Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Η Cardano ξεκινά ένα Εθνικό Σύστημα Αναγνωριστικών που βασίζεται σε Blockchain στην Αιθιοπία

 


Η IOHK|Technology ανακοίνωσε συνεργασία με την κυβέρνηση της Αιθιοπίας για το σύστημα ταυτότητας με βάση το Cardano blockchain στην Αιθιοπία.

Η εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης Blockchain, IOHK, έχει ανακοινώσει συνεργασία με την κυβέρνηση της Αιθιοπίας.

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει ένα εθνικό σύστημα καταγραφής αναγνωριστικών μαθητών και εκπαιδευτικών που βασίζεται σε blockchain για την ψηφιακή επαλήθευση των βαθμών, την παρακολούθηση των σχολικών επιδόσεων από απόσταση και την ενίσχυση της εκπαίδευσης και της απασχόλησης σε εθνικό επίπεδο.


Η μεγαλύτερη εφαρμογή Cardano Blockchain στον κόσμο στην Αιθιοπία.

Η IOHK, η εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης blockchain πίσω από το Μπλοκ αλυσίδα Cardano, συνεργάστηκε με την κυβέρνηση της Αιθιοπίας για την εφαρμογή ενός εθνικού συστήματος αναγνώρισης μαθητών και καθηγητών που βασίζεται σε blockchain.

Προφέρεται ως το «Η μεγαλύτερη ανάπτυξη blockchain στον κόσμο» η ανάπτυξη θα εφαρμοστεί για περισσότερους από 5 εκατομμύρια μαθητές στην Αφρική.

Το σύστημα θα βασίζεται στο Atala PRISM και θα επιτρέπει τη δημιουργία ασφαλών αρχείων «Εκπαιδευτική απόδοση για 3,500 σχολεία, 5 εκατομμύρια μαθητές και 750,000 εκπαιδευτικούς, παρέχοντας σε όλους τους μαθητές επαληθεύσιμα ψηφιακά προσόντα, αυξάνοντας την κοινωνική κινητικότητα και επιτρέποντας τον σχεδιασμό μαθημάτων και την παρακολούθηση των επιτευγμάτων».

Η Πρεσβεία της Αιθιοπίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και η πρέσβειά της Teferi Melesse Desta μοιράστηκαν επίσης τα νέα στα κοινωνικά μέσα.

 Το σύστημα εθνικής ταυτότητας που βασίζεται σε blockchain βρίσκεται στο βασικό σχέδιο της ψηφιακής στρατηγικής μετασχηματισμού της Αιθιοπίας.


Cardano Picking Momentum

Τη στιγμή της γραφής, Cardano (ADA) βρίσκεται σήμερα στην έκτη θέση όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς μεταξύ όλων των κρυπτονομισμάτων, με συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς 41 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Το altcoin έφτασε τελευταία στο υψηλό όλων των εποχών των 1.55 $ στις 14 Απριλίου, την ημέρα του IPO του Coinbase. Το διακριτικό έλαβε μια ώθηση λόγω της ανακοίνωσης που κυκλοφόρησε στις Coinbase Pro νωρίτερα τον Μάρτιο. Τη στιγμή της γραφής, η ADA διαπραγματεύεται περίπου 1.29 $.

Εν τω μεταξύ, ο διευθύνων σύμβουλος της IOHK και ιδρυτής του blockchain Cardano, πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι το Cardano είναι 1.6 εκατομμύρια φορές πιο ενεργειακά αποδοτικό από το Bitcoin. Έκανε τα σχόλιά του εν μέσω του blockchain Cardano χρησιμοποιώντας απόδειξη συμμετοχής (PoS) μηχανισμός συναίνεσης σχετικά με την εντατική απόδειξη χρήσης εργασίας (PoW) του Bitcoin.

Δεν υπάρχουν ανθρακωρύχοι στο blockchain του Cardano, καθώς δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν την απόδειξη εργασίας για την επαλήθευση συναλλαγών στο blockchain της.

Αντ 'αυτού, οι μεγάλοι κάτοχοι Cardano μπορούν να ποντάρουν τις εκμεταλλεύσεις τους για να επικυρώσουν ένα μπλοκ στο blockchain.


ΠΗΓΗ


Δείτε επίσης :

ΟΗΕ : «Αξιοποίηση του blockchain για τη βιώσιμη ανάπτυξη : Προοπτικές και προκλήσεις»




.

Σχόλια