Dr. Jacob Nordangard “Η Ανθρωπότητα σε Έκτακτη Ανάγκη”

Δείξτε ένα κωδικό QR και τα βιομετρικά στοιχεία του προσώπου σας. Mαζί με την American Airlines θα σας βάλουν σε μια θέση.

Έτσι «χτίζεται» το Πανοπτικό.



By  Jim Nash,

For BiometricUpdate,

23/06/2022.


Οι κινητές ταυτότητες έρχονται στους πελάτες της American Airlines.

Η εταιρεία χρησιμοποιεί την αναγνώριση προσώπου για την επαλήθευση των στοιχείων των Αμερικανών επιβατών, επιτρέποντας σε έναν επιβάτη να περάσει από τα σημεία ελέγχου με το τηλέφωνό του (με έναν κωδικό QR), το πρόσωπό του, και την προθυμία του να μοιραστεί κάποια βιομετρικά δεδομένα με το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

Θα λειτουργήσει μέσω μιας συνεργασίας της Airside και της Thales, για τους κατοίκους όλων των πολιτειών οι οποίες υποστηρίζουν την επαλήθευση των δεδομένων της άδειας οδήγησης. Δηλαδή εκτός της Αλάσκας, της Οκλαχόμα, του New Hampshire και της Δυτικής Βιρτζίνια.

Για να αποκτήσουν την American Airlines mobile ID, οι πελάτες θα χρειαστούν έναν λογαριασμό στο Transportation Security Administration PreCheck, που θα τους επιτρέψει να παρακάμψουν τις μεγάλες ουρές στον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου.

Απαιτούνται επίσης: ένας λογαριασμός επιβράβευσης AAdvantage (AAdvantage loyalty account), ή ένα δίπλωμα οδήγησης είτε ένα διαβατήριο των ΗΠΑ, μια νέα εφαρμογή και μια πτήση με αφετηρία το αεροδρόμιο Dallas-Fort Worth, όπου εδρεύει η American.

Η εταιρεία αναφέρει ότι έχει σχέδια επέκτασης του προγράμματος στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Phoenix Sky Harbor και στο Εθνικό Αεροδρόμιο Reagan της Ουάσινγκτον.

Η απαιτούμενη εφαρμογή Airside Digital ID για iOS ή Android είναι δωρεάν για λήψη. Χρησιμοποιώντας την, ένας πελάτης της American Airlines θα πρέπει να βγάλει μια φωτογραφία στην εφαρμογή, να σαρώσει το δίπλωμα ή το διαβατήριό του και να πληκτρολογήσει τον αριθμό του λογαριασμού του στο AAdvantage.

Το ενσωματωμένο βιομετρικό λογισμικό της Thales θα συγκρίνει τις πληροφορίες της άδειας που θα υποβληθούν με τις βάσεις δεδομένων των τμημάτων μηχανοκίνητων οχημάτων σε όλη τη χώρα. Τα δεδομένα του διαβατηρίου θα επαληθεύονται από το τσιπ εντός του διαβατηρίου.


Σ.Ι. Ασκητής:

Η εταιρεία Thales δεν είναι τυχαία, δεν έχει σχέση μόνο με τις ΗΠΑ, ούτε και το συγκεκριμένο πρόγραμμα με την ταυτοποίηση μέσω των βιομετρικών στοιχείων του χρήστη.

Περισσότερα για την Thales δείτε κάτωθι.


Υποχρεωτικά εμβόλια και ψηφιακές ταυτότητες.




























Το άρθρο σε PDF







Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/24/2022

    ΜΙΑ ΣΑΡΩΣΗ ΜΑΚΡΥΑ!!!

    Αν νομίζετε ότι το παρακάτω βρίσκεται μακρυά από εμάς είστε γελασμένοι :
    "Αρκετοί καταθέτες δήλωσαν ότι ο κωδικός υγείας στην εφαρμογή COVID-19 έγινε κόκκινος μόλις σάρωσαν τους γραμμωτούς κώδικες των χώρων διεξαγωγής στο Ζενγκζού, την επαρχιακή πρωτεύουσα της επαρχίας Χενάν της κεντρικής Κίνας.
    Ένας κόκκινος κωδικός υγείας -που υποδηλώνει έναν πιθανό ασθενή της COVID-19- σημαίνει ότι ο φορέας αποκλείεται από την πρόσβαση σε όλους τους δημόσιους χώρους, από δημόσιες τουαλέτες μέχρι καταστήματα και σιδηροδρομικούς σταθμούς, και αντιμετωπίζει υποχρεωτική καραντίνα σε κέντρα απομόνωσης.
    Είναι μεταξύ δεκάδων χιλιάδων καταθετών τραπεζών που δίνουν μάχη για να ανακτήσουν τις αποταμιεύσεις τους για περισσότερο από δύο μήνες."
    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/629007/kina-me-ta-metra-gia-ton-covid-19-empodizontai-oi-katathetes-trapezon-na-diamartyrithoyn

    σσ Και σου λέει ο άλλος : Και τι πειράζει να πάρω την καινούργια ταυτότητα; Ετσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα για μένα;
    Απ. Οταν όμως συγκεντρωθούν ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ, τίποτα δεν σου διασφαλίζει ότι την επόμενη μέρα θα εξακολουθείς να βρίσκεσαι εντός του συστήματος και να συνεχίσεις να ζεις όπως παλιά.
    Θα βρίσκεσαι...
    ΜΙΑ ΣΑΡΩΣΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!!

    ΜΙΑ ΣΑΡΩΣΗ ΜΑΚΡΥΑ!!!

    papi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου