Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Ταυτόχρονη παράδοση και παρακολούθηση γονιδίων μέσω παρασκευής φωτο-φωταυγών νανοσωματιδίων με βάση τις κβαντικές κουκκίδες γραφενίου και τα χιμαιρικά πεπτίδια


Ταυτόχρονη παράδοση και παρακολούθηση γονιδίων μέσω παρασκευής φωτο-φωταυγών νανοσωματιδίων με βάση τις κβαντικές κουκκίδες γραφενίου και τα χιμαιρικά πεπτίδια

[Σ.Ι. Ασκητής: Η ανάρτηση της σύνοψης απο το συγκεκριμένο επιστημονικό άρθρο γίνεται για να γνωρίζει ο αναγνώστης οτι προηγήθηκαν πολλές έρευνες και πολλά επιστημονικά άρθρα πριν δημοσιευτεί στο PubMed Central στις 20/06/2020 το επιστημονικό άρθρο οτι οι κβαντικές κουκκίδες είναι ένας πολλά υποσχόμενος παράγοντας για την καταπολέμηση του COVID ‐ 19 (δείτε εδώ) και πριν βρεθεί το γραφένιο στα υπολείμματα των φιαλιδίων των σκευασμάτων mRNA. Το γραφένιο βελτιστοποιεί τα εμβόλια (δείτε εδώ στα αγγλικά) .

Το θέμα του επιστημονικού άρθρου του οποίου μεταφράστηκε η σύνοψη, είναι η γενετική θεραπεία.

Η χρήση της τεχνολογίας mRNA για τον Covid-19 χαρακτηρίζεται γονιδιακή/γενετική θεραπεία σύμφωνα με τον FDA (δείτε εδώ), την  Αμερικανική Εταιρεία Γονιδιακής & Κυτταρικής Θεραπείας (δείτε ASGCT) και με τον δημιουργό αυτής της Τεχνολογίας Dr Robert Malone (δείτε εδώ) .

Εφόσον υπάρχουν φαρμακευτικά προϊόντα που δίνονται μαζικά και έχουν χαρακτηριστεί ως γενετική θεραπεία, να θυμηθούμε και την εν έτει 2018 αναφορά του ΟΗΕ για την τεχνολογία της γενετικής τροποποίησης, καθώς και τους ηθικούς φραγμούς που ενέχει η γενετική τροποποίηση στον άνθρωπο.(δείτε εδώ

Όλα αυτά αναπτύσσονται μέσα απο διάφορες επιστήμες και τεχνολογίες και συγχωνεύονται στο πεδίο της συνθετικής βιολογίας (δείτε εδώ)]

---

Σύνοψη (απο το επιστημονικό άρθρο)

Ο σχεδιασμός κατάλληλων νανο-φορέων για την ταυτόχρονη παράδοση και παρακολούθηση γονιδίων βρίσκεται στις ερευνητικές προτεραιότητες της μοριακής ιατρικής. 

Μη τοξικές κβαντικές κουκκίδες από γραφένιο (GQDs) με δύο διαφορετικά χρώματα εκπομπής (πράσινο και κόκκινο) συντίθενται με τη μέθοδο Hummer και διακρίνονται με φασματοσκοπία UV-Vis, με φωτο-φωταύγεια (Photoluminescence / PL), με υπέρυθρο μετασχηματισμό Fourier (Fourier Transform Infrared  / FTIR) και χρήση μικροσκοπίων Raman, με μικροσκόπια ατομικής δύναμης (Atomic Force Microscopy / AFM), με σάρωση απο ηλεκτρονικά μικροσκόπια (Scanning Electron Microscopy / SEM) και με ηλεκτρονικά μικροσκόπια διαπερατότητας (Transmission Electron Microscopy / TEM). 

Οι μη τοξικές κβαντικές κουκκίδες από γραφένιο (GQDs) συνδέονται με το χιμαιρικό πεπτίδιο MPG-2H1 (για το χιμαιρικό πεπτίδιο δείτε εδώ στα αγγλικά) και το DNA απο πλασμίδιο (pDNA) μέσω μη ομοιοπολικών αλληλεπιδράσεων.

[..]

Η υψηλή αποτελεσματικότητα της επιμόλυνσης του νανο-φορέα και τα αποτελέσματα απο τη χρήση μικροσκοπίου με σάρωση λέιζερ έδειξαν ότι η κατασκευή μας μπορεί να θεωρηθεί ως μη τοξικός φορέας με διπλή λειτουργία για την παράδοση γονιδίων και την πυρηνική στόχευση του DNA (για την πυρηνική στόχευση δείτε εδώ στα αγγλικά).

Σχόλια