάτης έχει αρνητικό τεστ για τον ιό πριν από μία πτήση, χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό πιστοποιητικό που έχει κάνει download από ένα κινητό τηλέφωνο.

To CommonPass δεν θα κάνει τεστ. Αντίθετα, στοχεύει στην καθιέρωση τυποποιημένων πιστοποιήσεων για τα αποτελέσματα των τεστ Covid-19 και στην απόδειξη, τελικά, ότι ένας επιβάτης έχει εμβολιαστεί κατά του ιού.

Ο Steve Morrisey, στέλεχος της United Airlines, που συμμετέχει στο πιλοτικό πρόγραμμα, δήλωσε ότι οι δοκιμές είναι κρίσιμες για την ανάπτυξη μίας εναλλακτικής λύσης στην καραντίνα και στους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ισχύουν σήμερα σε πολλές χώρες.

Η United και η Cathay Pacific Airways πρόκειται να αρχίσουν να δοκιμάζουν το ψηφιακό πιστοποιητικό υγείας σε δρομολόγια που συνδέουν ταξιδιωτικούς κόμβους όπως το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Χονγκ Κονγκ και η Σιγκαπούρη, την Πέμπτη.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/09/2020

    Καταρχή συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα σας.Ευχαριστούμε για όλες αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες που μας δίνετε.Μήπως θα ήταν εύκολο να μας ενημερώσετε σχετικά με τα test ? Σε πολλές υπηρεσίες πλέον είναι υποχρεωτικά, όσο περνάει ο καιρός θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για να υποβληθούμε σε test...τι θα πρέπει να κάνουμε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τεστ covid-19 δεν είναι το πρόβλημα σε αυτά που ζούμε και για αυτά που έρχονται.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/10/2020

      Μήν εἶσθε τόσο σίγουρος πώς καί τό τέστ δέν εἶναι τό πρόβλημα.
      Γιά ρίξτε μιά ματιά ἐδῶ (καί ὅλο τό βίντεο):

      Ἔρχεται ἡ «πανδημία Νο 2»! Τό τέστ διαγνώσκει ἤ καί μεταδίδει;…
      http://aktines.blogspot.com/2020/10/2.html

      Διαγραφή
    3. Ναι, αναμένεται και δεύτερη πανδημία - θανατηφόρος - όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι που μας ενημέρωσαν και για την πρώτη πανδημία.
      Είναι δικαίωμα του κάθε ένα πολίτη - παγκοσμίως - να συναινέσει ή να αρνηθεί για το τεστ μιας και πρόκειται για λήψη DNA στην ουσία.
      Όλες οι εξετάσεις - πάντα - ήταν με συναίνεση.
      Τώρα και να μην συναινέσετε δεν χάλασε ο κόσμος. Δεν υπάρχουν κυρώσεις για αυτό.
      Άν ξαναδιαβάσετε το ανωτέρω άρθρο θα δείτε ότι τα ψηφιακά πιστοποιητικά προωθούνται και όχι η διάδοση του ιού.
      Το πρόβλημα δεν είναι ο COVID-19 ούτε τα τεστ για αυτόν. Τα lockdowns χρειαζόταν να ξεκινήσουν. Ποιος θα μπορούσε να είναι ο λόγος να σας μεταδοθεί ο ιός μέσω των τεστ;Αυτό που ζούμε τώρα θα μπορούσαν να το κάνουν και σε άλλους καιρούς με τους ιούς HIV και H1N1 αλλά ο κόσμος δεν ήτανε σε τέτοια πτώση για τα άλλα γεγονότα τα οποία όμως συντρέχουν τώρα.Ο νοών νοείτω.
      Απο την ψηφιοποίηση των πιστοποιητικών ή ακόμα καλύτερα την "άμεση ιχνηλάτηση" μέσω των κινητών τηλεφώνων για αρχή και μετά υποδορίως συνοδευόμενο με το πρώτο εμβόλιο - ως πρώτο εμβόλιο τύπου DNA ή RNA με τεχνολογία CRISPR - κατά του COVID-19 θα αρχίσει και ο κοινωνικός αποκλεισμός. Ο Ιησούς Χριστός μας το απεκάλυψε ως το σφράγισμα.
      Θεωρώ ότι είναι φρόνιμο όλοι όσοι ενημερώνονται και βλέπουν τα σημεία των καιρών ότι παράλληλα ετοιμάζονται για τα ακόλουθα.
      Καλό Αγώνα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος10/10/2020

      Μήπως Χαρδαλιάς - Μαγιορκίνης- Πιερρακάκης
      συνεργάζονται τώρα για να βγει και εφαρμογή για ιχνηλάτηση μέσω των κινητών μας;

      Διαγραφή
    5. Μαρία10/10/2020

      Συμφωνῶ πώς ὅλα γίνονται μέ βασικότερο στόχο τήν ἠλεκτρονική σκλαβιά, τόν ἀπόλυτο ἔλεγχο πάντων, τήν ἀπόλυτη ἀποδυνάμωση πάντων ὥστε νά μήν ξεσηκωθοῦν καί πάρουν τά ρόπαλα καί τό χάραγμα!

      Ἀλλά καί ἡ μετάδοση τοῦ ἰοῦ ἤ ἡ περισσότερο παρακινδυνευμένη ψευδής διάγνωση (γιατί μπορεῖ πολλοί νά ἐπαναλάβουν τό τέστ ἄν ἐπιτρέψει ὁ "ἀποκλεισμός" τους...) ὡς "θετικός/ή" σέ ὅποιον καί ὅσους θέλουν, παίζει ἐξίσου σημαντικό ρόλο εἴτε γιά τήν μείωση τοῦ πληθυσμοῦ που διακαῶς ὀρέγονται, εἴτε γιά νά ἔχουν τό πάτημα τῆς "πανδημίας" καί νά προχωροῦν ἀνενόχλητοι τόν πρωτεύοντα στόχο τῆς ἀπολυταρχίας, τήν στιγμή πού θά ἔχουν καταφέρει ὀ κόσμος νά φοβᾶται γιά τήν "ὑγεία' του καί καλά....

      Καλόν ἀγῶνα ἐπίσης καί νά μᾶς ἐνημερώνετε!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/12/2020

      Αδύνατον να μεταδίδεται ο ιός μέσω των τεστ.

      Διαβάστε εδώ :

      https://www.lewrockwell.com/2020/10/jon-rappoport/the-smoking-gun-where-is-the-coronavirus-the-cdc-says-it-isnt-available/

      Τώρα γιατί μας κλείνουν στο σπίτι και μας ζητάνε να φοράμε μάσκα χρειάζεται πολύ σκέψη.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/10/2020

    Αν το τεστ μεταδίδει ιό τότε πως εξηγούνται τα τόσα αρνητικά; Νομίζω όλη η φασαρία με τα τεστς είναι διασκεδασμός εντυπώσεων από την ουσία που είναι η ψηφιακή ταυτότητα που θα είναι και υγειονομικό πιστοποιητικό και στη συνέχεια το ανεξίτηλο τατουάζ quantum dot.
    Όπως το βλέπω, θα μας κάνουν τη ζωή μαύρη -(συνεχόμενα τεστς, προπαγάνδα για τους κινδύνους των τεστ, lockdowns κλπ) για να μας εξαναγκάσουν εμμέσως να κάνουμε το εμβόλιο γενετικής τροποποίησης όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
    Οπότε με το εμβόλιο γενετικής τροποποίησης αλλοιώνεται η εικόνα του Θεού σε δομικό επίπεδο και με το quantum dot έχεις κι ένα σημάδι - χάραγμα το οποίο φωσφορίζει με λουσιφεράση.
    Νομίζω ότι πραγματικά μιλάμε για το χάραγμα του Θηρίου, αυτό που αναφέρει η Αποκάλυψη. Και χωρίς να προσμετρω τα άλλα σημεία των καιρών για τα οποία προειδοποιηθηκαμε από την Αγία Γραφή.
    Οπότε η κατάσταση επιστροφή και σταματημό δεν έχει και πρέπει να ετοιμαζόμαστε σύμφωνα με τις οδηγίες που έδωσε ο Κύριος.
    "Όταν ουν ίδητε το βδέλυγμα της ερημώσεως το ρηθέν δια Δανιήλ του προφήτου, εστώς εν τόπω αγίω (ο αναγιγνώσκων νοείτω) τότε οι εν τη Ιουδαία φευγέτωσαν επί τα όρη. Ο επί του δώματος, μη καταβαινέτω άραι τι εκ της οικίας αυτού."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/18/2020

      Όσα test είναι αρνητικά δεν έχουν τον ιό.Μπορεί να έχουν test με διαφορετικά στελέχη του ιού η χωρίς τον ιό, π.χ. ασυμπτωματικό,θανατηφόρο και κάτι ενδιάμεσο.Με τον τρόπο αυτό αυτός που διανέμει τα test ουσιαστικά ρυθμίζει την εξέλιξη της πανδημίας.Ακόμα και τις περιοχές που θα έχουν έξαρση μπορεί να ρυθμίσει κάποιος με τον τρόπο αυτό.Τον αύγουστο το test στην Ελλάδα έγινε υποχεωτικό σε όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας.Υπήρξαν κυρώσεις...Το υπουργείο έστειλε ΦΕΚ που επέβαλε σε όποιον επιστρέφει από άδεια να έχει αρνητικό test, διαφορετικά δεν συνεχίζει να εργάζεται, ούτε να πληρώνεται μέχρι να έχει αποτέλεσμα PCR από το δημόσιο νοσοκομείο που εργάζεται!!!.Στο χώρο όπου εργαζόμαστε είμαστε από τα ελάχιστα άτομα που αποφύγαμε το test αλλά θυσιάσαμε την κανονική μας άδεια.Υπήρχε μεγάλη πίεση με το θέμα αυτό.Δεν τολμούμε να ρωτήσουμε τι επικρατεί τώρα...Συμφωνούμε, με το τρόπο αυτό παίρνουν το DNA και αποθηκεύετε στα ψηφιακά δεδομένα του πιστοποιητικού.Ο εμβολιασμός από έγκυρες πηγές θα ξεκινήσει τον ιανουάριο εδώ.Πως να ετοιμαστεί κάποιος όταν κανείς δεν ακολουθεί.Σε όποιον και να μιλήσεις για όλα όσα συμβαίνουν σε θεωρεί παράλογο...τώρα μας έχουν κλείσει με το lockdown δεν μπορούμε ούτε να κινηθούμε...Σας ευχαριστώ για την απάντηση.Καλό Αγώνα, ο Ιησούς Χριστός και η Παναγία να μας δίνουν δύναμη.

      Διαγραφή
    2. Χαίρετε, για το κλινικό κομμάτι της δειγματοληψίας και επεξεργασίας ενός δείγματος στο οποίο μπορεί να γίνει και ρύθμιση της πανδημίας όπως γράφετε, υπάρχει μια σύγχυση. Μπορεί να συμβαίνει - μπορεί και όχι.

      Καλό θα ήταν να μην κοιτάμε μεμονωμένα το θέμα της πανδημίας διότι εξαιτίας αυτής ξεκαθάρισαν και πολλά άλλα θέματα που ξεκίνησαν και 15 χρόνια νωρίτερα για όλο τον πλανήτη και δεν χρειάστηκε μια πανδημία για να αρχίσουν να υλοποιούνται
      (βλέπε ψηφιακή ταυτότητα που ούτε αυτή πρέπει να πάρουμε :
      https://oaskhths.blogspot.com/2020/05/blog-post_19.html?m=1 )


      Να πούμε επίσης, ότι άσχετα απο τα αποτελέσματα και απο την πιθανότητα να αλλοιώνονται τα δείγματα κινείται αυτός που βλέπει οτι ζούμε τα Έσχατα και ετοιμάζεται για αυτά που έρχονται.


      Πρόδρομος του κοινωνικού αποκλεισμού είναι αυτά που ζούμε τώρα. Όπως περιγράψατε την κατάσταση σας και όπως μαθαίνουμε όλοι μας καθημερινά, μέσω των νέων που διαβάζουμε στο διαδίκτυο, αυτά συμβαίνουν παγκοσμίως και κορυφώνεται ο κοινωνικός αποκλεισμός με το σφράγισμα (όποιος δεν το πάρει δεν θα μπορεί να πουλήσει και να αγοράσει μας προφήτευσε ο Χριστός και 2000 χρόνια μετά, μας το λένε οι τεχνοκράτες. Ο νοών νοείτω. )

      Για τα εμβόλια εύχομαι να καταλάβατε οτι δεν πρέπει να το κάνουμε και ας μην συνοδεύεται το πρώτο εμβόλιο μαζί με τα ψηφιακά πιστοποιητικά quantum dots διότι είναι τεχνολογία που χρησιμοποιείται για γενετική επεξεργασία δλδ αλλοίωση της ανθρώπινης φύσης - αλλοίωση της εικόνας του Θεού - άρνηση του Θεού.

      Κάνετε όσες ετοιμασίες μπορείτε, έστω και τώρα.
      Η απελπισία δεν είναι του Θεού.
      Ο, τι κάνουμε είναι να σώσουμε την ψυχή μας ειδικά αυτές τις μέρες που βλέπουμε να έρχονται και τα χειρότερα.
      Θα τα πούμε και στο διπλανό μας, αλλά όλοι μας θα πάρουμε απόφαση ο καθένας για τον εαυτό του .
      Αυτό που λέτε ότι κανένας δεν ακολουθεί, δεν πρέπει να είναι κριτήριο σας.

      Καλό Αγώνα

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα σας.Έχετε δίκαιο,τρέχουν παράλληλα με τη πανδημία πολλά θέματα, τα οποία βοηθάει πολύ έξυπνα να υλοποιηθούν.Η Ν.Τ. μας έδειξε και συνεχίζει να μας δείχνει το πρόσωπο της...

      Ζούμε στους έσχατους καιρούς, συμφωνούμε απόλυτα μαζί σας,βλέπουμε όλα τα σημάδια γύρω μας.Για το εμβόλιο μάθαμε στην αρχή από το Γέροντα Ευθύμιο της Καψάλας και άλλος Γέροντας όμως μας είπε ότι δεν πρέπει να το κάνουμε σε καμία περίπτωση και ας χάσουμε τη δουλειά μας.Στη συνέχεια ενημερωθήκαμε αναλυτικά από εσάς με τις πληροφορίες που γράψατε για το CRISPR και το quantum dot.Το εμβόλιο είναι σίγουρο ότι προκαλεί γενετική τροποποίηση και δεν αποκλείει ούτε τη νόσο ούτε τις παρενέργειες.Γενικά δεν είμαστε υπέρ του εμβολιασμού.Δείτε αυτό https://youtu.be/2xehPjaVbOU

      Σχετικά με τη προετοιμασία έχουμε αποθηκεύσει πνευματικά εφόδια, Αντίδωρο, Αγιασμό, Ευχέλαιο, θυμίαμα όμως πρέπει να προετοιμαστούμε και σε υλικό επίπεδο.Η ψυχή μας είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε, πρέπει να τη σώσουμε.Πέρα όμως από αυτό, όλα αυτά τα συστήματα για την υποδούλωση του ανθρώπου προσβάλουν τον ίδιο τον άνθρωπο...

      Δεν είναι κριτήριο μας το ότι δεν ακολουθεί κανείς, απλά μας δυσκολεύει σε πρακτικά ζητήματα.Διαφορετικά θα ήταν αν υπήρχε μια ομάδα έστω και μικρή.Θα υπήρχε οργάνωση, ενώ τώρα έχουμε μπλοκάρει λίγο γιατί είναι πολλά τα θέματα που πρέπει να δούμε.Καταρχήν θα πρέπει να υπάρχει κάτι εκτός πόλης.Έχει ο Θεός όμως.Ποτέ δεν μας αφήνει και πάντα είναι δίπλα μας.Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας και για όλη τη βοήθεια μέσα από το site σας.Να συνεχίσετε έτσι...

      Καλό Αγώνα και καλή δύναμη

      Διαγραφή
    4. Αν θέλετε στείλτε ένα μήνυμα στο
      askhths.askhths@gmail.com

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου