Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Η αλήθεια για τη ΛΟΥΣΙΦΕΡΑΣΗ

 

«Είναι πιθανό κάποια μέρα αυτή η «αόρατη» προσέγγιση να δημιουργήσει νέες δυνατότητες για την αποθήκευση δεδομένων, τη βιοανίχνευση και τις εφαρμογές εμβολίων.» - από την παρουσίαση του «τατουάζ» κβαντικών κουκκίδων του MIT


By KAREN HUNT

Θα συνεχίσω με μια εις βάθος προσέγγιση σε μια εκπληκτική πατέντα που ανακάλυψα σχετικά με τη χορήγηση φαρμάκων και εμβολίων μέσω ρομπότ και τον έλεγχο του πληθυσμού μέσω της παρακολούθησης της υγείας μας.

Αλλά πρώτα πρέπει να μιλήσουμε για τη λουσιφεράση και να ξεκαθαρίσουμε μερικές παρεξηγήσεις.

Αυτό που πρόκειται να διαβάσετε είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα μου δοκίμια. Τείνει προς την επιστημονική φαντασία και προς κάποια αρκετά περίεργα πράγματα. 

Ωστόσο, νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι τον τελευταίο καιρό η επιστημονική φαντασία γίνεται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια μας.


Στη δεκαετία του 1980 (δεν μπορώ να πιστέψω πόσο χρονών είμαι!) είχα κάποιες ιδέες για ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας. Ιδέες για μικροσκοπικές ρομποτικές πυγολαμπίδες που τρύπωναν στους εγκεφάλους των ανθρώπων και τους τροποποιούσαν γενετικά - ναι, ξέρω, έχω άγρια φαντασία. Σχετικά με τη λουσιφεράση που χρησιμοποιείται ως αγωγός για να ταξιδεύει κανείς μεταξύ των κόσμων. Για την αναδιάταξη της ύλης και τη ροή της ενέργειας. Κάποιες από αυτές τις ιδέες γίνονται τώρα πραγματικότητα.

Μπορώ σχεδόν να ακούσω τις κραυγές απογοήτευσης.

«Τι, είσαι τρελή

«Τελικά τα έχασες, Κάρεν

«Κανείς δεν χρησιμοποιεί τη λουσιφεράση γι' αυτό».

«Είναι μια θεωρία συνωμοσίας

Παρακαλώ. Πριν αποχωρήσετε εκνευρισμένοι, ακούστε με.

Τι συνέβαινε λοιπόν πριν από σαράντα χρόνια; Λοιπόν, ήμουν παντρεμένη με έναν Σλοβένο ποπ σταρ και ζούσα μεταξύ Λονδίνου και ενός χωριού στην κομμουνιστική Γιουγκοσλαβία. Ήταν μια σκοτεινή εποχή για μένα, παγιδευμένη σε έναν καταχρηστικό γάμο και ανίκανη να μιλήσω γι' αυτό. Χρειάστηκαν επτά χρόνια για να συνειδητοποιήσω ότι η φυλακή ήταν δικής μου κατασκευής και ο μόνος τρόπος να βγω από αυτήν ήταν να απελευθερωθώ μόνη μου.

Εκείνα τα χρόνια πριν βρω το κουράγιο να φύγω, αναζήτησα καταφύγιο σε ένα καφέ στο Μπέισγουότερ που λεγόταν Le Relais Basque. Ανοίγοντας την πόρτα και περνώντας το κατώφλι, ένιωθα σαν να είχα εισέλθει σε έναν μαγικό κόσμο θελκτικών μυστηρίων, όπου η φρίκη πέρα από τους τοίχους του δεν μπορούσε να με αγγίξει. Εκεί, γράφοντας μανιωδώς με μια πένα σε χαρτί, ώρα με την ώρα, γεννήθηκε η ιδέα για το Luminaria. Μόλις επέστρεψα στο Λος Άντζελες, μετέφερα το καφέ σε έναν κακόφημο δρόμο στην Hollywood Blvd. και το μετέτρεψα σε κεντρικό σημείο του βιβλίου.

Στο Le Relais Basque σύχναζαν διπλωμάτες της Μέσης Ανατολής και άλλοι, αμφιλεγόμενοι χαρακτήρες. Μερικές φορές, καθόμουν με έναν Κούρδο πολέμαρχο που ήταν στη λίστα των δέκα πιο καταζητούμενων του Ιράκ και είχε διαφύγει από τα βουνά στην Τουρκία με ένα εκατομμύριο λίρες σε μια βαλίτσα. Ήταν κοντός και κοντόχοντρος, με σημαδεμένο πρόσωπο, πλούσιο μουστάκι και μεγάλα, γεμάτα ψυχή μάτια. Φορούσε πάντα καουμπόικες μπότες και πίστευε ότι το να τρώει ένα Big Mac ήταν το αποκορύφωμα του κύρους. Ήταν διασκεδαστικό, κι όμως, ήμουν σίγουρη ότι αν τον αφήνατε μαζί με ένα στέλεχος της Γουόλ Στριτ στο Γουότς χωρίς λεφτά και μόνο με το μυαλό τους, μέσα σε μια βδομάδα αυτός θα διοικούσε τις συμμορίες, ενώ ο κουστουμάτος θα ήταν νεκρός. Αυτός ενέπνευσε τον χαρακτήρα του Ariyan Barzani στο Luminaria, το οποίο εκδόθηκε τελικά κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας το 2021, από τις εκδόσεις Terror House Press. Κάθε κεφάλαιο ξεκινά με ένα από τα σκίτσα μου. Εδώ είναι αυτό για τον Αριάν.


Τότε, είχα διαβάσει κάποια άρθρα σχετικά με τη βιοφωταύγεια των πυγολαμπίδων που χρησιμοποιείται για την αναζήτηση και τον εντοπισμό ζωής στο διάστημα. Δεν μπορώ να βρω αυτά τα άρθρα τώρα. Αλλά υπάρχουν πολλά πρόσφατα που μιλούν για τη χρήση της λουσιφεράσης ως αγωγού για τον εντοπισμό πληροφοριών μέσα στο σώμα μας, όπως η εμβολιαστική μας κατάσταση ή η γενικότερη εικόνα της υγείας μας ιατρικά, και τη διαβίβαση αυτών των πληροφοριών στην Τεχνητή Νοημοσύνη (Α.Ι.) έξω από το σώμα μας.

Ακολουθεί μια επιστημονική εξήγηση της λουσιφεράσης και της λουσιφερίνης:

Η λουσιφεράση είναι ένα ένζυμο που καταλύει μια βιοχημική αντίδραση παραγωγής φωτός όταν βρίσκεται παρουσία οξυγόνου και ενός φυσικού υποστρώματος που ονομάζεται λουσιφερίνη. Λόγω του φαινομένου εκπομπής φωτός, ο συνδυασμός ενζύμου-υποστρώματος λουσιφεράσης-λουσιφερίνης αποτελεί τη βάση πίσω από μία από τις πιο κοινές μορφές βιοφωταύγειας στη φύση.

Οι ιστορικές αναφορές στον Εωσφόρο (Λούσιφερ) της προσδίδουν έναν επιπλέον αέρα μυστηρίου:

Στα λατινικά, Εωσφόρος σημαίνει «Φωτοδότης».

Στη ρωμαϊκή λαογραφία, ήταν το όνομα του Πρωινού Άστρου ή του πλανήτη Αφροδίτη.

Η αρχαϊκή του σημασία ήταν ένα σπίρτο που χτυπιόταν τρίβοντάς το σε μια τραχιά επιφάνεια.

Στον Χριστιανισμό, ο Εωσφόρος συνδέεται με το εδάφιο του Ιεζεκιήλ 28:17:

«ὑψώθη ἡ καρδία σου ἐπὶ τῷ κάλλει σου, διεφθάρη ἡ ἐπιστήμη σου μετὰ τοῦ κάλλους σου·».

Ο Εωσφόρος ήταν ο πιο θαυμάσιος άγγελος του Θεού. Όταν προσπάθησε να σφετεριστεί το θρόνο του Θεού, εκδιώχθηκε από τον ουρανό και έπεσε στη γη. Παίρνοντας τη μορφή φιδιού, έβαλε σε πειρασμό τον Αδάμ και την Εύα και εκείνοι υπέκυψαν, ανοίγοντας την πόρτα στην αμαρτία και σφραγίζοντας τον Κήπο της Εδέμ με το Δέντρο της Ζωής στο εσωτερικό του.

Ο Άγγελος του Φωτός έγινε Άγγελος του Θανάτου. Σατανάς. Διάβολος.


Αν πιστεύετε στο βιβλίο της Αποκάλυψης, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να συνδέσετε τον Εωσφόρο με τη λουσιφεράση, το χάραγμα του θηρίου, τα εμβόλια Covid-19, τις ψηφιακές ταυτότητες και τα μικροτσίπ στους ανθρώπους.

Ακούγεται τρελό, σωστά; 

Και επειδή ακούγεται τρελό, οι επιθεωρητές πληροφοριών (fact checkers) έχουν χρησιμοποιήσει αυτές τις «θεωρίες συνωμοσίας» σχετικά με τον Σατανά που ελέγχει την κυβέρνησή μας και τον Bill Gates που θέλει να βάλει μικροτσίπ σε όλους, για να αποσπάσουν την προσοχή από την πραγματική αλήθεια - οτι πράγματι χρησιμοποιούν τη λουσιφεράση στην κατασκευή εμβολίων και στην ταυτοποίηση ανθρώπων που έχουν εμβολιαστεί.


Δεν μπορώ να βρω καμία ένδειξη ότι η λουσιφεράση βρίσκεται στα εμβόλια Covid-19. Αλλά ποιος νοιάζεται; 

Δεν είναι αυτό που έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να ακολουθήσουμε τα ίχνη του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιείται πραγματικά η λουσιφεράση και πώς θα χρησιμοποιηθεί στο εγγύς μέλλον.

Μπορείτε να διαβάσετε την προσπάθεια του Reuters να ελέγξει τα γεγονότα εδώ:

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι μια πατέντα για «πρωτεΐνες σύντηξης που περιέχουν λουσιφεράση», η οποία κατατέθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, αποτελεί απόδειξη ότι το Υπουργείο σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το εμβόλιο COVID-19 ως το «χάραγμα του θηρίου».

Μπορείτε να διαβάσετε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εδώ

Διάβασα όλο το κείμενο και ξεχώρισα μερικά βασικά σημεία.

Αυτές οι «πρωτεΐνες σύντηξης» περιγράφονται ως εξής:

«Σε μία ή περισσότερες υλοποιήσεις, τα βιοθεραπευτικά και οι συνθέσεις που περιγράφονται στο παρόν μπορούν να χορηγηθούν προληπτικά, θεραπευτικά» ή σε «μια εναλλακτική υλοποίηση... ως σύνθεση DNA».

Συνεχώς η λουσιφεράση περιγράφεται ως μέρος μιας μεθόδου για την πιστοποίηση της έκφρασης εμβολίου in vivo.

«Το αντιγόνο, το ανοσογόνο ή το εμβόλιο που περιγράφεται ανωτέρω μπορεί να περιλαμβάνει μια άθικτη πρωτεΐνη σύντηξης ή μπορεί να έχει τη μορφή ενός ή περισσότερων ανοσολογικά ενεργών θραυσμάτων μιας τέτοιας πρωτεΐνης σύντηξης.»

Η λουσιφεράση χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη εμβολίων DNA, όπως φαίνεται σε αυτό το άρθρο των NIH:

Παρακολούθηση in vivo της γονιδιακής έκφρασης εμβολίων DNA με χρήση της λουσιφεράσης των πυγολαμπίδων ως γυμνού DNA.
«Η χορήγηση γυμνού DNA σε ζώα αυξάνεται ως ερευνητικό εργαλείο για την ανάπτυξη εμβολίων DNA. Για την παρακολούθηση της κατανομής και της διάρκειας της γονιδιακής έκφρασης».

Εντάξει, ας προχωρήσουμε λοιπόν στον Bill Gates και τα τατουάζ κβαντικών κουκκίδων (quantum dots).

Τόσο τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) όσο και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας συνεργάζονται με τον Gates σε αυτό το θέμα. Δικαιολογούν αυτά τα αόρατα τατουάζ λέγοντας ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από φτωχότερα έθνη για την παρακολούθηση ανθρώπων που δεν έχουν πρόσβαση σε χαρτί ή κινητά τηλέφωνα - ιδιαίτερα των παιδιών. Οι κβαντικές κουκκίδες περιέχουν λουσιφεράση ως σύστημα εντοπισμού για να ελέγχεται αν έχετε εμβολιαστεί ή όχι. Διαρκεί πέντε χρόνια και μπορεί να σκαναριστεί και να μπει σε μια βάση δεδομένων για να διαπιστωθεί αν είστε πλήρως εμβολιασμένοι. Από εκεί και πέρα, οι χρήσεις του μπορούν να επεκταθούν και να συμπεριλάβουν το ιατρικό σας ιστορικό, το σκορ σας στο σύστημα κοινωνικής πίστωσης - οτιδήποτε.

Και πάλι, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χρησιμοποιούν τις ίδιες πονηρές μεθόδους για να απομακρύνουν κάθε εστίαση στα τατουάζ με κβαντικές κουκκίδες και τη λουσιφεράση.

Εδώ είναι η USA Today:

Έλεγχος γεγονότων: COVID-19: Ο Bill Gates δεν σχεδιάζει να βάλει μικροτσίπ στον κόσμο μέσω ενός εμβολίου COVID-19

Επειδή οι άνθρωποι έκαναν ισχυρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως μια ανάρτηση στο Facebook με 22.000 κοινοποιήσεις που έγραφε: «Ο Gates θέλει να βάλουμε μικροτσίπ και ο Fauci θέλει να έχουμε πιστοποιητικά εμβολιασμού», η USA Today μπορεί να υπονοήσει ότι τα πάντα σχετικά με το μικροτσίπ στους ανθρώπους είναι ψευδή.

Είναι κάπως αστείο γιατί ο Elon Musk θέλει να μας βάλει μικροτσίπ. Αλλά ο Τύπος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για αυτή την ιστορία και τις επιπτώσεις που σημαίνουν την απώλεια των ελευθεριών μας.

Αυτό που θέλει να κάνει ο Μπιλ Γκέιτς είναι να μας σημαδέψει όλους με ένα τατουάζ κβαντικών κουκκίδων, και ναι, θα έχει μέσα του λουσιφεράση.

Αυτό είναι παρόμοιο με έναν κωδικό QR. Όποιος χρησιμοποιεί ένα τηλέφωνο για να αγοράσει πράγματα έχει συνηθίσει να χρησιμοποιεί κωδικούς QR για να το κάνει. Μόνο που τώρα, αντί ο κωδικός να βρίσκεται στο τηλέφωνό σας, βρίσκεται στο δέρμα σας.

Μπορείτε να ανατρέξετε μερικά χρόνια πίσω για να βρείτε μια σειρά άρθρων που αναφέρουν τη λουσιφεράση σε κβαντικές κουκκίδες.

Δείτε αυτό το άρθρο του 2006 από το Nature:

Κβαντικές κουκκίδες βιοφωταύγειας

«Η ομορφιά αυτής της Luc8 (λουσιφεράση Renilla reniformis) είναι ότι είναι πολύ ανθεκτική στις χημικές τροποποιήσεις και αυτό καθιστά πολύ εύκολη τη σύζευξη και τη διατήρηση της δραστικότητας της λουσιφεράσης».

Ακολουθεί ένα άρθρο του 2009 από τα NIH:

Βιοσυμβατές κβαντικές κουκκίδες σε σχεδόν υπέρυθρο φως ως υπερευαίσθητοι ανιχνευτές για μακροχρόνιες εφαρμογές in vivo απεικόνισης.

Και αυτό είναι ένα άρθρο του 2019 από το NIH:

Βιοσυμβατές κβαντικές κουκκίδες σχεδόν υπέρυθρης ακτινοβολίας που εφαρμόζονται στο δέρμα με επιθέματα μικροβελόνων καταγράφουν τον εμβολιασμό.

Η διαμήκης in vivo απεικόνιση με τη χρήση ενός smartphone προσαρμοσμένου για την ανίχνευση του φωτός NIR (Near Infrared) έδειξε ότι τα μοτίβα QD (Quantum Dotts) που παρέχονται με μικροβελόνες παρέμειναν φωτεινά και μπορούσαν να αναγνωριστούν με ακρίβεια με τη χρήση αλγορίθμου μηχανικής μάθησης 9 μήνες μετά την εφαρμογή..... Τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν ότι τα ενδοδερμικά  QD (Quantum Dotts) μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αξιόπιστη κωδικοποίηση πληροφοριών και μπορούν να χορηγηθούν με ένα εμβόλιο, το οποίο μπορεί να είναι ιδιαίτερα πολύτιμο στον αναπτυσσόμενο κόσμο και να ανοίξει νέους δρόμους για την αποκεντρωμένη αποθήκευση δεδομένων και τη βιοαισθητοποίηση.

Smithsonian: Αυτό το αγκαθωτό επίθεμα θα μπορούσε να καταγράψει αόρατα το ιστορικό των εμβολιασμών κάτω από το δέρμα.


Όταν το θέτουν έτσι, ακούγεται σχεδόν μυθικό. Οι άνθρωποι έχουν ήδη συνηθίσει να κάνουν τατουάζ στο δέρμα τους. Πολλοί το βλέπουν ως μια πνευματική διαδικασία. Έναν τρόπο να εκφράσουν στο σώμα τους αυτό που νιώθουν μέσα τους. Έχουν χρησιμοποιήσει αυτού του είδους τη γλώσσα για να το κάνουν ελκυστικό:

Το ανθρώπινο σώμα είναι ένας εξαιρετικός φορέας αρχείων. Απεικονισμένα στο δέρμα του, είναι τα σημάδια από παλιές πληγές - αρχειοθετημένα στα μόρια του ανοσοποιητικού συστήματος, βρίσκονται  τα ίχνη των προηγούμενων λοιμώξεων.

Αλλά όταν αυτό το ιστορικό μεταφράζεται σε γραπτά ιατρικά αρχεία, τα πράγματα μπορούν γρήγορα να γίνουν επικίνδυνα. Κάθε χαμένο φύλλο χαρτιού ή ανακριβώς καταγεγραμμένη στατιστική μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο ενός ατόμου να λάβει ανεπαρκή περίθαλψη - ένα ιδιαίτερα πιεστικό ζήτημα σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος, όπου οι πόροι υγειονομικής περίθαλψης είναι συχνά σπάνιοι ή απρόσιτοι.

Οι συνέπειες υπερβαίνουν κατά πολύ μια χαμένη ένεση: Πιστεύεται ότι η ασυνεπής τήρηση αρχείων παίζει μεγάλο ρόλο στο 1,5 εκατομμύριο θανάτους που συμβαίνουν λόγω ελλιπούς εμβολιασμού κάθε χρόνο.

Τώρα, μια ομάδα με επικεφαλής επιστήμονες του ΜΙΤ παρουσίασε μια τολμηρή πρόταση που θα μπορούσε να εγγράψει ένα ευανάγνωστο ιστορικό εμβολιασμού πίσω στο μητρώο του σώματος. Η επίλυση του γρίφου της τήρησης των ιατρικών αρχείων, υποστηρίζουν, θα μπορούσε απλώς να περιλαμβάνει την έγχυση μοτίβων αόρατων νανοσωματιδίων κάτω από το δέρμα. Όπως οι κωδικοίι QR, τα σχέδια αυτά θα μπορούσαν να σαρώνονται και να ερμηνεύονται από smartphones, και κάποια μέρα θα επέτρεπαν στους παρόχους υγείας να αρχειοθετούν και να έχουν πρόσβαση στους παλαιότερους εμβολιασμούς των ασθενών χωρίς την ταλαιπωρία των εξωτερικών αρχείων.

Ακολουθεί ένα ανατριχιαστικό άρθρο του Scientific American του 2019:

Μαζί με το εμβόλιο, το παιδί θα λαμβάνει έγχυση με λίγη χρωστική ουσία που είναι αόρατη με γυμνό μάτι αλλά εύκολα ορατή με ένα ειδικό φίλτρο κινητού τηλεφώνου, σε συνδυασμό με μια εφαρμογή που εκπέμπει σχεδόν υπέρυθρο φως στο δέρμα.

Σύμφωνα με το άρθρο του Scientific American, το έργο προέκυψε μετά από «άμεσο αίτημα του ίδιου του ιδρυτή της Microsoft Bill Gates, ο οποίος έχει συμμετάσχει προσωπικά στις προσπάθειες εξάλειψης της πολιομυελίτιδας και της ιλαράς μέσω των εμβολιασμών

Και εδώ έχουμε την ανακοίνωση όπου ο Bill Gates και το MIT αποκαλύπτουν την κβαντική κουκκίδα.

Το αόρατο «τατουάζ» που συνοδεύει το εμβόλιο είναι ένα μοτίβο που αποτελείται από μικροσκοπικές κβαντικές κουκκίδες - μικροσκοπικούς ημιαγώγιμους κρυστάλλους που αντανακλούν το φως - που λάμπουν κάτω από υπέρυθρο φως.

«Είναι πιθανό κάποια μέρα αυτή η «αόρατη» προσέγγιση να δημιουργήσει νέες δυνατότητες για την αποθήκευση δεδομένων, τη βιοανίχνευση και τις εφαρμογές εμβολίων που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τον τρόπο παροχής ιατρικής περίθαλψης, ιδίως στον αναπτυσσόμενο κόσμο».

Ω, ναι, το ενδιαφέρον που έχει το κράτος βιοϊατρικής ασφάλειας για τον «αναπτυσσόμενο κόσμο» είναι αξιέπαινο! Ειδικά από τη στιγμή που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πεδίο δοκιμών για φάρμακα και νέες συσκευές εντοπισμού και ελέγχου, που κυριολεκτικά εμφυτεύονται στο σώμα μας από διεφθαρμένες εταιρείες και ΜΚΟ.

Αλλά μη νομίζετε ούτε για μια στιγμή ότι αυτό το κβαντικό τατουάζ σχεδιάζεται μόνο για τα μακρινά «αναπτυσσόμενα έθνη». Μόλις το δοκιμάσουν σε αυτά τα αναλώσιμα παιδιά στην Αφρική (συγγνώμη, ήθελα να πω σε αυτά τα παιδιά για τα οποία νοιάζονται τόσο πολύ), θα το εμφυτεύσουν στα παιδιά παντού. Όλα αυτά είναι μέρος του βιοϊατρικού κράτους ασφαλείας για το οποίο έχω γράψει στην τριλογία μου.

Και για να μην νομίζετε ότι ο κόσμος δεν θα συμφωνήσει με αυτό, μόλις σήμερα διάβασα για μια μελέτη σε περισσότερους από 15.000 πολίτες, που διεξήχθη σε 21 χώρες σε όλο τον κόσμο και έδειξε ότι οι άνθρωποι που έχουν λάβει τα εμβόλια COVID-19 «εκφράζουν συμπεριφορές διάκρισης απέναντι στους ανεμβολίαστους ανθρώπους».

«Τα άτομα που συμμορφώνονται με τις συμβουλές των υγειονομικών αρχών καταδικάζουν ηθικά τους ανεμβολίαστους επειδή παραβιάζουν ένα κοινωνικό συμβόλαιο εν μέσω κρίσης», γράφουν δύο επιστήμονες με έδρα τη Δανία στην εργασία τους, που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη στο Nature. «Όσοι αρνούνται τα εμβόλια αναφέρουν ότι αισθάνονται ότι υφίστανται διακρίσεις και πιέζονται παρά τη θέλησή τους.»

The Epoch Times:

Σε έξι χώρες - Τη Γερμανία, την Ινδία, την Ινδονησία, το Μαρόκο, τη Νότια Αφρική και το Ηνωμένο Βασίλειο - οι ανεμβολίαστοι βρέθηκαν να είναι τόσο αντιπαθείς μεταξύ των εμβολιασμένων ατόμων όσο και τα άτομα με εθισμό στα ναρκωτικά, και σημαντικά περισσότερο από τα άτομα που είχαν εκτίσει ποινή φυλάκισης ή απο τα άτομα με ψυχικές ασθένειες.

Έχει γίνει ηθικό ζήτημα. Έχει να κάνει με το να εμπιστεύεστε το κράτος ότι θα σας φροντίσει και αν δεν το κάνετε, τοτε θέτετε σε κίνδυνο τις ζωές των γύρω σας.

Δεν θέλετε το τατουάζ  με τις κβαντικές κουκκίδες; Ποιο είναι το πρόβλημα, όλοι έχουν ένα τατουάζ στις μέρες μας. Ανατριχιάζω όταν βλέπω τα εγγόνια μου να έχουν ψεύτικα τατουάζ. Το επόμενο βήμα είναι να τα κάνουν αναγνώσιμα από εκείνους που προσπαθούν να μας ελέγχουν.

Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ όλα αυτά τα χρόνια πριν, καθισμένη σε εκείνο το καφέ, ότι κάποιες από τις ιδέες που σχηματίζονταν στο μυαλό μου σχετικά με τη λουσιφεράση θα γίνονταν μια μέρα πραγματικότητα. Και ίσως μια μέρα ανακαλύψουμε ότι οι γενετικά τροποποιημένες πυγολαμπίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ταξίδια σε άλλους κόσμους. Εντάξει, αυτό μπορεί να είναι υπερβολικό. Αλλά ποτέ δεν ξέρετε....


_______________________________


Σχετικά :

Αποθήκευση ιατρικών πληροφοριών κάτω από την επιφάνεια του δέρματος - quantum-dot tattoo





&






&

&




Σχόλια