Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Η Ιβάνκα Τραμπ προσεύχεται στον τάφο του Ραββίνου Lubavitcher Rebbe


Η κόρη του προέδρου Τραμπ Ιβάνκα απαθανατίστηκε καθώς έφευγε από τον τάφο του Lubavitcher Rebbe εν όψει προεδρικών εκλογών.


Η κόρη του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα προσευχήθηκε στον τάφο του αείμνηστου Lubavitcher Rebbe, του Ραββίνου Menachem Mendel Schneerson, την Πέμπτη το βράδυ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Collive.com , η Ιβάνκα Τραμπ εθεάθη καθώς έφευγε από το  νεκροταφείο Old Montefiore στο Queens της Νέας Υόρκης αργά την Πέμπτη το βράδυ, αφού προσευχήθηκε στον τάφο του Lubavitcher Rebbe.

Η Ivanka συνοδευόταν από τον Ραββίνο Zalman και τον Toba Grossbaum, τους διευθυντές της Chabad of Livingston στο Νιου Τζέρσεϋ. Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο είναι κοντά στον σύζυγο της Ιβάνκα Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ.

Η Ιβάνκα πραγματοποίησε επίσκεψη αργά το βράδυ στον τάφο λίγες ώρες μετά την παρακολούθηση του ντιμπέιτ του πατέρα της με τον πρώην αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Πριν από τέσσερα χρόνια , λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016, η Ιβάνκα είχε και πάλι επισκεφθεί τον τάφο του Lubavitcher Rebbe.

(σ.ι. ο Τζάρεντ Κούσνερ και η σύζυγος του Ιβάνκα Τραμπ είναι Ορθόδοξοι Εβραίοι του Chabad-Lubavitch, ενός από τα γνωστότερα παγκοσμίως χασιδικά κινήματα. Στο βίντεο εδώ ο Lubavitcher Rebbe, ένας από τους πιο σημαίνοντες  ραββίνους του 20ου αιώνα δίνει εντολή στον νεαρό πολιτικό Βενιαμίν Νετανιάχου, στενό φίλο της οικογένειας Κούσνερ, να επισπεύσει την έλευση του " μεσσία").

Βλέπε:
Η αυγή της νέας Μέσης Ανατολής

«Η αυγή της νέας εποχής». Και το Σουδάν αναγνωρίζει το Ισραήλ.

Το Όρος του Ναού: Ένα πραγματικό σημείο των καιρών

Σχόλια