Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Το νέο λεξιλόγιο του Great Reset: Ξεχάστε την πανδημία του COVID-19. Πρέπει να ανησυχούμε για την «συνδημία» του «COVID-20».


Βρισκόμαστε τώρα στην «συνδημία» του COVID-20, λέει ένα προκλητικό σχόλιο στο «Disaster Medicine and Public Health Preparedness».

Οι συνδημίες είναι ομάδες πολλαπλών ασθενειών που επιδεινώνουν η μία την άλλη και συχνά ενισχύονται από κοινωνικοοικονομικές λεπτομέρειες όπως η φτώχεια και οι ανισότητες στην υγεία. Ο James J. James MD, PhD, MHA, πρώην διευθυντής του Κέντρου για την Προετοιμασία της Δημόσιας Υγείας και της Αντιμετώπισης Καταστροφών της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης, υποστηρίζει ότι ενώ η επιδημία ξεκίνησε από έναν μεμονωμένο ιό τον οποίο οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας είχαν ως στόχο να τον περιορίσουν και να τον μετριάσουν, αυτό δεν ισχύει πλέον:

  • Η παράπλευρη ζημιά από την κοινωνική απομόνωση και το κλείσιμο των σχολείων και των επιχειρήσεων είναι τεράστια, με αποτέλεσμα ένα ντόμινο προβλημάτων όπως τα ψυχικά προβλήματα και η παύση των θεραπειών.

  • Ορισμένοι πληθυσμοί, όπως οι ηλικιωμένοι, οι Μαύροι και οι φτωχές κοινότητες, είναι πολύ πιο ευάλωτοι , με σοβαρές και θανατηφόρες επιπτώσεις, και αυτές οι κοινότητες απαιτούν παρεμβάσεις πολύ πέραν αυτών που μπορεί να προσφέρει η ιατρική κοινότητα.

  • Ο COVID-20 είναι μια κρίση μεγάλης κλίμακας που εντάσσεται βαθιά σε κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ο απλός περιορισμός της διασποράς του ιού δεν είναι πλέον το θέμα, ούτε είναι πιθανό να παρασχεθεί ένα ισχυρό εμβόλιο σε μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού (σ.ι. Είναι σαφές ότι η «συνδημία» δεν πρόκειται να τελειώσει με κανένα εμβόλιο. Γνωρίζουμε από πολλά επίσημα χείλη ότι δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσουμε πίσω στο Δεκέμβριο του 2019. Ήρθε η ώρα του Great Reset, της ανέγερσης της παγκόσμιας δικτατορίας του Αντιχρίστου).

Ο Τζέιμς σημειώνει ότι η μόλυνση είναι τώρα τόσο διαδεδομένη που ίσως πρέπει να δούμε τον ιό ως χρόνιο και ενδημικό, όπως τον HIV / AIDS, και να προσεγγιστεί ως τέτοιος.

Ο Τζέιμς ελπίζει ότι η αλλαγή ονόματος σε COVID-20 θα διαλύσει τον έντονο φόβο που γεννήθηκε κατά τις πρώτες μέρες του COVID-19 και θα οδηγήσει σε μια πιο ορθολογική συζήτηση για τους συνεχιζόμενους κινδύνους, τις συμπεριφορές και τις απαντήσεις, καθώς και να ωθήσει τα ΜΜΕ να σταματήσουν να αναφέρουν απλώς τα κρούσματα του COVID-19 ως ακατέργαστους αριθμούς, πράγμα που όπως λέει δεν αποδίδει επαρκώς το πλαίσιο.


Σχόλια

  1. ΜΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ μας οδηγούν στο ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης - Επίκαιρη ομιλία π. Αθανασίου Μυτιληναίου
    https://www.youtube.com/watch?v=3vy_lOoNRqI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου